Şaka mı yapıyorsunuz? Annenizin yanında koskoca adamı rezil etmişsiniz hamileliğe bağlayıp üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Neyse Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin de, bence davranışlarınızı öfke kontrolünüzü bi gözden geçirin yoksa çocuk çok huzurlu bir ortama gelmiyor gibi görünüyorDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Adam size kayınvalidenizin evinde defol git dese haklı olur muydu? Sormanız bile abes haksızsınız.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Çekilecek dert değilsiniz abovvv bu ne ya evlerden ırakDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Ben olsam o ailenin evine bir daha gelmezdim.Ve size boşanma davası açardım.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Adam gıkını çıkarmamış sizin çirkefliklerinize karşın. Şükür edin birkaç çift lafı hakediyordunuz oysa ki. Sonrada siz hamileyim ben bana bunları söyleyemessin derdiniz kesin. Özür dileyin eşinizden. Allah eşinize sabır versin.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Hadi müsade senin kardeşimbana müsaade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?