Eşimi arkadaslarından uzaklastıramıyorum

Bara gidiyor yani. Esi, sevgilisi olmadan giden biri icin uzgunum ama ordaki kizlarla flortlestigini dusunurum. Icmedigi de yalan bence. Seni goturemiyorsa kendi de gitmesin, cok sacma senden izin almiyor ama sana izin vermiyor.

Aynı şeyleri yaşadım koparamadım beni de götürmezdi. Çok uğraştım ama olmadı. Arkadaşları aldatıyorsa o da aldatır. Zamanla böyle şeyler ona da normal gelmeye başlar çünkü. Eğlenmeye ihtiyacı var yorumlarını gerçekten anlayamıyorum. Eşiyle haftasonunu geçirmek varken ne diye başkalarıyla geçirsin. O ortamları da hep oynamadık içmedik bilmem ne yapmadık diye anlatırlar. Karı kıza bakıyorlar ne yapıyorlar sanki. Eğlensin de her hafta niye eğlensin. Evli barklı adam işi ne öyle ortamlarda?

Bara gidiyor yani. Esi, sevgilisi olmadan giden biri icin uzgunum ama ordaki kizlarla flortlestigini dusunurum. Icmedigi de yalan bence. Seni goturemiyorsa kendi de gitmesin, cok sacma senden izin almiyor ama sana izin vermiyor.
İçmedigine eminim öyle olsa kokusu olur.esim alkol ve sigaraya karsı.

Napacagımı bilmiyorum daha sıklastırdı.moralim bozuluyor cok o gelene kadar uyumuyorum sürekli onu telefonla arıyorum.Hatta bir ara müshil içirsem yada uyku ilacımı versem diye düşündüm ama farkeder diye korktum yapamadım.Suan evde yapılcak isler var bu haftasonu 1 gün onu o işlerle oyalarım sonra ne yaparım bilemiyorum.

Kardeş etrafimda gördügüm kadariyla en guzel cözüm tasinmak. Arkadaslarinin olmadigi bir yere. Kiraydi is di kendi evimizdi borctu harcti demeyin. Ilk hedefiniz uzaklik mesafe koymak olsun. gözden uzak olan gönulden irak olurmuş. kendiniz uygun bir aile secin ve uygun aile babalariyla arkadaslik etmesini saglayin.

Eşim uzaklara tasınmak istemiyor.zaten o gelip alan arkadaslarıda uzaktan gelip alıyorlar eşimi.onlara uzaklık engel degil.

Alkol almiyor, kadina vs bakmiyor ama har haftasonu gece 3-4lere kadar orada takiliyor??? Napiyor arkadaslari icip, karilarini aldatirken kendi kenarda durup seyrediyor mu saatlerce?
Ayrica her alkol leş gibi kokmaz. :)

Yasam tarzlariniz bu kadar farkliyken nasil evlendiniz cidden ilginc.

Bunun normal gorulecek bi yani yok. Evli bir adam arkadaslarindan kopmasin diye her haftasonu gece yarilarina kadar barlarda takilamaz.
Benim de esimin +10 senelik arkadaslari var. Kimse esini birakip barlarda takilmiyor veya her haftasonu gorusmuyorlar. Cogu zaman eşlerle plan yapilir. Kimsede kimseden kopmadi henuz.

Evlencegimizde ben bu hayattan bıktım bırakıyorum arkadaslarıda gece kuluplerinide dedi.bir zaman bıraktı ama sonra gene basladı.içki içmez hacı kendisi namazında ama bunlardan kopamıyor

İnanıp evlendim düzelicek diye.Evlencegimizde ben bu hayattan bıktım bırakıyorum arkadaslarıda gece kuluplerinide dedi.bir zaman bıraktı ama sonra gene basladı.içki içmez hacı kendisi namazında ama bunlardan kopamıyor[

Adam yolunu bulmuş. Evde hanım çocuklar dursun. Benim gidecek yerim olsun ama gönlümde olsun. Karı kız kesip flört etmek en hafif yaptığı şeydir o kadar söyleyeyim ben sana. Çok ahlaklı bir adam olsaydı zaten karısını aldatan adamla her hafta buluşup gezmezdi. Aynı kafadalar işte.
Bu arada seni götürmeme sebebini de söyleyeyim. Barlara eğlenmeye değil de milleti kesmeye gelenler her erkeğin öyle olduğunu düşünür. Karısına bakılmasın kimse sarkıntı olmasın diye de hayatta sokmaz oralara. Zihniyeti bozuk bunların

Benim oralara gitmem imkansız cünkü tesettürlü bir bayanım.Bizim beraber tek yaptıgımız sey dısarda ara sıra beraber alısveris yapmak.
O zaman sizin ve eşinizin hayat tarzlarınız,dünya görüşünüz çok da birbirine paralel değil.
Nasıl anlaşıp evlendiniz? Doğrusu ilginç geldi bana.

Eşim bu seyleri bırakacagını söylediginden inandım evlendim
Genç kızlarımızın sık yaptığı bir hata:
Evlenince düzelir diye düşünmeleri ne yazık ki...
'Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz' diye boşuna söylememiş atalarımız. Çok sevdiğim bir atasözüdür.
İnsanlar bu kadar keskin ve hızlı değişip dönüşmüyor, biz aksine inanmak istesek de...
İşiniz zor, böyle gelmiş böyle gider bu adam,
siz çok sıkı bir rest çekmedikçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…