Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Seninle 9 ay geçmez. Haksız mıyım diye sormuşsunuz bir de. Heyyy Allah'ım. Ne oldu hamile olunca da saygısızca davranma hakkını kendinde buldun?

Dün ben istediğim için eşim annemlere bıraktı beni yemek yiyip burdan ise gidecekti bende dün gebe olduğumu öğrendim ve onun stresi vardi üzerimde o çok istiyordu bebek olmasını çok mutlu oldu ama sabah kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar diye bekledim yapmadı uyuyordu ben hazırladım sonra çağırdım kalktı bende bağırdım biraz kötü laflar ettim sonra beni annemlere bırak dedim ses etmedi getirdi annemlerde sohbet ediyoruz annemle bize katilmayip telefonu ile oyun oynuyordu bi iki kez uyardım devam etti bende annemin yanında defol git seni gözüm görmesin m.. gibisin aynı öyle tele bakıyorsun gibi hakaretler ettim oda hiç ses etmedi bana müsaade dedi anneme kalktı annem gitme yemek yiycez dedi ama gitti bende waatsptanda kızıp engelledim ve aramadı insan hamile karısına küsebilirmi haksizmiyim ben yani?
Adamın evine yıldırım gibi düşmüşsünüz. Allah esirgesin kınamak istemiyorum 3 tane oğlum var 🙏

eve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi

Şunu ben yapsam;
1.Annem eşime dönüp oğlum sen otur der beni kovar.
2.Eşim beni boşar.
Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik

eve gidince baş başa konuşsaydınız keşke konuyu... kahvaltı hazırlamak gibi ince düşünceler ne yazık ki biz söylemeden erkeklerin aklına gelip yaptıkları şeyler değil. rica etmenize rağmen yapmasaydı ayrı bir konu olurdu ama bu şekilde haksızsınız bence ya. bir an önce telafi

Troll bile olsa yüzde yüz var. Birde hamileee... Başka yorumda görmüştüm uyku problemleri yaşıyormuş ilaç bile kullanmış kaygı bozukluğu gerçeklikten kopuş vs tuhaf şeyleri var gibi.
Sana bir kere bile cevap vermemisim takip hala yazıyorsun ısrarla konuma yoruma

Sana bir kere bile cevap vermemisim takip hala yazıyorsun ısrarla konuma yoruma
Aa siz ciddi ciddi mi yazdınız bu konuyu. Ben troll diye takip ettim. Ben sizi çok haklı buldum. Ben olsam boşardım. Beni hamile halimle üzdüğü için de psikolojik destek alırdım. Alın yani kolay değil anlattıklarınız..Destek alın.Önemli destek.

ay bir de ilk günden yaptığınız eziyete bak hele bir ilerleyen günler olsaydı hormonlar değişseydi ne bileyim uykusuz kalsaydınız ödem olsaydı vs derdik kadın hamile sinirleri bozuldu ilk günden prenses sendromu 😂 Allah eşinize yardım etsin. Demek ki hiç mutlu olamamak hep beklenti içinde olmak böyle birşey. Bazı insanlar bir bebeği olunca bile eşi ile paylaşamıyor kutlayamıyor huzurla bekleyemiyor demek ki çok üzücü. Üzüldüm sizin adınıza.

Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik
Bu sevgi değil canım. Sevgi hakarete sabretmek değildir, karşılıklı birbirinin sınırlarına tecavüz etmeden yaşamaktır. O ezik değil de sen epeyce şımarık ve hadsizsin

En nefret ettiğim şey başka birinin yanında tartışmak,biri geldimi küs olduğumuzu bile belli etmeyiz.Burda siz haksızsın hamilesiniz diye bi havalara girmişsiniz ne yapsın tapsın mi size

Haksızsınız, saygısızsınız ve daha nicesi.

Back
X