- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi medcezir-01
-
polemik olsun diye konu açmış,samimi bulmuyorum..Savunan kim ki...
Kendisi zaten her şeyi hak ediyorum demişken düşene de bir tekme atmak çok anlamsız benim için. Tavsiye istenmiyor, devam eden ilişki yok ee ne yapılabilir ki?
Kaldı ki evli adamların peşinden koşup, eşini aldatıp tek ayak üzerinde kırk yalan söyleyen ama hala hatasını kabul etmeyen kadınlar varken...başkasından çocuk peydahlayıp senin çocupun diye yutturanı gördü bu gözler...
Ayy orası ayrı tabi ya hemde kaç kez böyle bişeyi öğrensem mahvolurdum eğer pişmansa bidaha yapmıcağından eminse bana söylemesini istemezdim hasta olurdum üzüntüdenişte siz de diyorsunuz eşiniz kadınlarla eğlendi diye ne kadar üzülmüşsünüz. bir de konu sahibinin eşini düşünün.
evet konu sahibi hata yapmış. insanlar hata yapabilirler ama bedeli de öderler. konu sahibi de bedelini ödüyor.
ben konu sahibine üzülmekten öte eşine çok çok üzüldüm.
siz bu yaşınıza sıfır hatayla gelimiş olabilirsiniz ama benim hatalarımdan çıkardığım ders asla içine düşmediğim bir durum hakkında büyük konuşmamak oldu.bunun mantıkla ilgisi yok,farazi konuşmuyorum.siz buna mantıksızlık dersiniz ben yoğurdu üfleyerek yemek derim
Muhtemelen öyledir:)polemik olsun diye konu açmış,samimi bulmuyorum..
Umarım pişman olmuştur da tekrarlamaz, gerçi ben boşan diyenlerdenim.bence bu seklde pısman olarak bedel odeyemezsın.sana bedel odemek olarak daha buyuk bır olay gerek.ama kızdıgımdan soylemıyorum bunu ınsan beser sasar hesabı.olmus bır kere.tamam bırkac kere.ben sunu soylucem sana sen pısman degılsın bır kere bu bır.senınkısı bır arkadasın da yazmıs oldugu gbı arka korkusu.o adam da senı rahat bırakmayarak bu korkuyu pekıstırmıs.ıkıncısı bu pısmanlık sandıgın duygu gectıgnde sen aynı hatayı tekrar yaparsın.ne kadar zaman sonra bılmıyorum ama bu baslangıc sana bır kapı acmıs.ucuncusu de sen kocanı sevmıs olsan ne kadar ozledgn bır gecmısın olursa olsun baskasının yatagına gıremezdn.kadınlar duygusaldır cunku bu ısı duyguyla yaparlar.sen en basta evlenmycektın guzelım.ıs ısten gecmıs artk.bu duygu karmasan gecsın neyın ne oldugunu tabak gbı goruceksın.kolay gelsn.
acaba konu sahibi dışında şuan bu konu da kaç kişi vareskiden görebiliyoduk
Haklisiniz tabi ancak konu sahibinin pismanligi çok samimi geldi. Ondan sanirim yuklenilmesi bazilarinda koruma gudusu olusturdu. Bunu bir kenara koyalim, diğer dusuncenizle ilgili sunu düşünüyorum ben. Aldatma evet istemdisi yapilan birsey degil tercih diyorsunuz ama hayat insani bazen mantik dişi davranmaya itebiliyor. Öyle bir psikolojiye duser ki insan hayatta yapmam diyeceği şeyleri yaparken bulabilir kendini. O bağlamda bu duruma düşmeyecegimizin garantisini veremeyiz. İntihar girişiminde bulunmuş bir kadinin ropotajini okumuştum zamanında. Kadin diyorki asla yapmayi tercih etmeyeceğim, yapanlari da anlamadigim bir dusunceydi. Ama o duruma bende düştüm ve inanclarima ters olsa da kendimi öldürmek istedim diyor. Bunun gibi yani bugün imkansız der insan yarin öyle bir kontrolünü kaybeder mantik dişi davranabilir. Bu nedenle ben kendim için asla demem. Yaşayanlarda mümkün mertebe kinamamben ileride böyle bir şey yapmayacağım bilinçli olarak,bu irade meselesidir,aldatmada yapılan fiil edilgen bir şey değil ki,siz istemeden olan bir şey değil.Hakaret etmemeli,ben de katılıyorum buna ama aldatan erkek olunca forumda verilen tepkinin aynısı kadına da verilmeli,buraya yazdıysa tabi kınanacak,kendi isteğiyle yapmış,pişman olmuşsa da yapmış,aynı şekilde bir adam da yapıp pişman olsa aynı şeyler söylenir.Garanti olayı değil bu,kader de değil,tercih.
Her pişmanım diyene vicdan yapicaz. Sön höyordor yö.Sen benim kime nasıl tepki gösterdiğimi nereden biliyorsun da alintilayip nösöl bö dönyö yö diye konu sahibini savunuyosun? Bunun erkeği kadını yok çok daha ağır şeyler söylemek geldi içimden kendime sakladım, site kuralları gereği. Sanane? Sen hayırdır? Fikrimi sana mi soracağım? Gelmiş benim eleştirimi bana eleştiriyor. Asıl bu nasıl dünya bu nasıl kafa? Illa yorumlari gorusleri elestireceksek bu da benden sana; karakter yoksunu gibi her pişmanım diyene vicdan yapmayın siz de kardeşim.
Adama her şeyi itiraf edince adam öldürürse sen mi kurtaracaksin?Adama herşeyi itiraf et.
Bi kere ben burada pişmanlık filan göremedim. Kırığı peşine düşünce oluşan korku var burada.
Hem yapmış bi hata olayı bile değil. Çünkü defalarca aldatma var. Kırığı, ruh hastası çıkınca da "koçişimm" diye geri donen bi kadın var.
Ayni böyle bi kadın vardi is arkadaşım öğretmen. Oda aldatmisti ama senden farklı olarak bi sefer.
Sırf vicdanını rahatlatmak için tatilde kocasınin koynuna yabancı bi kadın sokmuştu.
İnsan karakteri denge halindedir. Boyle olaylarla bi koptumu berduş da olur, f.ise de, hırsız da migdesizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?