Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Bence sen haklısın.Helal olsun sana. Seni tutuyorum az bile yapmışsın.Ne olurdu sabah erkenden kalkıp taze simit alsa gelse kahvaltı hazırlayıp bir adet papatya ile gıdıklayarak uyandırsa sonuçta iki canlısın! hassasın duygusalsın onun çocuğunu karnında taşıyorsun!
Haketmiyor bu çocuğu ve seni. Hemen boşan.Yarın dava aç görsün gününü.

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Ablanız da böyle diyosa ailecek ciddi üslup görgü sorunlarınız var demektir. Eşinize hakaret edip köpek çekmeniz ne demek yani özür dilemeniz gerekir. Hamilesiniz diye susmus zaten adam terbiyesini bozmamış. Hamile olmanın deli deli hareketler yapmakla ne alakası var

Evet haksızsınız. Aynı davranışı eşiniz size sergilese herkes "ayrılın bu adamdan vb" derdi. Şu durumda adama da biri aynı nasihatte bulunursa şaşırmayın.

Yanılmıyorsam sizin konularınız hep böyle. Bir yerden sonra eşinizin elbet sabrı biter bir bebeyle baba evine dönmeniz yakındır.

Kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannediyorsunuz eminim ki sizden çok var. Sanki dünyada bir siz hamile kalmışsınız. Eşinizden değilde düşmanınızdan söz ediyor gibi yazmışsınız. Gerçekten çok komiksiniz. Saygısızlığı marifetmiş gibi anlatmaşsınız.

Hayir tabiki annem çok üzüldü öyle yapınca peşinden gitti gel gitme yemek yiyeceğiz diye ama eşim küstü gitti...

Hayir tabiki annem çok üzüldü öyle yapınca peşinden gitti gel gitme yemek yiyeceğiz diye ama eşim küstü gitti...
Özür dileyin eşinizden samimi bir şekilde sanirim siz hala hatali görmüyosunuz kendinizi. Aynisini eşinizin kayinvalidenizdeyken yaptigini düsünün ne kadar aşağılayıcı bir durum.

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin

Ailecek kendinizi kaf dağında falan görüyorsunuz herhalde.

Allah yardimcisi olsun eşinizin ayrıca annem annenizin yerine olsa beni oracıkta yerin dibine sokardi.tavriniz hc hoş değil.daha kötü seyler yazmak istemiyorum hamilesiniz diye ama ayip gunah yahu.kahvalti hazirlamamis surpriz icin uyyakalmis kalkinca sizde laf edip kizmissiniz.mantikli dusunun yaptıklarınızı hak vereceksiniz bu arada henuz daha birşey gorup katlanmadiniz yani cocuk doğurup cok zorluk cekmediniz neyin nazi ve beklentisi?

Kaynananizin evine gittiginizde eşinizde sizi evden kovarsa anlarsıniz haklimisiniz haksizmisiniz.

Şehzade doğuracaksınız galiba, saygısızlık baştan aşağı. Kadın olarak tahammül edemedim, adamı bu kadar rezil ve tahrik ettikten sonra, mahkeme celbi gelmezse annenizin evine şanslı bile sayılırsınız. Umarım eşiniz akıllıdır.

Eşiniz şamar oğlanı mı? Herkese heryerde istediğiniz gibi davranamazsınız.. Aynısı size yapılsa hoşunuza gider mi? Kimsenin hoşuna gitmez.

Böyle devam ederseniz ayrılırsınız. Sabır bir yerde bitebilen bişey..

Hööyt deyip dehşetten donduracağı günler de gelir, kimsenin sabrı sonsuz değil.

Boşanma davası açarsa kendisine bir iyilik eder adam.

Hamilelik size saygısızlık yapma hakkını vermiyor. Eşinizi ailenizin gözünde düşürdüğünüz durum cok utanç verici. Eşinize siz saygı duymazsanız ailenizde duymaz, saygınız biterse ailenizin ki de biter. Ablanız başlamış bile, iyi yapmışsın ne demek, çok çirkin bir üslup. Adam siz ve annenizle ne konuşabilir telefonda takılması gayet doğal.

Troldur degil mi? Şaka yapiyorsunuz degil mi?
Sizi anneleriniz nasil prenses gibi yetistiriyorlar anlamiyorum? Siz bir insanin gururunu bu denli kırmayi nasil hak goruyorsunuz kendinize? Anneniz dönüp size "sen ne halt ediyorsun?" demedi mi?
Insanın hamile karısı böyle davranirsa insan bırakın küsmeyi, hamile karısını boşar bile, ki bence kesinlikle sizden ayrılmali eşiniz. Siz aile kurmayı bilemeyecek kadar bencil bir insansınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…