- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi Kirginciceklerim
-
peki hala eşinle birliktelik yok mu?Soyledim cunku.
dar görüşlü olmak 5 oda 1 salon genişliğinde olmaktan daha iyidir görüldüğü üzere.Intihari siz edin, bir dar goruslu insan azalir en azindan.
ha aslında adamla ıstedıgını yapabılmek ıcın elınden gelenıde yapmıssın anlasılanSoyledim cunku.
Ee nolmus kizlar sevgilisiyle kurdeleyi kesmisler mi ?
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
Heee sevgilisiyle pudingin dibini yalayacaklar dimek,annadimYok daha açılışı yapan yok. Çiçekkıran hanım sesksin iğrenç olduğunu düşünüyor. O hayalde ki ulasilamayan kadın olma hevesinde. Ama eski sevgili açılış var sanıp pasta yemeye gelecek sanırım.
yok bi şey kesmedi daha. çünkü seks konu sahıbıne göre iğrenç bi şey. ama en çok da o adam karışıyla sevişiyor dıye böyle düşünüyor bence.Ee nolmus kizlar sevgilisiyle kurdeleyi kesmisler mi ?
Ne kadar iğrenç bir insansın. Ben forum sahibi olsam ip'den bulup adresini kocana okuturum bunları. Yazık adama valla... o kadından daha acinilasi durumdasin. Allah cikarsin bunları senden. Keh Keh guluyosun ya gulunecek hale gel inşallah.Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
Tüh :)yok bi şey kesmedi daha. çünkü seks konu sahıbıne göre iğrenç bi şey. ama en çok da o adam karışıyla sevişiyor dıye böyle düşünüyor bence.
konu sahıbının kurlaştıgı adam karısıyla tatıle ggıttı dıye çok kırgınçiçek konu sahıbı. sinirden kuduruyor. adama gününü gösterecek karısı da mutluluk pozları verıyor facelerde dıye ona acıyormuş bizimki. he sonra adam buna aklım sende yazmış. bunun gazını biraz aldı ama yetmedı tabı buna.
he bı de konu sahıbı o adama vajıyı yendıgını söylemiş. yenmediği halde. adam bunu bırakmasın umudunu yıtırmesın dıye heralde. yoksa hem vajı hem akıl bı karış havada. bunu napsındı.
Karisina sadece guluyorum. Faceden guya mutlu aile fotograflari ata ata bitemediKomik durumda karisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?