- Konu Sahibi reginaspektor
-
Benim bir tanıdığım aynı sizin gibiydi.Adam çok sabretti bekledi sonra boşanmaya karar verdiler.Kadın ne oldysa oldu kocasını çok özledi ağladı sızladı.Adamı arzulayan başka bir kadın çıkmış olacak ki adam istemedi ve birdaha asla biraraya gelemeyiz aynı üzüntüleri yaşamak bir erkek olarak kendimi küçük düşürmek istemiyorum dedi.Adam şuan çok mutlu ama kadın pişmanlık içinde.Eşinizin yolunu açın bence eminim şuan kendini küçük düşürünmüş hissediyordur ne acı.Madem arkadaşlıktan öte gidemiyorsunuz bırakın adamcağızda yoluna baksın.Sizde duygularınızın tavan yaptığı arzudan yandığınız bir adam bulun...
ne yani bütün bu ihtimaller için eşine ve kendisine haksızlıkk yapmaya devammı etsin...
nasıl bakıyorsunuz olaya şaşırdım açıkcası...
bu kadın mutsuz kocasıda mutsuz
boyle evlılık surermı?
Sen saniyeler önce yazdığın cümleleri unutuyorsun galiba.
Sen demedin mi ayrıldığım zaman yalnız kalmaktan ya da daha iyi birini bulamamaktan korkmasam boşanırım diye.
Bunlar benim değil senin cümlelerin.[/QUO
İnsan ne için yaşar ve evlenir? Mutlu olmak için..ve ben şu anda mutsuzum elbette ki geleceği görüp şöyle veya böyle davrandığımda daha mutlu olacağımı bilsem o yoldan giderim mazoşist olmadığıma göre..Ama ben önce bu mutsuz dünyamı mutlu kılabilmek için elimden gelen çabayı göstermeye çalışıyorum bunca yorgunluğuma rağmen
evet cinselliğin olmaması boşanmaya sebeptir.peki kocanız vajinusmus olmadığınızı biliyor mu? bilmiyorsa eğer 2.5yıldır çok büyük bir haksızlık yapmışsınız eşinize..vajinusmus tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır.eşiniz de sizin iyileşmenizi bekliyor!!hala düzeleceğinize dair en ufak bir umut yoksa içinizde bu böyle gitmez eşinizi daha fazla kandırmayın eşinizin düzgün sağlıklı bir evlilik hayatı yaşamaya ve çocuğunu sevmeye hakkı var..tabi sizin de...
eşime haksızlık yapmayı asla istemem bana bugün boşanalım derse de anlarım ama ikimiz de terapiye gidip belki çözeriz diye ümit ediyoruz hala
dimi ama
yalniz adam 2,5 bucuk sene iyi dayanmis, bakalim nekadar daha dayanir
bak konu sahibi esin bikar terkederse, kiymetini anlayip pesinden kosma sakin?
Benim bir tanıdığım aynı sizin gibiydi.Adam çok sabretti bekledi sonra boşanmaya karar verdiler.Kadın ne oldysa oldu kocasını çok özledi ağladı sızladı.Adamı arzulayan başka bir kadın çıkmış olacak ki adam istemedi ve birdaha asla biraraya gelemeyiz aynı üzüntüleri yaşamak bir erkek olarak kendimi küçük düşürmek istemiyorum dedi.Adam şuan çok mutlu ama kadın pişmanlık içinde.Eşinizin yolunu açın bence eminim şuan kendini küçük düşürünmüş hissediyordur ne acı.Madem arkadaşlıktan öte gidemiyorsunuz bırakın adamcağızda yoluna baksın.Sizde duygularınızın tavan yaptığı arzudan yandığınız bir adam bulun...
bence ideal olarak görmüyor çünkü eski konulara göz attım da kendinden düşük görüyor eşini ve ailesini eşi çok seviyormuş onu sadece madem neden evlendin diyeceğim ama yapmışsın bir hata .Siz aslında eşinizden çoktan ayrılırdınız ama korkuyorsunuz çünkü birçok erkeğin kaba, kumarbaz, baskıcı, şiddet uygulayan, karısını aldatan, içkici v.s. olduğunu görüyorsunuz ya da düşünüyorsunuz ee böyle olunca da eşiniz her ne kadar aşık değilseniz de ideal bir eş olarak gördüğünüz birisi. Ayrılmaktan bu yüzden korkuyorsunuz ama yaptığınıza da bencillik diyemeyeceğim çünkü eşiniz bence sizi o kadar çok seviyor ki onunla aynı evde yaşamanız, sohbet etmeniz bile ona yeterli geliyor yoksa böyle bir durumu kaldıramazdı diye düşünüyorum.
Siz aslında eşinizden çoktan ayrılırdınız ama korkuyorsunuz çünkü birçok erkeğin kaba, kumarbaz, baskıcı, şiddet uygulayan, karısını aldatan, içkici v.s. olduğunu görüyorsunuz ya da düşünüyorsunuz ee böyle olunca da eşiniz her ne kadar aşık değilseniz de ideal bir eş olarak gördüğünüz birisi. Ayrılmaktan bu yüzden korkuyorsunuz ama yaptığınıza da bencillik diyemeyeceğim çünkü eşiniz bence sizi o kadar çok seviyor ki onunla aynı evde yaşamanız, sohbet etmeniz bile ona yeterli geliyor yoksa böyle bir durumu kaldıramazdı diye düşünüyorum.
bence siz eşinizden nefret ediyorsunuz için için.o nişanlılık döneminde yaşadıklarınız yüzünden eşinizden intikam alıyorsunuz onu cinsellikten mahrum bırakarak.siz onu eş olarak değil arkadaş olarak değil insan olarak azıcık sevip değer verseydiniz ya cinselliği yaşar ya da boşanırdınız.
bence siz eşinizi önce vajinismusum ben diyerek oyaladınız.sonra eşiniz bu durumdan sıkıldı "yen o zaman "dedi sizi doktora yolladı.bu zokayı artık kimse yutmayınca bu sefer "seni arzulamıyorum" demeye başladınız.yazık adam anlayışlı diye pek güzel intikam alıyorsunuz.
ama insan ne yaparsa kendine yapar.şimdi herşeyi paylaştığın eşini mutlu ettiğin ve de seni mutlu eden bir hayatın olailirdi.hepimiz nişanlıyken ya da evliliğin ilk zamanlarında neler yaşadık.ama sorunlar çıktı diye bütün hayatı mahvetmek mi gerekir?
2-3 aylık mesele olsa düzelir diyeceğim de bu saatten sonra arzu ansızın doğar mı?olsa olurdu şimdiye kadar.umarım eşiniz bir an önce gözünü açar da sizden kurtulur.
bir de marifet gibi "vajinismus değilim sırf ispatlamak için ilişkiye girdim" diyorsunuz.sonuçta hukuken ve dinen bile kadınlık görevinizi yapmak zorundasınız.ha yapmıyorsanız da boşanırsınız.
bir insanı bencilce oyalıyorsunuz.dediğim gibi umarım eşiniz bir an önce sizden kurtulur da kendine değer verecek bir kadınla birbirlerinin tadını çıkarmaya başlarlar.
bence siz eşinizden nefret ediyorsunuz için için.o nişanlılık döneminde yaşadıklarınız yüzünden eşinizden intikam alıyorsunuz onu cinsellikten mahrum bırakarak.siz onu eş olarak değil arkadaş olarak değil insan olarak azıcık sevip değer verseydiniz ya cinselliği yaşar ya da boşanırdınız.
bence siz eşinizi önce vajinismusum ben diyerek oyaladınız.sonra eşiniz bu durumdan sıkıldı "yen o zaman "dedi sizi doktora yolladı.bu zokayı artık kimse yutmayınca bu sefer "seni arzulamıyorum" demeye başladınız.yazık adam anlayışlı diye pek güzel intikam alıyorsunuz.
ama insan ne yaparsa kendine yapar.şimdi herşeyi paylaştığın eşini mutlu ettiğin ve de seni mutlu eden bir hayatın olailirdi.hepimiz nişanlıyken ya da evliliğin ilk zamanlarında neler yaşadık.ama sorunlar çıktı diye bütün hayatı mahvetmek mi gerekir?
2-3 aylık mesele olsa düzelir diyeceğim de bu saatten sonra arzu ansızın doğar mı?olsa olurdu şimdiye kadar.umarım eşiniz bir an önce gözünü açar da sizden kurtulur.
bir de marifet gibi "vajinismus değilim sırf ispatlamak için ilişkiye girdim" diyorsunuz.sonuçta hukuken ve dinen bile kadınlık görevinizi yapmak zorundasınız.ha yapmıyorsanız da boşanırsınız.
bir insanı bencilce oyalıyorsunuz.dediğim gibi umarım eşiniz bir an önce sizden kurtulur da kendine değer verecek bir kadınla birbirlerinin tadını çıkarmaya başlarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?