Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Adama yazık degilmi?Kendi kendinize delirip delirip adama sarmışsınız.Cevap bile vermemış sabırlı adammış vallahi.Hamilesiniz diye her hakka sahip olmuyorsunuz adama zehir zıkkım etmişsiniz zaten iki mutlu olamamış.

Çok yanlış yapmışsınız. Öncelikle siz başka bi karaktersiniz eşiniz başka bir karakter. Sürekli sizin istediğiniz tepkileri verecek bir robotla değil kanlı canlı bi insanla evlisiniz unutmayın. Beklentiye gireceğinize açıkca eşinizle konuşmalıydınız. Bebek haberine sevinmedin mi ? Tepkisiz kaldın sanki korktum acaba istemiyor musun ? Diye sorular sorarak iletişime geçmek sağlıklı olan. İkinci en büyük yanlış anne yanında eşinize bağırmak , adamı küçük düşürmek bu. Ve size saygısını kaybeder. Size kaynanızın yanında bağırsa ne hissedersiniz ? Bence özür dileyin ve olgun davranın, yoksa böyle hep kavgalı bi ilişki olur

Şakasınız herhalde ya da kabus , yazık adama

berbat bir insan olduğunuzu söyleyen oldumu daha önce?

Pardonda hamile olmanız bağırmanızı çağırmanızı çocuk gibi azarlamanızı gerektirmez ve hiçte haklı falan durmuyorsunuz ve değilsiniz oldukça itici hareketler. Daha dün öğrenip hemen hamile psikolojisine girmenizi de anlamadım. Bugünü beklemişsiniz mubarek ağzına etmişsiniz sevinç mi bıraktınız sanki adam da kusura bakmayın.
Direkt annesinin yanında gururumu ayaklar altına alacak kadını derhal boşarım bi kendinize gelin bence. Çocuksu hareketleriniz var.
Ben yorgunum kahvaltı hazırlar mısın? deseydiniz ne suçu var adamın ya o kadar tepki verecek kadar hiç anlam veremedim. Annenizin yanına gelmiş işte neymiş sohbete katılmamış belki ilgisini çekmedi ne olacak yani?
İkide bir hamilelik psikolojisine sığınan kadınlar resmen psikolojik şiddet yapıyorlar eşlerine bu kadar olmaz. Birde hem suçlu hem güçlü gözünün üstünde kaşın var diyerek engellemişsiniz aramamış vs iyi yapmış oh evet böyle saygısı olmadan davranan ve ne yaptığını bilmeyen toksiklik durumlar yaratan eşe küsülür herhangi bir dokunulmazlığınız yok hamilesiniz diye o da bir insan....

Aşırı şımarıksın. Eşin yine iyi sabırlı.

Umarım dalga geçiyorsunuzdur, gerçek falan değildir bu.

Saka misiniz cidden? Aile adabin nerde kendi ailenin önünde esine nasil öyle davranirsin. Kim olursa olsun toplum önünde bu sekilde esinizi asagilik komplexi davranamazsiniz.. umarim ilk defadir hormonlardandir yoksa isiniz cok zor.

hamile kalınca prenseslik mertebesine ulaştıklarını sanıp evdeki adamın burnundan getiriyorlar sonrada insan hamile eşine küsermi diye soruyolar.
neden küsmesin sen her fırsatta ağzına alınmayacak laflar et ondan sonra ımı bın hımılıyım. adamin yerinde olsam bıraktığım yerden almam geri.

Ne kadar değişik birisiniz üzüldüm eşinize

Ciddi misiniz? Bir tek dövmediğiniz kalmış. Yok muydu bir tane kızılcık sopası? Eşinize ne saygı, ne sevgi anaaaa. Adam mülayimce kalkmış. Bir de şap at yüzüne de rahatla. Daha dün bir bugün 2 hamilesiniz diye eşinize böyle mi davranacaksınız? Hamile olmak her türlü saygısızlığı yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Hamilesiniz diye de insanlar sizin aklınızı okumuyor. Beni böyle hakaretler edip kovmuş olsan daha da kapımdan içeri rüyanda girebilirsin. Istersen dördüz doğur. Adam yine bir şey dememiş. Öp başına koy, af falan dile.

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin

Adamdaki de iyi sabır helal olsun. Zerresine kadar hsksizsiniz. Hiç kimseyi o şekilde aşağılamak kimsenin hakkı değil olamaz.

Bu gidişle boşanırsınız.aşırı şımarık ve kaba buldum. Yazık adama. Kapris trip hakaret hepsi bi arada

O kadar haklısın ki sanki velihat doğuruyor ne bu kaprisler hiç çekilir gibi değil burdan ben bile çok sinir oldum seçerek yazdım kelimeleri. Adam öyle naif olgun davranıp gitmiş ki tebrik etmek lazım. Şahsen yerinde olsam hamilelik süreci boyunca görüşmem kalsın anasında kafamı dinlerim.
Ama adam haklı olduğu halde özür de diletir o egoyu görüyorum. Ben asla bunun hamilelik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum yırtamaz yani direkt şımarıklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…