- Konu Sahibi kedidirokedi
-
canım bence tepki göster mesela temizlik yapma veya yemek yapma ne der kızar mı sen herşeyi önüne sunuyorsun bakıyor sesin çıkmıyor ooda rahat
bence kışkırtıp tahrik etmesi iyi sonuçlanmaz, çünkü öfke kontrolüyle ilgili sıkıntısı var belli ki yumruk sıkıyor vs. sessiz sakince çıksın o evden, uzaklaşsın tekrar nefes alsın yeterli. kışkırtırsa bence o şekilde canı yanabilir.
canım bence tepki göster mesela temizlik yapma veya yemek yapma ne der kızar mı sen herşeyi önüne sunuyorsun bakıyor sesin çıkmıyor ooda rahat
Temizlik yapmamak ya da yemek yapmamak sorunu ne kadar çözer ki. adam karısı olarak değil kapatması olarak görüyor. Çözüm boşanmaktan başka bence olmaz, çünkü adam normal değil, bir de belli ki şiddete meyilli. küfür de ediyormuş baksanıza. Hakaret de eder yarın o, şiddete de başvurabilir. Neden tepki gösterip olayı uzatsın ki, neyi değiştirebilir. O adam değişmez ki. insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur.
Zaten psikolojim çok bozuldu kendimi çok yalnız çok değersiz hissediyorum.. Kendime güvenimi kaybettim, kekelemeye başladım düzgün konuşamıyorum artık oysa ki önceden böyle değildim.. birde türk dili ve edebiyatı mezunuyum.. Bi de utanmadan bana ''tedavisi felan varsa ol psikolojin iyi değil hadi ona da yardımcı olayım'' dedi..Bu söylediği babamın çok zoruna gitti. Koca adam oturup ağladı halime..
bence sahipsiz değilsin ailen alsın karşısına konuşsun anlatın herşeyi ailenin senin arkanda olduğunu görürse biraz daha dikkat edebilir
Yanlızca telefon ile görüşmenize mi izin vermiyor.
Yani anladığım kadarı ile internete girmenizi sorun yapmıyor
Ayrıcı sizi telefon ile rahatsız edenler kim..??
Açıkcası Telefon vermeme biraz garıp geldi. Fatura çok mu kabarık geliyordu Anlayamadımki
Hiç bi mantıklı sebep bulamiyorum...
Hayır pcde de şifre var. 5Ay kadar kullanamadım sonra içime atmaktan, sıkıntıdan sinir krizi geçirdim. Şifreyi öyle verdi.
Telefon ile rahatsız eden kim bilmiyorum. Sadece 1 kere oldu. Evlendiğimiz zaman hattımı değiştirmişti zaten. Gece 12de gizli numara aradı.. Telefonumun özelliğinde gizli numarayı otomatik reddediyor. Ama ekranda çıkıyor. Arayan kişi arka arkaya 20 defa aramış ben sonradan gördüm gece gece sorun yaşamayalım diye söylemedim telefonuda sakladım.. Zaten anlaşamıyoruz bi de bu olay olmasın dedim. Normalde telefonuma hiç bakmaz o anda ''telefonunu getirsene oyun oynayayım'' dedi. Bende nereye koydum hatırlamıyorum felan diye geçiştirdim ama kendi telefonuyla aradı buldu bi baktı 120 bilinmeyen arama reddedildi yazıyor. Sonra bi daha vermedi telefonumu..
Telefonum kontörlü zaten yükleme yapmıyorum ki annemlere ödemeli atıyordum konuşacağım zaman onlar arıyordu. Ya da babam yükleme yapıyordu..[/Q yani sebebini soruyprsun nasıl seni geçiştiriyor anlamadım ne yapmak istiyor seni artık sevmiyor olabilirmi sen herşeyi yapıyorsun bahane arıyor olabilirmi
Bilemiyorum o kadarını da yapmaz diye düşünüyorum ama belli olmaz belki de ayrılmak için bahane bulmak istemiş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?