eşimi aldattım, unutamıyorum

Anlayamiyorum erkek yapinca bisey olmuyo diyo cogu bayan bu isin kadini erkegi yokki herturlusu kotu Allah islah etsin olmus artik yapacak biseyde yok vicdan meselesi ya sessiz sedasiz bosanacaksin yada boyle devam edecek kim ne derse desin hic bi soz rahatlatmayacak seni aradi sordu olaydansonra diyosun esinin karsisina cikip anlatabilir. Umarim boyle.bisey yasamazsin ne denilirki baska

Cok kotu bisey nefsinize yenik dusmussunuz ayrilma sebebi de sizmissiniz ki icinizde kalma durumu da yok. Bu esinize asik olmamakla alakali değil bence.
Tovbe edin gexmis geriye alinamiycak artik.

hata ustune hata.. en basindan.beri hata.. gercekten cok cokk yazik.. en azindan daha fazla hata yapmayin... dua edin.. tovbe edin..

Tovbe edin ama esiniz size bunu yapsaydi siz ne yapardiniz? Bi de onu düşünün..

Allah kimseyi azdirmasin, yoldan cikarmasin diyorum.. Cok zor. Yani gerçekten çok zor, konusacak pek bir sey yok aslinda... Tovbe etmekten baska careniz yok...

Ay şu yazılanlara bak yazıklar olsun ben erkek yapınca aa ne çapkın dersiniz kadın yapınca Or.... Dersiniz siz kim oluyorsunuz be he Allahla onun arasında en fazla tövbe edin yaptığınız yanlış dersiniz edepsizler edepsiz eleştirmeyin yapan ilk önce Allah'tan sonra yavrusundan utanmalı kuldan değil.kınamayın başınıza gelir.demekki kadınlarda duygularına yenik düşebiliyor.ben bile bi arkadaşımı zor vazgeçirdim oda kocasına inat yapacaktı.siz kim oluyorsunuzda Or.... Damgası vuruyorsunuzvuruyorsunuz

Yahu bu nasıl mantık ben eşimi seviyorum heralde veririm böyle şey yapmayacağımın garantisini.

O zaman bundan sonra eşim beni aldattı diye gelen kadınlara ben de "beşer şaşar yapmış bir hata senin yapmıcan ne malum" dicem.

Konu sahibi firarda bi kj

Hay ağzına sağlık arkadaşım.

feminizmi fazla kaçırmak işte..

Ayrıca tuttumuşunuz bir erkek yapınca bişey olmuyor lafı! Nasıl olmuyor ? Kocası aldatana boşan, delik topla süründür, donuna kadar al diyorsunuz demiyor musunuz ??? Eee şimdi değişen ne ? Sanki erkekler yapsın bizi boynuzlasın diyoruz biz.

Ayrıca kınayanın değil iradesiz ve karaktersiz olanın başına gelir.

Evet bu büyük konusmaktir. Zaten insanlar yapacagini dusundugu seyler icin kesinlikle yapmam demez.Yapmayacagina emin oldugu seyler icin soyler ve buyuk konusmus olur.duygulara guvenmek demissiniz iste yapmayacagina emin olmak guvenmektir bu

"Kim bir konu da 'asla yapmam' derse seytan isi gucu birakir yapmam dedigi seyi yaptirana kadar o kimsenin pesini birakmaz"

allah bizleri boyle hatalar yapmaktan ve bize karsi yapilmasindan korusun(amin)

su soze de cok inanirim kimse imtihan olmadigi bi konuda masum degildir
basimiza gelmeden bilemeyiz sonuçta

Esinize değer veriyorsaniz yada enazindan saygı duyuyorsaniz gerçi değer vermenin ve saygı duymanın bilincinde olsaydınız şimdiye kadar eşinizin yüzüne zaten bakamazdiniz.Bence hiç değilse sizin için fedakarlık yapan eşinize hakkını verin esinizden ayrılın,ve mumkunse bi ömür kendinizden nefret edin,kendinizi asla affetmeyin lütfen..

Evet, insandır bir hata yapmış gerçekten ciddi anlamda da pişman bu yaptığından daha ne yapsın konu sahibi. Geçmişe sünger çek ve eşinle devam et. Tamam söylediğini farzet hem eşin üzülecek kötü olacak hem sen neye kime faydası var. Zor bir karar ve kötü bir ikilem ama sana eşine en az zararı olanı seçmek öncelikli olmalı derim.

Allah hepimize akıl, irade ve vicdan vermiş bunu kullanıp kullanmamak da bize kalmış. Şimdi şeytan işi gücü bıraktı ve beni eşimi aldatmaya itmek için mi çalışmaya başladı yani ? O zaman bende Allahın bana verdiği akıl ve iradeyi kullanırım. Ben eşime olan hislerimde masumum, kendinden emin olmayan da suçu şeytana atmakta özgür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…