O kadar çok parça var ki beynimde, birleştirmeye çalışacağım sizin için

Şimdi iş yerinde bir abi( bu kısım mühim illaki abi denecek) bu hanımla sürekli konuşmaya çalışıyor güya, çok ilgileniyor. Sonra bir gün adam diyor ki yakınlarda bir bahçe var, gel dut yemeye gidelim

bunlar gidip güzelce dutlarını yiyorlar. Ama adamın ilgisi olduğunu düşünüyor pembegül, böyle birlikte dutlara gidince ilgisine karşılık vermiş gibi hissediyor. Sonrası gelsin paranoya.
İş arkadaşı da diyor ki o senden hoşlanıyor olabilir. Pembenin kafa gidiyor tabi. Gece gündüz aklında abi, güya rahatsız durumdan. Adam da gayet sohbet muhabbet rahat bir insan. Pembe duramıyor ve gidip adama insanlar senin benden hoşlandığını düşünüyor diyor! Sonra burda bir şeyler oldu tabi orası karanlık tam çıkaramadım.
Abinin karısıyla görüşüyor bir şekilde, kadın da diyor ki ben kocamdan eminim, senden de eminim inadına sohbet edin gülücükler saçın etrafınızdakiler çatlasın diyor

tabi biz bu bölümlerde şoktayız KK olarak, inanasımız gelmiyor. Sonra bu abi başka bir odaya geçiyor ve pembeyle iletişimi kesiyor. Pembe kahroluyor adam aşkından ölüyor diye, oysaki herkes pembenin ona taktığının farkında. Bir şekilde sürekli adamın etrafındaydı biz burda çok dedik adamın yuvasını yıkacaksın etme eyleme diye. Çok fena takmıştı adama.
Şimdi dondaki leke geçince sıra tekrar o adama gelmiş belli ki.
Diğer hatırladığım parçaları koyacak yer bulamadım