eşimi aldattım, unutamıyorum

Aslinda linc etmeye gerek yok cunku gecmis bitmis bir olay ama konu sahibinin samimiyetine de inanmiyorum cunku gercekten pisman olan bir kadin kocasini hala enayi yerine koymadan sessizce bosanir gider. Can guvenligi icin aldattigini soylesin demiyorum. Ne olur ne olmaz.

Bu arada linc team den cok avukat team is basinda.

Son düzenleme:
Kız orda bi akıl almanın peşinde sende düzgün söyleyip uyarıcağına ağzıma almadığım şeyler var diyorsun.sanamı kaldı bunları söylemek.ben kadını korurum çünkü bende bi kadınım erkeğin aldattığı karısınında affeden bu dünyada kadına hakaret edilemez.kadın oh aldattım demiyo pişmanım diyo siz kimsinizki yada ben kimimki yargılayayım onu Allah yargılar ve Allah bile bütün günahları affederim diyorken bizemi kaldı ağır ithamda bulunmak

siz bu yaşınıza sıfır hatayla gelimiş olabilirsiniz ama benim hatalarımdan çıkardığım ders asla içine düşmediğim bir durum hakkında büyük konuşmamak oldu.bunun mantıkla ilgisi yok,farazi konuşmuyorum.siz buna mantıksızlık dersiniz ben yoğurdu üfleyerek yemek derim

Olan olmuş artık. İnsanoğlu, hatalarda bizler için. Şu an bu pişmanlığı yaşamanız bile çoğu kişinin kalbini kazanmanıza neden oldu, kızmayanlar çok... Rabbim affetsin, bu benzeri durumları yaşayan,pişman olan herkesi. Amin

bence bu avukat teamlerin sevgilisi ya da eşi konusahibi vari kişilerle beraber olup sonra pişman olsun. Durum da eşitlensin. Kadın eski sevgilisiyle neredeyse kocayı boşayıp evlenecek aşamaya gelmiş, bir dizlerine yatırıp başını okşamadıkları kaldı.

Bekara karı boşamak kolay. Aldattıysan ayrıl, ne kadar kolay söylenen bir cümle değil mi sadece iki kelime. Evliliğin bitmesi kime fayda sağlayacak? Mutsuz bir kadın, karısının kendinden neden ayrıldığını bilmeyen mutsuz bir adam, konuda bahsedilmemiş ama belki de mutsuz bir çocuktan başka ne çıkacak ortaya ayrılınca?

Hiç birimiz burda konu sahibini alkışlanmıyoruz. Ama pişman olmuş bir kadın var karşımızda. Hata yaptığını kabul ediyor. İkinci bir şans verilmesine ya da bu şansı kendi için yaratmaya hakkı var bence. Ayrılmak çözüm değil, ayrılmak hiç kimse için çare değil. İtiraf konusuna girmiyorum bile. O toptan saçma.

Bunu bir erkek yazmış olsaydı ona da aynı şeyi söylerdim. Aldatmak, aldatılmak benim için korkunç ve affedilemeyecek bir şey. Ama burda alışkanlık haline gelmiş bir durum yok, yaptığışeyden memnun bir insan yok. Hata yapmış yahu, adı üstünde hata.

böyle konuların meşhur lafı yazılmamış ben yazayım bare eksik kalmasın;
kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz

Allah bana kul hakkıyla gelmeyin de diyor. eşini aldatmak da kul hakkıdır.

elbette yargılamaya ve kınamaya karşıyım. olan olmuş ancak normalleştirmeyelim de. aldatılan kişinin yerine koyun kendinizi. kolay ya da kolayca affedilecek bir durum mu?

Allah kimseye aldatmayı da aldatılmayı da yaşatmasın. çok çok acı.

bu arada bazıları diyor ya erkek aldatınca normal deniyor ben onu da normal görmüyorum bunu da. cinsiyet farkı yok benim için.

Ben de geliyorum,erdem anlayışını dinin oluşturduğu fikrini sadece semavi görüşte olanlar benimser..
Baska bir inanca sahipse yahut tanritanimaz ise elbette saygi duyarim ama felsefede din felsefesi de vardir oldukça genis ve yabana atilmycak filozoflarin gorusleriyle. Bende benimsedigim gorusten bahsettim.

Önemli hatanızı anlamış olmanız
Burda arkadaşı şuçlayanlar ta siz sütten çıkmış ak ksşık mısınıZ ?
Hatasını anlamış bitirmiş üzerine gidip daga kötü bir psikolojiye sürüklemeyin

Bu konu yüzünden kadınlar kulübünden sogudum ben böyle insanlara mi akıl danıştım sayfalar dolusu? Beşer şaşar kabul. Ama aldatmak Şaşmak mi
Kendimce akıl verdim işte bana kalırsa söylesin vicdanı rahat eder. Sen ya biraz geç anliyosun ya da anlamamakta ısrar ediyosun söylediğim şeyleri. Kadını savunmak böyle olmaz kadın insan öldürse sırf kadın diye bagislansin o zaman. Niye bu kadar kadın erkek ayrimciligi derdine girdin çok mu çektin erkeklerden? Benim gördüğüm bir insan eşini aldatmis, ozellikle bir kadın kocasını aldatmis değil. Yargilamiyorum yorumlara bakıp şaşkınlıktan ağzımı kapatmayı unuttuğum doğrudur yine de yargilamiyorum. Ama sizin karaktersizliklerinizi de hoş görmüyorum. Nötr olmaya çalışıyorum. Bu mecrada actıysa böyle bi konuyu her türlü şeyi duymaya zaten hazırdır. Sen de fikrini söyle geç sanane benim düşüncemden? Hep mi beni bulursunuz anlamam ki

Kimsenin yarın benzer bir durumu yaşamayacağının garantisi yok, kimsenin katil olmayacağının garantisi olmadığı gibi. Nasılsa başınıza böyle bir durum gelmedi, kınayın bol bol. Ama ola ki kendinizi böyle bir şeyin için de buldunuz(hayat bu), bu gün yazdıklarınızı unutmayın, siz tavsiyelerinizi uygularsınız.

Ne söylenirse söylensin zamanı geri alamayız. Eğer gerçekten pişmansan tövbe et. Eşine söyleyip söylememen konusunda bir şey diyemem/ diyemeyiz. İlim sahibi birinden yardım al. Tevbe konusunda vs. ( Tabi eğer gerçekten pişmansan)

Tabiki normal değil ama zaten bunalımda kız.normal gelmiyorki burda yazıyor.benim eşimde gece klüplerinde kadınlarla eğlenmiş arkadaşı msj atınca öğrendim.kan beynime sıçradı dedimki bende yapıcam ya cinsellik anlamında değil yanlış anlaşılmasın.bende takılıcam eğlenicem duygusal olarak dedim.ama kendime olan saygımdan sonra Allah'a nasıl hesap vericeğimin korkusu ve bir anneyim biri görse o çocuk ileride bi dedikodu duysa neler Yaşar dedim.irade meselesi evet.

Üff yeni üyelik alıp konuyu açıp kaçan üyelere kılım ya.

Aldatmadan önce yazsaydınız yardımcı olurduk da testiyi kırdıktan sonra ahlayıp vahlamanın mantığı ne?

ben ileride böyle bir şey yapmayacağım bilinçli olarak,bu irade meselesidir,aldatmada yapılan fiil edilgen bir şey değil ki,siz istemeden olan bir şey değil.Hakaret etmemeli,ben de katılıyorum buna ama aldatan erkek olunca forumda verilen tepkinin aynısı kadına da verilmeli,buraya yazdıysa tabi kınanacak,kendi isteğiyle yapmış,pişman olmuşsa da yapmış,aynı şekilde bir adam da yapıp pişman olsa aynı şeyler söylenir.Garanti olayı değil bu,kader de değil,tercih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…