eşimi aldattım, unutamıyorum

ee büyük aşkın kavustuktan sonra bıttı. öyledır zaten aşk kavusamadıgın zaman aşktır aynı şeyi eşin yapmıs olsaydı ve sen öğrenseydın ne yapardın?
bu korkuyla nasıl yaşayacaksın? hayatına sokmussun o ınsanı
elbet bır gun karsına bır sekılde cıkarsa dıye hıc korkmuyor musun?

polemik olsun diye konu açmış,samimi bulmuyorum..

Ayy orası ayrı tabi ya hemde kaç kez böyle bişeyi öğrensem mahvolurdum eğer pişmansa bidaha yapmıcağından eminse bana söylemesini istemezdim hasta olurdum üzüntüden

Sıfır hata mı ? Kim sıfır hata ile yaşamış ki ? Ben de büyük konuşmam ama neyi yapıp neyi yapmayacağımı da az çok kestiririm.

bence bu seklde pısman olarak bedel odeyemezsın.sana bedel odemek olarak daha buyuk bır olay gerek.ama kızdıgımdan soylemıyorum bunu ınsan beser sasar hesabı.olmus bır kere.tamam bırkac kere.ben sunu soylucem sana sen pısman degılsın bır kere bu bır.senınkısı bır arkadasın da yazmıs oldugu gbı arka korkusu.o adam da senı rahat bırakmayarak bu korkuyu pekıstırmıs.ıkıncısı bu pısmanlık sandıgın duygu gectıgnde sen aynı hatayı tekrar yaparsın.ne kadar zaman sonra bılmıyorum ama bu baslangıc sana bır kapı acmıs.ucuncusu de sen kocanı sevmıs olsan ne kadar ozledgn bır gecmısın olursa olsun baskasının yatagına gıremezdn.kadınlar duygusaldır cunku bu ısı duyguyla yaparlar.sen en basta evlenmycektın guzelım.ıs ısten gecmıs artk.bu duygu karmasan gecsın neyın ne oldugunu tabak gbı goruceksın.kolay gelsn.

Umarım pişman olmuştur da tekrarlamaz, gerçi ben boşan diyenlerdenim.

Ne güzel yazmışsınız eşiniz için "Nasıl da yıkılacak, kahrolacaktı yaptıklarımı anlayınca" siz hatanızı anlamışsınız tabi meleksiniz ya da kötüsünüz diyemem bundan sonra yapmanız gereken tövbe etmek sonrası Rabbime sığının,bir daha ayn hatayı yapmamak üzere..

Haklisiniz tabi ancak konu sahibinin pismanligi çok samimi geldi. Ondan sanirim yuklenilmesi bazilarinda koruma gudusu olusturdu. Bunu bir kenara koyalim, diğer dusuncenizle ilgili sunu düşünüyorum ben. Aldatma evet istemdisi yapilan birsey degil tercih diyorsunuz ama hayat insani bazen mantik dişi davranmaya itebiliyor. Öyle bir psikolojiye duser ki insan hayatta yapmam diyeceği şeyleri yaparken bulabilir kendini. O bağlamda bu duruma düşmeyecegimizin garantisini veremeyiz. İntihar girişiminde bulunmuş bir kadinin ropotajini okumuştum zamanında. Kadin diyorki asla yapmayi tercih etmeyeceğim, yapanlari da anlamadigim bir dusunceydi. Ama o duruma bende düştüm ve inanclarima ters olsa da kendimi öldürmek istedim diyor. Bunun gibi yani bugün imkansız der insan yarin öyle bir kontrolünü kaybeder mantik dişi davranabilir. Bu nedenle ben kendim için asla demem. Yaşayanlarda mümkün mertebe kinamam

Adama herşeyi itiraf et.

Bi kere ben burada pişmanlık filan göremedim. Kırığı peşine düşünce oluşan korku var burada.

Hem yapmış bi hata olayı bile değil. Çünkü defalarca aldatma var. Kırığı, ruh hastası çıkınca da "koçişimm" diye geri donen bi kadın var.

Ayni böyle bi kadın vardi is arkadaşım öğretmen. Oda aldatmisti ama senden farklı olarak bi sefer.
Sırf vicdanını rahatlatmak için tatilde kocasınin koynuna yabancı bi kadın sokmuştu.

İnsan karakteri denge halindedir. Boyle olaylarla bi koptumu berduş da olur, f.ise de, hırsız da migdesizde.

Her pişmanım diyene vicdan yapicaz. Sön höyordor yö.

Adama her şeyi itiraf edince adam öldürürse sen mi kurtaracaksin?

Bir de az çok burada zaman geçiren herkesin bir çevresi oluyor özelde muhabbet ediyor birileriyle .böyle konular tabiki yeni üyelikle açılacak

Gelmiş buraya derdini anlatiyor yaptiginiz yoruma bakın ya destek olmak lazim tamam yaptigi hos bir sey degil ama bana samimi geldi ve pişman geldi evine kocana sıkıca bağlan bence. İnsanız hepimiz hata yapariz önemli olan ders cikartmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…