Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz

cinselliğe düşkün olmasa da 2,5 yıl öyle böyle bir zaman dilimi değil
hele de evde karşı cins var iken..
ya ciddi cinsel sorunları vardır, ya da başka birşey..

başka bir kadınla imam nikahı varsa ya? :26:

çünkü evlilik öyle ha deyince silinip atılacak bişey değil ki belki düzelir diye bekliyorum

evet ama evlilik bunları hissettiğin bir kişi ile aynı evi paylaşmak da değil

Son düzenleme:

yaşamak istediysem de bahsettiğim kırgınlıklar ve yorgunluklar müsade etmedi yaşayamadım..

merak etmez olur muyum hele de evli arkadaşlarım bunun ne kadar büyük bir haz ve mutluluk olduğunu söylediklerinde nasıl canım yanıyor ben yaşayamıyorum diye..

her insanın çekici yönleri vardır siz de sevip evlenmişsiniz bu adamla,demek ki o kadar da itici değil.o zaman hani vajinismus olmadığınızı ispatlamak için kısmen beraber olmuşsunuz ya.bir gece de sırf merakınızı yenmek için tam ilişki yaşayın.eşiniz zaten naif biriymiş.öncesinde güzel bir akşam yaşayın.ne kaybedersiniz ki.eşinizi arzulamasanız da hayal dünyanızda sizi ne tahrik ediyorsa onu düşünüp kendinizi cinselliğe hazırlayabilirsiniz.belki çok seveceksiniz ve eşinize olan tüm soğukluğunuz gidecek,onu bambaşka bir gözle görmeye başlayacaksınız.bir deneyin ne kaybedersiniz?kaybedecek hiç bir şeyiniz YOK.ama evliliğinizi,yaşama sevincinizi ve dünya güzeli bir bebeği kazananilirsiniz.

gizli imam nikahının geçerli olmayacağını bilecek kadar bilinçli biri .başka biri yok yani

bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz

çok düşkün değil derken?
burada ayda 1 , iki ayda 1 beraber olmaktan bahsetmiyoruz arkadaşım
2,5 senede bir kez o da yarım (sizin ispatlama gereksiniminiz sonucu)

kusura bakmayın da
siz gerçekten bambaşka bir boyuttan bakıyorsunuz

yaşamak istediysem de bahsettiğim kırgınlıklar ve yorgunluklar müsade etmedi yaşayamadım..

biz de pamuk tarlalarında tatlı koşturmacalar yapmadık evlilik öncesi
hepimiz zorlu süreçlerden geçtik
çoğumuz da eşlerimizin ailesini sevmiyoruz
sizin yaşadığınız şeyi bu kadar kınıyosak, sunduğunuz gerekçelerdir sebebi

mantık evliliği yapan kadınlar bile cinsel birlikteliği sağlıcakla yaşarken, siz aşk (?) duyarak evlendiğiniz bir adamı nasıl arzulamazsınız?

başka birinin hayalini kurarak sevişmek daha büyük haksızlık bence bana yapılmasını asla istemezdim

Banada cevap verir misiniz gerçekten sorumun cevabını merak ediyorum.

"Bunu bir gün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım demesi, 2.5 senelik evli bir insanın kurması gereken bir cümle değil."
öyleyse hiç arzulamadığın halde sevişmeyi dene bakalım ne hissediyorsun

Zaten sorun orda, 2.5 senelik evli bir insan , birgün gerçekten sevdiğim insanla yaşarım diye bir cümle neden kursun.
Zaten evli ve evli olduğu ve sevdiği eşiyle yaşar.
2.5 senedir hiç arzulamadığınız bir eşle (burası hayli ilginç zaten, insan eşini 2.5 sene nasıl arzulamaz ve daha neyi bekler), yaşayın demedim zaten,
ne zaman arzulamayı düşünüyorsunuz.
Ben eşimi 2.5 sene arzulamıyorsam, zaten biten bitmiş demektir, ben ev arkadaşı gibi bir evliliği sürdüremem, eşiniz de ilginç geldi bu yüzden bana,
çok seviyor ondan katlanıyor derseniz de, bu da abes gelir bana, evlilik başka birşey, sizin dediğiniz gibi ev arkadaşlığı değil.

başka birinin hayalini kurarak sevişmek daha büyük haksızlık bence bana yapılmasını asla istemezdim

onu kastetmedim zaten.mesela kumsalda sevişmek seni etkiliyordur,kendini öyle bir yerde hayal edersin o anlamda dedim.ama yazdıklarımdan çıkardığın sonuç ve verdiğin cevap buysa sen duvarlarını yıkamazsın gibi geldi.

Hayretler içerisinde okudum
Ben vajinustum 10 ay sonra tedavi gördüm o 10 ay eşim hayatı bana zindan etmişti hergün kavga gürültü
2,5 sene ne demek

ilk zamanlar bu kadar isteksiz değildim zamanla soğudum

Bu mesajımı ciddiye alın lütfen. Bu konuyu ciddi anlamda terapistinizle tartışmanız gerek diye düşünüyorum.

o cümleden kast ettiğim cinselliği gerçkten arzuladığım zaman yaşamak istiyorum kendimi mecbur hissettiğim için değil,bir görev vazife gibi değil
ve anlamadığım neden bunu istemeye hakkımyok???

Bu adam size gökten zembille düşmedi..Peki ya ilk gecede mi yaşanmadı aranızda ? ne bileyim biz biran önce bir başımıza kalsak diye gözlerimizin içine içine bakıyorduk..yani hiç mi öpüşmek, dokunulmak, dokunmak istemediniz ? Ne bileyim az buz değil 2.5 sene ve aynı ev !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…