Esimi aldatmayi göze almistim.

konuyu ilk okuduğumda Allah yardım etsin doğru yoldan ayırmasın diye düşünmüştüm.
devamını okudukca konu sahibine haksızlık ettiğinizi düşünüyorum..
vajiyi yenmek için(ki gerçekten vajiyse) eski sevgilisiyle ne muhabbetlere girmiş. kurdaleyi ona kestirip koçişkosuyla evli kalacak sanırım.
ayrıca bence kocanda iki yıl boyunca öyle sessiz sakin eli kuyruğunda oturmamıştır. senin hak ettiğin üzere yaptığının daha alasını yapmıştır.
son olarak seks bencede bazıları yapınca iğrenç oluyor. mesela zamanında yapmasalarmış senin gibi haysiyet yoksunu bir insanı tanımamış olacaktık.
Allah senin gibileri kocacıklarımızda uzak tutsun hadi öptüm

ha aslında adamla ıstedıgını yapabılmek ıcın elınden gelenıde yapmıssın anlasılan

evlıyken baska evlı adamın ...... olarak terkedılmek nasıl canını yaktıysa napacagını sasırdın
vajınısmuslu halın buysa aman yarabbı töbeee

sen eski sevgiline artık vajinismus olmadığını söylüyorsun ama eşine gelince hala birliktelik yok öyle mi?

senin evliliğindeki sorun senin vajinismus olman değil miydi zaten?
e yendiğini düşünüyorsan, eşinle birlikte ol, mutlu mesut yaşayın o zaman?

Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi Komik durumda karisi.

Sen ondan çok daha feci durumdasın farkında mısın? Yaptıklarına pişman olacağın yerde adamın karısına gülüyorsun. Adam seninle dalgasını geçiyor eşiyle mutlu mesut pozları ondan...

Bir de adama sorununu özelini de anlatmışsın. Emin ol kocanın gösterdiği anlayışın yarısını göstermezdi o sana. Karısını bu kadar kolay aldatan adam senin gibi cinsel sorunu olan biriyle evli olsaydı çoktan topuklardı.

Pişkinliğine pes...

Heee sevgilisiyle pudingin dibini yalayacaklar dimek,annadim

Ee nolmus kizlar sevgilisiyle kurdeleyi kesmisler mi ?
yok bi şey kesmedi daha. çünkü seks konu sahıbıne göre iğrenç bi şey. ama en çok da o adam karışıyla sevişiyor dıye böyle düşünüyor bence.
konu sahıbının kurlaştıgı adam karısıyla tatıle ggıttı dıye çok kırgınçiçek konu sahıbı. sinirden kuduruyor. adama gününü gösterecek karısı da mutluluk pozları verıyor facelerde dıye ona acıyormuş bizimki. he sonra adam buna aklım sende yazmış. bunun gazını biraz aldı ama yetmedı tabı buna.
he bı de konu sahıbı o adama vajıyı yendıgını söylemiş. yenmediği halde. adam bunu bırakmasın umudunu yıtırmesın dıye heralde. yoksa hem vajı hem akıl bı karış havada. bunu napsındı.

Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemedi Komik durumda karisi.
Ne kadar iğrenç bir insansın. Ben forum sahibi olsam ip'den bulup adresini kocana okuturum bunları. Yazık adama valla... o kadından daha acinilasi durumdasin. Allah cikarsin bunları senden. Keh Keh guluyosun ya gulunecek hale gel inşallah.

Tüh :)

Tedavi olmuyosun, denemeye çalışmıyosun hiç bi çaba yok yani bu durumda hangi erkek 2 yıl bekleyebilir ilginç ya. Kocanız harbiden sizi çok seviyo sanırım. Sırf bu sevgi için bile çaba gösterirdim ben olsam..

eski sevgilinz sizinle bi heycan yaşamak istemiş cinsellik yaşamak istemiş ve vajinusmus olduğunuzu öğrenince yan çizip bu hata diip kendini geri çekmiş ben böyle anladım.

çünkü; ''bu vajinusmussa benimlede birlikte olamaz neden boşa kürek çekeyim'' diye düşünmüştür.

edit: son sayfaları okumadan yorum yapmıştım da, sen vajinusmustan önce psikolojik bi tedavi gör bence.

şoklardayım.
Kızlar iyi dayanmışsınız konu sahibine sabrınıza hayran kaldım.
Allah herkesin kalbine göre versin. İnşAllah kocan bu durumu öğrenir ve senin gibi bir kadınla ömür geçirmekten kurtulur.

son gulen iyi guler..sen simdi gul gul..
hani banlamayacaklarini bilsem soyle ulu orta sana saydiririm ama...iste bugunun agiziyla soyle diyim madem...sana barindirdigim butun kotu enerjimi yolluyorum yoldan cikmis kadin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…