Eşimi annemlerden kovdum haksizmiyim sizce?

Seni gebe bıraktı diye adam kahvaltı mi hazırlayacaktı hangi filmin repliği Allah aşkına bu?nasıl kafalar yaşıyorsunuz şaka gibi

Şaka gibi demi çok zeki ablamız bide bununla övünerek gururlanarak yazmış
Hayır komik değil, asıl eşinizi annenizin yanında küçük düşürmeniz ve bunu kaç gündür savunmanız çok komik. Anneniz de size hayatınızda hiç ‘ne biçim konuşuyorsun’ dememiş zaten o belli. Eşinizin anlayışını kullanmayın bence daha fazla

Keşke buraya konuyu eşin açmış olsaydı. Ona " böyle bir eşten çocuk yapma motivasyonun neydi, niye korunmadın" diye kızmak isterdim.
Korunmuyor diye hep kadınlara kızacak değiliz ya

Ne yazık ki annenizde eşiniz de demek ki sizi gerçekten hiç sevmiyor bide övünerek yazmış bunu ezik

Şuan acayip moralip bozuk çok üzgünüm kafa dağıtmak için buraya girdim…

iyikide girmişim, bu yazıyı okuyunca acayip güldüm

Konu sahibi kaç yaşındasın çok merak ettim?

Öyle eşi bulmuşsun öp başına koy, kendine biranevvel çeki düzen ver ve onu kaçırma, adam bir susar iki susar sonunda patlar.

Birde soruna cevap olarak: Evet haksızsın.

Daha dün hamile olduğunu öğrendin. Hangi ara hormonların değiştide böyle dengesizleştin.

Hamile olunca ne oldu acaba esinizin kirmizi hali serip "Geliyor sehzadem demesinimi beklediniz

Karım böyle hasta olsa boşarım bile bu adam size çok dayandı

Hamilelikte hormonlar çok etkiliyor. Keşke ani bir refleks yapmasaymişsiniz ailenizin yanında rencide olmuş eşiniz bu hayat kolay değil herşey zamanla oturacak çocukta olacakmış bence kendinizi affettirmeye çalışın erkekleri çok sıkmaya gelmez herkesin tabi kendi dusuncesi ne bilemem lakin herşeyin yeri farklıdır.İlla sürpriz yapacak diye bir şart mı var bu hayatta olmasın bence güzelce bebeğinizle güzel günler geçirmeyi düşünün kimsenin aklı ile oturup kalkmayın hayırlı olsun bebisiniz...

Aaaaa az bile yapmışsın! Ben olsam kovmadan önce duvar dibi tek ayak cezası da verirdim.

Abi bu üye kedisine doğum günü yapan üye şimdi tanıdım ahahahah normal bir konu ahahaha

Hürrem sultan galiba şehzade verecek Saçma tavırlar eşin sana ailesinin yanında aynı davransa ne olurdu acaba?

Konu sahibi güncelleseniz mi konuyu? Nedir son durum?

Umarım aramaz kurtarır kendini adam.
Hamileliği ögrendiniz diye ne gibi süpriz bekleniyor?Adamla birlikte yapmadınız mı cocugu neden süpriz yapsın yani?Siz ona yapıyo musunuz baba oluyor diye süpriz?
Ben bu saraya velihat doguruyorum kafasını hic anlamıyorum

Eşim gerçekten çok sabırlı biri ses etmez çoğu zaman Altan alır ben gebe olunca birden panik oldum ablama anlattım oda dedi iyi olmuş bosver oda sohbet etsin
Annenle ettiğiniz sohbetin içeriği neydi eşinin telefonuyla oynadigi sıralarda?

Abartmayın eşim benimle evlendiği için.cok mutlu ve bana aşık
Yani zaten aşık olmayan böyle tavırları niye çeksin :) ama gene de zorlamayin sınırları her seyin bi ömrü var. Aşkın da sabrın da. Üstelik o çocuğunun babası artik cocugun da görmesin babasının itilip kakildigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…