- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi medcezir-01
-
Sonuç olarak, en azından eylemi devam ettirmiyor.tabi ki dindar diye mükemmel diye bir şey yok. insanlar günah işleyebilecek şeklide yaratılmışlardır. tek mükemmel Allah tır ve bunun dışında peygamberler günahsızdırlar.
ama ben Allah a gerçekten inanan insanların daha çok yanlıştan kaçmaya çalışacaklarını düşünüyorum. ama herkes hata yapabilir herkes günah işleyebilir.
herkesin kendi fikri inancı. sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Dedim ama kimse beni dinlemedi.Konu sahibinin ilk mesajdan başka yorumu yok sanırım?
Hem çalıp hem oynamış mı oluyoruz?
Nasıl bi dünya ya bu kız pişmanım diyo zaten erkek yapınca bişey olmuyo kadın yapınca iğrenç pislik hatta daha ağır eleştiriler bu ne kardeşimKendine ettiğin hakaretler seni aklamaz. Yaptığın iğrenç. Karakterin zayıf. Kendi hayatının iplerini eline alamayacak kadar zayıf karakterdesin hem de. Şu saatten sonrası için en azından aynaya rahat bakabilmek istiyorsan itiraf et. Sonra affedilmek için mi çabalarsın, o utancla duramaz çeker gider misin bilemem, ama yazık adama, itiraf et.
Sen benim kime nasıl tepki gösterdiğimi nereden biliyorsun da alintilayip nösöl bö dönyö yö diye konu sahibini savunuyosun? Bunun erkeği kadını yok çok daha ağır şeyler söylemek geldi içimden kendime sakladım, site kuralları gereği. Sanane? Sen hayırdır? Fikrimi sana mi soracağım? Gelmiş benim eleştirimi bana eleştiriyor. Asıl bu nasıl dünya bu nasıl kafa? Illa yorumlari gorusleri elestireceksek bu da benden sana; karakter yoksunu gibi her pişmanım diyene vicdan yapmayın siz de kardeşim.Nasıl bi dünya ya bu kız pişmanım diyo zaten erkek yapınca bişey olmuyo kadın yapınca iğrenç pislik hatta daha ağır eleştiriler bu ne kardeşim
Sonuç olarak, en azından eylemi devam ettirmiyor.
Nedeni, nasılı, dini bütünlüğünden ziyade bundan sonrası çok daha önemli.
Bence öz saygısı gereği, kocasından ayrılmalı, ama mantıken de bakarsak itiraf yapmamalı; çünkü can güvenliği derdi var. Yani kısacası, sessizce boşanmalı.
Şöyle diyenler olacaktır, yaparken iyiydi de sonucuna katlanmak mı zor geliyor. İşte bazen her doğru her yerde söylenmemeli. Çok mükemmel bir davranış şekli olmayacak evet, gerçek nedenini itiraf etmemek ama en azından adamın katil olma ihtimali ortadan kalkacak. Bir de olay duyulup, dallanıp budaklanıp, konu sahibinin boynuna dolanmayacak. Dolansın çeksin cezasını diyenleri duyar gibiyim ama herkes ikinci bir şansı hakeder. Vicdanı ona cezasını verdi, boşanmış olacaki yuvasından geçecek, her şeye sıfırdan başlayacak. Ama bunları mahalle dedikoduları ile, itilip kakılmayla gerçekleştiremez. Kazanalım derken hepten kaybederiz yani. Bilmiyorum yanlış mıyım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?