Eşimi anlayamıyorum!

Yanlızca telefon ile görüşmenize mi izin vermiyor.
Yani anladığım kadarı ile internete girmenizi sorun yapmıyor
Ayrıcı sizi telefon ile rahatsız edenler kim..??
Açıkcası Telefon vermeme biraz garıp geldi. Fatura çok mu kabarık geliyordu Anlayamadımki
Hiç bi mantıklı sebep bulamiyorum...

bence sahipsiz değilsin ailen alsın karşısına konuşsun anlatın herşeyi ailenin senin arkanda olduğunu görürse biraz daha dikkat edebilir

internetine nasıl oldu da karışmıyor....

ilginç ...ilk netine el koymalıydı oysa...:44:

burdan her yere ulaşman çok daha basit

bence sahipsiz değilsin ailen alsın karşısına konuşsun anlatın herşeyi ailenin senin arkanda olduğunu görürse biraz daha dikkat edebilir

Ben ailesinin onun arkasında olmasını görünce düzeleceğini sanmıyorum. çünkü daha önce de öyle bir durum olmuş, sonra barışmışlar, sonra yine aynı olmuş. Adam ruh hastası anlamıyor musunuz? Normal bir insan gibi düşünmeyin. Böylesi ne laftan anlar, ne de ailesinin arkasında olmasından. Herşey ortada.

Son düzenleme:

Hayır pcde de şifre var. 5Ay kadar kullanamadım sonra içime atmaktan, sıkıntıdan sinir krizi geçirdim. Şifreyi öyle verdi.
Telefon ile rahatsız eden kim bilmiyorum. Sadece 1 kere oldu. Evlendiğimiz zaman hattımı değiştirmişti zaten. Gece 12de gizli numara aradı.. Telefonumun özelliğinde gizli numarayı otomatik reddediyor. Ama ekranda çıkıyor. Arayan kişi arka arkaya 20 defa aramış ben sonradan gördüm gece gece sorun yaşamayalım diye söylemedim telefonuda sakladım.. Zaten anlaşamıyoruz bi de bu olay olmasın dedim. Normalde telefonuma hiç bakmaz o anda ''telefonunu getirsene oyun oynayayım'' dedi. Bende nereye koydum hatırlamıyorum felan diye geçiştirdim ama kendi telefonuyla aradı buldu bi baktı 120 bilinmeyen arama reddedildi yazıyor. Sonra bi daha vermedi telefonumu..
Telefonum kontörlü zaten yükleme yapmıyorum ki annemlere ödemeli atıyordum konuşacağım zaman onlar arıyordu. Ya da babam yükleme yapıyordu..

belki o aratmıştır birine gizli noyla ...teli almaya bahane olsun....:26:

beklerim yani öylelerinden

Bu ne ya erkekler bu kadar saçmalama cesaretini nereden buluyorlar anlamıyorum ben
Yorumsuzum,çünkü bu kadar saçmalığı hayalimde bile tasavvur edemiyorum
Allah yardımcınız olsun..

eşim telefonu benden 1 dakikalığına bile alamaz mümkünü yook..
ortalığı yıkarım yemin ediyorum..
köle olmaya mı evlendiniz anlamadım ki?

bunun gibi adamlar neden evlenirki eziyet etmek içinmi resmen eziyet bu yaaa güzel güzel geçinmek varken neden böyle yaparlar anlamıyorum ((

ay bayılacam.. cnm daha ne die çekiosun sen bu adamı ya.. ailen arkanda, bu senin için ne kadar önemli bişey farkında mısın.. seni eş değil köle olarak almış bu adam..kendini nie ezdiriosun.. çek git arkana bile bakma.. çocuk da yokmuş o da bi avantaj.. ömür geçmez bununla

Kızım sen cahilmisin sahipsizmisin Bu adamın sana bunu aypmaya ne hakkı var Bırak telefonda ne gizlediğini öğrenmeyide Sana davranışlarına bak Manyakmı bu adam Ailen bişey demiyomu buna Yapma etme Tamam bizde senin yolundan geçtik aman huzurumuz kaçmasın dedik Hep sustuk AMa bu devenin nalı Yok artık Kendine azıcık saygın olsun Kocandır tamam ama buna daha ne kadar dayanabilirsin Kadınlığını kullan sana bunu yapmasına izin verme Çok sinirlendim ama böylede olmazki Buna bi çözüm bul Biraz sesin çıksın Asi ol demiyrm ama hakkını savun​

ben sana dieyeyim en masum ihtimal eski kız arkadaşlarında numarası var hala bağını tamkoparmamış .senle evlendiğne göre bitmiş olması gerekirdi.ve bu en iyisi.bence yani

bu adamın huyu hep böyle gider canım, bugün telefonla başlayan olay yarın başka bi olay olarak çıkar karşına kendine resmen köle almış gibi davranıyor, bence açık açık konuş bu işin böyle gitmeyeceğini yoksa psikolojinin bozulacağını neticesinde bundan kendininde etkilenceğini faln söyle, kendine çok zarar verme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…