Eşimi arkadaslarından uzaklastıramıyorum

Benim oralara gitmem imkansız cünkü tesettürlü bir bayanım.Bizim beraber tek yaptıgımız sey dısarda ara sıra beraber alısveris yapmak.

Madem öyle siz de kendi arkadaşlarınızla çıkın acaba şuan napıyor diye düşündüğünüz zamanları eğlenerek geçirin.

Diskotek diye okuyunca güldüm istemsiz sende çık eğlen. Görsün nasil oluyor ya da beraber gidin diskoteğe
Tam ismi nedir bilmiyorum ondan yazdım.Ömrümde hic gitmedigim bir yer.Anca tvlerde gördügüm ve eşimin anlatımlarıyla biliyorum.Onun anlattıgı icki falan içilen bazı yerler oturmalı bazı yerler ayakta durulan dans edilebilen bangır bangır müzik calan bi yer dedigi.

Bide aksam vakti kadınlar dısarı cıkamaz diyor.Kararlıyım birkez daha arkadaslarıyla cıkarsa bende öglen arkadaslarımla cıkacagım bowlinge falan giderim.

Eşimi gecen tehdit ettim o evli olanların eşlerini bulup söylüyecem kocanıza sahip cıkın sizi aldatıyor baska kadınlarla benim eşimide yoldan cıkarmaya calısıyor diyecegim dedim.oda öyle bisey yaparsan senin için cok kötü olur dedi.Resmen maddi durumumuz düzeldiginde hemen esimin aklına arkadaslarıyla vakit gecirmek geliyor.Resmen fakir olmayı isteyecek hala geldim

Sizin için çok üzüldüm.. Eşiniz çok bencil çok düşüncesiz.
Gittiği yer gece klubu gibi biryer sanırım tabiki sizinle gidemez tesetturluyum diyorsunuz.
Eşinizle anlaşma yapın hee hafta değilde ayda bir gitsin en azından.Ama bu arada 15 günde bir de sizi disar i çıkartsın birlikte sinemaya gidin yemeğe cikin piknik yapın vs..yapilacak bir sürü şey var alışveriş harici.

Yıllardır basının etini yiyorum kesin bir sonuc alamadım.Bana geldimi hic bir sey yapmıyor.monoton bir hayatım var iyice evden işe işden eve.

Evli bir erkeğin bu şekilde takılması hiç hoş değil ..
Heleki arkadaşları aldatıyor diyorsunuz Eşinizde uyuyor onlara olmasın ..
Sizide götürse ama oda yokmuş sizde arkadaşlarınızla buluşun ..
Eşim ilk zamanlar çok yapmaya çalışıyordu anlaşmıştık o her çıktığında bende kızlarla çıkıordum bowling yapıyoduk ordan eşime soruyordum gecelimmi eve diye biraz daha derse eğlenmeye gidiyorduk eşimi tekrar arıyordum yok derse kahve içmeye gidiyorduk genelde böyle böyle hadi bu hafta çıkalım dediğimde yok ya gene sende çıkıcan dimi diyordu ..
Zamanla benimle birlikte çıkmaya başladı çocuktan sonra tamamen kesildi anca geziyoz ailecek .

Ya bide anlamıyorum su bodyguard arkadasları o kadar sap adamı niye içeri alıyorsunuz almayın evlerine dönsünler.Gecen sene yılbasında arkadaslarıyla gitmek istemisti beni evde yanlız bırakıp bende artık dayanamadım ins basına bişey gelir yaralanırsın veya döverler seni ins dedim cünkü cok sinirim bozuldu beni bırakıp gittiginden.Neyseki basına bisey gelmedi ama hicbiryer doluluktan almamıs onları geri dönmüstü mecbur.Diger yerlerede adamlar tanıyormus onları yada tanımayana da para verip giriyorlarmıs.

Siz de çıkın gidin arkadaslarinizla ve sabah 4 te gelin.
Bu kadar ...

Benim oralara gitmem imkansız cünkü tesettürlü bir bayanım.Bizim beraber tek yaptıgımız sey dısarda ara sıra beraber alısveris yapmak.

İmkansız olduğunu siz mi söylüyorsunuz o mu?

Eğer o söylüyorsa onunda orada işi olmamalı demektir.

Eşiyle gidemediği yerde ne işi var?

Yok eğer siz imkansız diyorsanız ayrı dünyaların insanısınız.

Evlilik bu değil yani haberiniz olsun.

Haklısınız o saatte ne işi var ku her hafta.ama nasıl engellersiniz bilemiyorum.arkadaslariyla ilgisini kesmez bence siz istemiyorsunuz diye.bastan alısmasına izin vermeseydiniz keske.

Benim düşüncem oraların bana uygun olmadıgı ve tesettürlü oldugum için dikkat cekecegimi düşünmem.Ayrıca arkadaslarındanda beni kıskanıyor arkadasları onu arabayla alıp götürdükleri için beni yanında götürmez kıskanclıgından

Ne yaparsanız yapın, ne söylerseniz işine gelmediği için size tepki gösterecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…