Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle 9 ay geçmez. Haksız mıyım diye sormuşsunuz bir de. Heyyy Allah'ım. Ne oldu hamile olunca da saygısızca davranma hakkını kendinde buldun?Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Adamın evine yıldırım gibi düşmüşsünüz. Allah esirgesin kınamak istemiyorum 3 tane oğlum varDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
eve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi
Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezikŞunu ben yapsam;
1.Annem eşime dönüp oğlum sen otur der beni kovar.
2.Eşim beni boşar.
eve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi
Sana bir kere bile cevap vermemisim takip hala yazıyorsun ısrarla konuma yorumaTroll bile olsa yüzde yüz var. Birde hamileee... Başka yorumda görmüştüm uyku problemleri yaşıyormuş ilaç bile kullanmış kaygı bozukluğu gerçeklikten kopuş vs tuhaf şeyleri var gibi.
Aa siz ciddi ciddi mi yazdınız bu konuyu. Ben troll diye takip ettim. Ben sizi çok haklı buldum. Ben olsam boşardım. Beni hamile halimle üzdüğü için de psikolojik destek alırdım. Alın yani kolay değil anlattıklarınız..Destek alın.Önemli destek.Sana bir kere bile cevap vermemisim takip hala yazıyorsun ısrarla konuma yoruma
Bu sevgi değil canım. Sevgi hakarete sabretmek değildir, karşılıklı birbirinin sınırlarına tecavüz etmeden yaşamaktır. O ezik değil de sen epeyce şımarık ve hadsizsinNe yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik
Mutlu mu? Sizden bıkmış gibi geldi banaAbartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
En nefret ettiğim şey başka birinin yanında tartışmak,biri geldimi küs olduğumuzu bile belli etmeyiz.Burda siz haksızsın hamilesiniz diye bi havalara girmişsiniz ne yapsın tapsın mi sizeDün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Millette aslan gibi kocalar var, evindeki sündük kediye dönmüş adam gibi sanma herkesi.Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik
Gercekten konular dogruysa ben de şaşkınımAy inanmıyorum. Ben eşinin yerinde olsam ararım ambulansı o meşhur gömleği giydirip doğru mazhar Osmana
Almanlarin ünlü bir sözü var: Cam evin icinde oturanlar, taşlar atmamalı..Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik
bence aksine çok mutsuzlar, o kadar mutsuzlar ki bu onlar için yaşam biçimi olmuş, aksi bir mutluluk söz konusu olduğunda afallayıp nasıl kaos yaratsam diye düşünüyorlar bence, çünkü mutlu olmayı beceremiyorlar, bilmiyorlarİşte böyleleri hep mutlu![]()