eşimi aldattım, unutamıyorum

ya burada konu sahibine saydiranlar cok mu sadik acaba cok merak ediyorum. herkes namus bekcisi herkes dogrucu. ama disari cikip sorsan bir tane sadik insan yok. evet yaptigi hata, ama hatalar bir nebze de ders almak icindir. dersini almissan gerisi esinle senin aranda agir hakaretlere gerek yok bence.

bu hayata birseyi ögrendiysem oda kimseyi yaptigi birseyden yargilamamak. kendisi zaten vicdaniyla hesaplasiyor
allah bile affederken biz kim oluyoruzda hakaret etme hakkina sahib oluyoruz.

kendimizi bu kisinin yerine koymamiz gerek.

evli bir kadin baska erkeklen mektublasiyordu bunu da geldi bana anlatti kadina dedimki senin yaptigin düpedüz serefsizlik ,git kocandan bosan kimle yazisiyorsan yazis. kinamadim yüzüne söyledim namaz kilan biriydim erkeklerle sohebte girmezdim.
ama ne olduysa birgün esimi camara önünde chat yaparken yakaladim. ve onu takip etmek icin, onun girdigi sitelere girdim. nemi oldu bende basladim chatlesmeye. adamin kumari borclari aldatmalari yetmemis gibi birde kaynana derdim vardi. iki sene pysgologa gittim 7 yil stresse bagli bas agirlari cekdim. en son bosandim bas agrilarimda gecdi chat olayini da brakdim.

yani demem o ki kimseyi kinamayin basiniza gelir. ben herkesi anlamaya calisiyorum artik kimseyi yargilamiyorum

Sonuç olarak, en azından eylemi devam ettirmiyor.
Nedeni, nasılı, dini bütünlüğünden ziyade bundan sonrası çok daha önemli.
Bence öz saygısı gereği, kocasından ayrılmalı, ama mantıken de bakarsak itiraf yapmamalı; çünkü can güvenliği derdi var. Yani kısacası, sessizce boşanmalı.
Şöyle diyenler olacaktır, yaparken iyiydi de sonucuna katlanmak mı zor geliyor. İşte bazen her doğru her yerde söylenmemeli. Çok mükemmel bir davranış şekli olmayacak evet, gerçek nedenini itiraf etmemek ama en azından adamın katil olma ihtimali ortadan kalkacak. Bir de olay duyulup, dallanıp budaklanıp, konu sahibinin boynuna dolanmayacak. Dolansın çeksin cezasını diyenleri duyar gibiyim ama herkes ikinci bir şansı hakeder. Vicdanı ona cezasını verdi, boşanmış olacaki yuvasından geçecek, her şeye sıfırdan başlayacak. Ama bunları mahalle dedikoduları ile, itilip kakılmayla gerçekleştiremez. Kazanalım derken hepten kaybederiz yani. Bilmiyorum yanlış mıyım ki?

belki bazı insanlar hata yaparak buluyor doğru yolu
bazıları ise hiç bulamıyor...
içten yaptığn hatanın ömür boyu ders verir nştelikte olduğuna inanıyormusun?
yoksa yanlış yapabilme ihtimalin hala var mı
dürüstlükle ölç tart ona göre
eğer ki bu bana ders oldu diyorsan
kendinin affını allahtan iste...
yok her an yoldan çıkabilirim dersen de ayrıl
ve söyleme aldattığını
senin oluşmamış değerlerin başkasını ezmesin ömür boyu...

yaptığınız ufacık masumca bir hata deil.. Ki Aldatmak hata değildir . Çünkü kimse yanlışlıkla soyunup , sevişmez

olan olmuş tövbe edin ve eşinizi çok sevin bi gün mutlaka itiraf edin ve helallik alın allah ıslah etsin

İlk taşı günahsız olan atsın !
Keşke böyle birşey yapmasaydın..
Ama yapmış olduğun şeyin arkasında dur o adam belli ki haketmiyor bunu kendini onun yerine koy!
Beraber karar verin..

herkes işlediği günahtan kendi sorumludur.bugün konu sahibini acımasızca eleştirenler yarın aynı şeyi kendilerinin yapmayacağını garanti edebilirler mi?beşer şaşar.konu sahibi vicdanın neyi söylüyorsa onu yapacaksın.eşin böyle bir şey yapsa sonucu ne olursa olsun sana söylemesini ister miydin?bunu kendine sor.Allah yardımcın olsun

yaa allah aşkına kim eşine böyle bir şeyi söyleyecek kadar cesaretli olurki lütfen saçma sapan yorumlar yazmayın sizin başınıza gelse eşinize anlatırmıydınız ben bilemem ama cinayet sebebi ...yani yapılacak tek şey var boşanmak ,yok istemiyorsanız tövbe edin bir adak adayın..eşinize bir daha ihanet etmeyın..yapılmış bu günahın cezasını allah verir o bilir neyın ne olacağını.bıze ahkam kesmek düşmez..kimsenin başına ne gelir bilemeyiz..yapılan şey çok kötü ama insanız ne bilim aman ya çıkıyorum konudan

Nasıl bi dünya ya bu kız pişmanım diyo zaten erkek yapınca bişey olmuyo kadın yapınca iğrenç pislik hatta daha ağır eleştiriler bu ne kardeşim

Yargilamayayim diyorum, biraz kendi içimde normallestirmeye çalışıyorum, yok yazılanları okudukça daha da kötü oluyorum. Yahu bunlar normal mi? Biri de gelmiş ben kadının birine senin yaptığın serefsizlik dedim sonra ben de yaptım demiş. Sen o kadına onu dedin diye yapmadın, senin yapasın varmış. Çok üzgünüm kimseyi incitmek istemem, ama şartlar ne olursa olsun bu işlerde ya hakkıyla kalmak, ya da çekip gitmek gerek. Bana öğretilen, benim gördüğüm bu. Aldatmak, ya ne bileyim, nasıl iciniz alıyor nasıl iki kişiyi aynı anda düşünebiliyorsunuz? Olayın dini boyutuna hiç girmiyorum Allahla sizler arasında. Ben sadece kandirdiginiz insanlara üzülüyorum. Siz çok mu sadıksınız diyenler olmuş, kendi adıma cevap veriyorum evet ben çok sadığım. Ve bu özelliğimle de gurur duyarım. Sadakat ilişkinin en önemli noktası, yerinden oynattigimizda bütün duvarı yıkacak olan taş değil mi? Ben mi çok safım, gerçekten toplum bu hâlde mi? Yazık

Nasıl bi dünya ya bu kız pişmanım diyo zaten erkek yapınca bişey olmuyo kadın yapınca iğrenç pislik hatta daha ağır eleştiriler bu ne kardeşim
Sen benim kime nasıl tepki gösterdiğimi nereden biliyorsun da alintilayip nösöl bö dönyö yö diye konu sahibini savunuyosun? Bunun erkeği kadını yok çok daha ağır şeyler söylemek geldi içimden kendime sakladım, site kuralları gereği. Sanane? Sen hayırdır? Fikrimi sana mi soracağım? Gelmiş benim eleştirimi bana eleştiriyor. Asıl bu nasıl dünya bu nasıl kafa? Illa yorumlari gorusleri elestireceksek bu da benden sana; karakter yoksunu gibi her pişmanım diyene vicdan yapmayın siz de kardeşim.

bu konuyu en iyi konu sahibi bilir. herkesin eşi katil olmaz ki böyle bir konuda ya da mahalleye yaymaz. gururlu ve iyi bir insansa boşanır ne yaşarsa içinde yaşar. burada konu sahibi en iyi tanır eşini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…