Esimi aldatmayi göze almistim.

Hata yapmışsınız evet ancak neyse ki devam etmemişsiniz. Bence unutun artık geçmişi kendinize tertemiz bir sayfa açın. Bir doktora gidin eşinizle, aşılamayacak bir sorun değil zaten. Belki biraz zaman alır ama mutlaka aşarsınız.

siz ,vajinismus oldugunuzu soylediginiz icin heri adim atmis gibi geldi.
bu tarafta 2 yil gibi uzun bi sure sadik bi sekilde esinin hazir olmasini bekleyen bi es,
diger tarafta evli,gozu disarda ,dengesiz bi adam !
kotu hissetmekte haklisiniz,hissetmelisiniz zaten
ne yasamak istiyorsaniz esinizle yasamaniz mumkun,nedir bu carpik iliski meraki anlamadim ki

Yarim kalan sey cinsellikmis. O da sizde umutsuz vaka olunca bi anda korkup gitmis mi oldu simdi. Elalemin adamlariyla konusacagina esinle arandaki bu buyuk meseleyi halletsende huzurlu bi yuvan olsa. Gercek bi evlilige sahip olsan daha iyi olmaz miydi. Gencliginiz, ilk yillariniz arkadas olarak mi gecsin gitsin. Daha da gec kalmadan tedavi ol esin de sana destekmis kiymetini bilmelisin bence

Ayrica da karsi taraf icin esini sevdigine inanmiyorum diyorsunuz ya. Iste o da aynisini sizin icin dusunuyor. Sizde esinizi sevmiyorsunuz 'Onun gozunde'

Ya susayim yazmiyim diorum ama dayanamadim. Bak da yarin bir gun vajinusmusum esim bana destek olmak yerine beni aldatti die buraya konu acma. Bahaneye bak tembelim tedavi olmuorum ole sey mi olur omrunun en guzel zamanlarini yasicaksin. Ayrica az daha esimi aldatiodum deme bildigin aldatmissin bari bosan da adam rahat bi yasam sursun. Yani cok karsi oldugim bi atasozu var ama sana mustehak. Ne demisler kadinin sirtindan sopa karnindan sipa die en nefret ettigim atasozunu kullandigima inanamiorum

eski sevgilinle yarım kalan hikayeniz seksti bence vajinusmus oldugunu yada esinle birliktelik yasamadıgını soylediysen is cıkmaz diye kendini cekmis olabilir

Birdaha böyle Şeyler yapma Yeltenme bile
Akla bir başkası Girdiği anda başlar aldatmak
Bu defa ucuz atlatmışsın
Umarım birdaha yaşamazsın

Aldatmak insanın karakterinde olan bir şey. Doğru zaman geldiğinde şartlar oluştuğunda insanlar aldatıyor. Bence eski sevgiliyle bu şekilde mesajlaşmak aldatmaktır. Şimdi ister eşinize söyleyip o evliliği mahvedin ister söylemeyip vicdanınızın sesini her gün duyduğunuz için mahvedin. Bilmiyoum eşinizde sizi aldatıyor mu? 2 yıl hiç ilişkiye girememek ve sizin denemeyi bile bırakmanız onunda aldatma şartlarını oluşturmuşmudur bilemem. Ama şu kesin eski sevgili vajinismusu duyunca burdan ekmek çıkmaz diyip kaybolmuş. Sonuçta toparlamanız gereken bir ilişki var ortada. Önce tesavi olun seks olmadan evlilik çok zor. Ten uyumunun insanları beğladığını düşğnüyorum. Bence aseksüelde değlsiniz zevk almayınca seviŞmek istememeniz çok normal.

Kardes kusura bakma da manyak misin sen ? Sen ne diye elalemin adamına senin yatak odanla alakali bir sırrı söylüyorsun . ALLAH yardım etsin vajinismus isen de ama bunu elin adamına ne diye söyledin . Aynı şeyi esin yapsa kıyamet koparıp gelir burda kocam vajinismus um diye beni aldattı dersin . Aklını başına al ! Sen bir kadınsın sana yakismaz. Bir daha tekrarlama . Git adam gibi tedavi ol evliliğini kurtar . İlgiyi elin adamlarından arama . Ayrıca adam sürekli eşini sevdiğini söylemiş aha seni tehdit ederse . Sen bana yazdın derse , sonuçta o sürekli eşini sevdiğini vurgulamis biri sorsa adam o bana yazdı ben eşimi seviyorum dedim pesimi birakamadı dese napicaksin . Biraz mantıklı hareket edin ..

Hayret yani, iyi güzel konuştun ki bu yanlış, arkadaşım sen hangi akıla mantığa hizmet ederek ona en mahremini anlatıyorsun. Tuhaf yani, eşine gerçekten çok yazık.

Vaji
Vajinismussan git tedavi ol. Olayı vajinusmusa bağlama bende vajinismus yaşadım. Ayrıca kocan çok iyi bir insan. Ama aldatsa ayyy vay başimaa glenler derdin. !!!! Kocanla bağlarını kuvvetlendirrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…