Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Nurpnrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
1.233
3.000
133
29
Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?

Şaka mı yapıyorsunuz? Annenizin yanında koskoca adamı rezil etmişsiniz hamileliğe bağlayıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Neyse Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin de, bence davranışlarınızı öfke kontrolünüzü bi gözden geçirin yoksa çocuk çok huzurlu bir ortama gelmiyor gibi görünüyor

Adam size kayınvalidenizin evinde defol git dese haklı olur muydu? Sormanız bile abes haksızsınız.

Çekilecek dert değilsiniz abovvv bu ne ya evlerden ırak

Ben olsam o ailenin evine bir daha gelmezdim.Ve size boşanma davası açardım.
Adam size iyi dayanıyor bence.Çocuk yaparak büyük hata yapmış.
Şöyle düşünün eşiniz sizi kendi ailesinin evinden annesinin gözü önünde kovsa ne hissedersiniz.
Ayrıca anneniz araya girmemiş.Muhtemelen bu saatten sonra eşiniz ve anneniz birbirlerine olan saygısını kaybedecektir.Ben öyle yapardım.
Hazırlanın zor günler sizi bekliyor.

Keşke büyümeden evlenip çocuk sahibi olmaya kalkışmasaydınız. Kesinlikle haksızsınız. Adamı kovmuşsunuz o da haliyle gitmiş. Bir de üstüne engellemişsiniz. Umarım gururlu davranır da size adım atmaz. O zaman görürürüm sizi bu şımarık hallerden eser kalmaz. Ayrıca hamilelik gayet normal bir durum. İnsanlara canınız istediği gibi davranmak için kullanabileceğiniz bir araç değil. 9 ay böyle geçmez en sabırlı insanı bile bıktırırsınız.

Abooo yaş da 27 görünüyor. Bari 19-20 olsaydı. 27 yaş için aşırı aşırı çocuksu hareketler.
Yapıp yapıp hiçbir şey olmamış gibi davranmak mı dersin, bir de üstüne haksız mıyım diye sormak mı dersin...
Adam seni boşayacak belki, hala trip derdindesin ya pes!

Adam gıkını çıkarmamış sizin çirkefliklerinize karşın. Şükür edin birkaç çift lafı hakediyordunuz oysa ki. Sonrada siz hamileyim ben bana bunları söyleyemessin derdiniz kesin. Özür dileyin eşinizden. Allah eşinize sabır versin.

Hadi müsade senin kardeşim eşin gamsız sen gereksiz sinirli bu nasıl hayat bu nasıl evlilik. Hamilelik hastalık değil ki kahvaltı hazırlasın. Ha normalde ortak yapılmalı ama eşinin huyunu biliyorsundur gereksiz büyütmüşsün bence hayatım gel beraber sofrayı kuralım deseydin romantik romantik kursaydiniz sofranızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…