- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi reginaspektor
-
bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz
çünkü evlilik öyle ha deyince silinip atılacak bişey değil ki belki düzelir diye bekliyorum
Herkese merhaba arkadaşlar boşanmayla ilgili tüm forumları okudum ama kendime benzer bir durum bulamadım malesefBiraz ilginç benim hikayem çoğunuz anlamsız bulacak belki de yine de paylaşmaya ihtiyacım var.2 yıldır evliyim aşk evliliği bizimkisi.Aile yapılarımızın farklı olmasından dolayı çok sancılı ve gözyaşılı bir nişanlılık ve düğün süreci geçirdik.Ailelerimizin kültürel ve ekonomik düzeyleri çok farklı birbirinden ve ailesini hiç bizaman sevip benimseyemedim. Onlar da beni çok benimseyemedi doğal olarak neyse ama uzak şehirlerde yaşıyoruz ve bana bi zararları da faydaları da yok.Aramızdaki güçlü aşktan dolayı o çok sıkıntılı dönemlerde nişanı atmadığım için şimdi pişmanım biçok şeyi yaşayamadım içimde kaldı ve şimdi değdi mi bunca sıkıntıya diye sorguluyorum hep.Eşim beni hala çok seviyor ,değer veriyor ,bana hayran ama ben eski ben değilim evet aşık değilim ona artık.Birlikte hiçbişey yapmaktan zevk almıyorum ve hep yalnız kalmak istiyorum. Çünkü farklıyız; yetiştirilme tarzlarımız, zevklerimiz, mizaclarımız..Hayalimdeki erkeğin o olmadığını yeni fark ediyorum.Sürekli eleştiriyorum ve onu yetersiz bulduğumu hissettiriyorum hem de çok acımasızca yapıyorum bunu:(( cinsel anlamda yanıma da yaklaştırmıyorum.Her fırsatta evliliğimizn hata olduğunu söylüyorum evet gerçekten pişmanım nişanlıyken ayrılmadığıma.Beni onun kadar sevecek birini bulamam diye ayrılmadım ama şimdi görüyorum ki sadece sevilmek hayran olunmak yetmiyormuş.Ben hayranlık duyulacak biri olmak istemiyorum ,hayran olacağım biriyle evli olmak isterdim.Çok mutsuzum ve Onu da mutsuz ediyorum bu kadar yıpranmayı hak etmiyor..Çocuğumuz da yok ve anne olmayı hiç istemiyorum zaten.Bu noktada boşanmak çözüm mü bilmiyorum sadece düşünüyorum..ortada somut bi sebep yokken ??
Bütün sayfaların hepsini okumadım merakımı mazur görün.
Madem vajinismus değilsiniz,evlendiğiniz ilk gün gerdek gecesi denen şeyi de mi yaşamak istemediniz.?
Severek evlendik demişsiniz de onu merak ettim...?!!
Birlikte terapiye gitmek en mantıklısı bence de..
Allah yardımcınız olsun,herşey olumlu gelişir umarım...
merak etmez olur muyum hele de evli arkadaşlarım bunun ne kadar büyük bir haz ve mutluluk olduğunu söylediklerinde nasıl canım yanıyor ben yaşayamıyorum diye..
cinselliğe düşkün olmasa da 2,5 yıl öyle böyle bir zaman dilimi değil
hele de evde karşı cins var iken..
ya ciddi cinsel sorunları vardır, ya da başka birşey..
başka bir kadınla imam nikahı varsa ya? :26:
bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz
yaşamak istediysem de bahsettiğim kırgınlıklar ve yorgunluklar müsade etmedi yaşayamadım..
her insanın çekici yönleri vardır siz de sevip evlenmişsiniz bu adamla,demek ki o kadar da itici değil.o zaman hani vajinismus olmadığınızı ispatlamak için kısmen beraber olmuşsunuz ya.bir gece de sırf merakınızı yenmek için tam ilişki yaşayın.eşiniz zaten naif biriymiş.öncesinde güzel bir akşam yaşayın.ne kaybedersiniz ki.eşinizi arzulamasanız da hayal dünyanızda sizi ne tahrik ediyorsa onu düşünüp kendinizi cinselliğe hazırlayabilirsiniz.belki çok seveceksiniz ve eşinize olan tüm soğukluğunuz gidecek,onu bambaşka bir gözle görmeye başlayacaksınız.bir deneyin ne kaybedersiniz?kaybedecek hiç bir şeyiniz YOK.ama evliliğinizi,yaşama sevincinizi ve dünya güzeli bir bebeği kazananilirsiniz.
Peki eşinizi karşınıza alıp buraya yazdıklarınızı söylediniz mi?Seni dışarıda olan herhangi bir erkek olarak görüyorum arkadaş gibi dediniz mi?Biz eşit değiliz birlikte olamayacağımızı düşünüyorum bu evlilik hataydı dediniz mi eşinize yeterince açık mısınız?
çok düşkün değil derken?
burada ayda 1 , iki ayda 1 beraber olmaktan bahsetmiyoruz arkadaşım
2,5 senede bir kez o da yarım (sizin ispatlama gereksiniminiz sonucu)
kusura bakmayın da
siz gerçekten bambaşka bir boyuttan bakıyorsunuz
"Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil."
öyleyse hiç arzulamadığın halde sevişmeyi dene bakalım ne hissediyorsun
Banada cevap verir misiniz gerçekten sorumun cevabını merak ediyorum.
başka birinin hayalini kurarak sevişmek daha büyük haksızlık bence bana yapılmasını asla istemezdim
Zaten sorun orda, 2.5 senelik evli bir insan , birgün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım diye bir cümle neden kursun.
Zaten evli ve evli olduğu ve sevdiği eşiyle yaşar.
2.5 senedir hiç arzulamadığınız bir eşle (burası hayli ilginç zaten, insan eşini 2.5 sene nasıl arzulamaz ve daha neyi bekler), yaşayın demedim zaten,
ne zaman arzulamayı düşünüyorsunuz.
Ben eşimi 2.5 sene arzulamıyorsam, zaten biten bitmiş demektir, ben ev arkadaşı gibi bir evliliği sürdüremem, eşiniz de ilginç geldi bu yüzden bana,
çok seviyor ondan katlanıyor derseniz de, bu da abes gelir bana, evlilik başka birşey, sizin dediğiniz gibi ev arkadaşlığı değil.
Eşini evde zorla tutmuyorsun ama gitmesine de izin vermiyorsun. Çünkü hep birgün düzelir diye ümit veriyorsun. Diğer konunu okuyunca tek sorunun cinsellik olmadığını anladım. Asıl sorun değil zaten cinsellik. Sen eşini beğenmiyorsun, kendine yakıştıramıyorsun. O yüzden arkadaş gibi seviyorsun. O iyi biri senin arkadaşın olabilir, buna izin verirsin ama bir şekilde eşin olmuş. Ama sen onu kendine layık göremediğin için o özel anı onunla yaşamayı da kendine kabul ettiremiyorsun. "İstersem yaparım, vajinismus olmadığımı ispatlamak için yaptım, yapabildiğimi görünce yarım bıraktım." da bunu ispatlıyor. Sen ona bilinçaltında sorun bende değil, ben sağlıklı bir kadınım ama sorun sende mesajı veriyorsun. İşte bu yüzden hakslızlık, sen onun kim olduğunu kabullenememişsin ve dolaylı yoldan bunun hesabını soruyorsun. Yani sen onu eş olarka seçmişsin ama o senin düşlediğin kimlik değil, ailesiyle kültürüyle vs. Sen bu hayalkırıklığının bedelini ona ödetiyorsun.
Bunları bilinçli yapıyorsun demiyorum, ama sana bilinçaltının dayattığı bu. İstersen bu sayfanın çıktısını al, terapistine sor. Çok çok ciddiyim. Biri bana bu yorumları yazmış de. Bakalım ne diyecek? Yanılıyorsam bile bunun üzerinden bir kapı açar belki sana.
pardon atlamışım evet çok konuştuk bunları ben fazlasıyla hatta bence gereğinden fazla açık sözlüyüm
Zaten sorun orda, 2.5 senelik evli bir insan , birgün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım diye bir cümle neden kursun.
Zaten evli ve evli olduğu ve sevdiği eşiyle yaşar.
2.5 senedir hiç arzulamadığınız bir eşle (burası hayli ilginç zaten, insan eşini 2.5 sene nasıl arzulamaz ve daha neyi bekler), yaşayın demedim zaten,
ne zaman arzulamayı düşünüyorsunuz.
Ben eşimi 2.5 sene arzulamıyorsam, zaten biten bitmiş demektir, ben ev arkadaşı gibi bir evliliği sürdüremem, eşiniz de ilginç geldi bu yüzden bana,
çok seviyor ondan katlanıyor derseniz de, bu da abes gelir bana, evlilik başka birşey, sizin dediğiniz gibi ev arkadaşlığı değil.
ilk zamanlar bu kadar isteksiz değildim zamanla soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?