Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablanla arana mesafe koy. Akıl hocan oysa yandın.Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Ablanız bu parlak fikirlerini kendi hayatında uyguluyor mu?Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Bi tane üye vardı ya 4 haftalık gebeyken bebeğini gezdirmek istiyordu kayın ailesi onu anlamıyordu. O geldi aklıma. Konu sahibinin kayın ailesine de şimdiden kolaylıklar dilerim. Dünyadaki tek hamile kişinin canını sıkmasınlar şehir dışına sürgün yerlerO kadar haklısın ki sanki velihat doğuruyor ne bu kaprisler hiç çekilir gibi değil burdan ben bile çok sinir oldum seçerek yazdım kelimeleri. Adam öyle naif olgun davranıp gitmiş ki tebrik etmek lazım. Şahsen yerinde olsam hamilelik süreci boyunca görüşmem kalsın anasında kafamı dinlerim.
Ama adam haklı olduğu halde özür de diletir o egoyu görüyorum.Ben asla bunun hamilelik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum yırtamaz yani direkt şımarıklık.
Evlerden iraksiniz adam size iyi dayanıyorDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Sizin adınıza utandım..Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
HaksızsınızDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Hamile olunca ne oluyor?? Sanırsın kadın dünyayı yeniden yaratıyor.Alti üstü bir çocuk pirtlatacaksın( hamileliğe bakış açım daha güzel ama sizin gibi ne oldum delisi kadınlar beni düzgün cizgimden çıkarıyor)Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Yani gerçek midir bu olay?Gerçekse ve eşiniz bu yaptıklarınıza hiç tepki vermediyse cidden m... gibidir muhakkak.Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez ne ara psikolojisine girdin be kadın ? Bu tavıra dağ dayanmazDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Bi tane üye vardı ya 4 haftalık gebeyken bebeğini gezdirmek istiyordu kayın ailesi onu anlamıyordu. O geldi aklıma. Konu sahibinin kayın ailesine de şimdiden kolaylıklar dilerim. Dünyadaki tek hamile kişinin canını sıkmasınlar şehir dışına sürgün yerler
Psikolojinizde bir sorun olabilir mi? Hiç psikoloğa gitmeyi düşündünüz mü?
Uygular mı o akşam kocasının ayagini yikiyordur.Ablanız bu parlak fikirlerini kendi hayatında uyguluyor mu?
Tuhaflik aileden geliyor demekEşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin