- Konu Sahibi reginaspektor
-
Eşiniz dini değerlerine çok bağlı maşallah ,bunu imtihan olarak görüyor sanırım o yüzden de bütün yolları denemek istiyor ama siz onu maalesef harama yönelteceksiniz gibi geliyor ,çok politik davranıyorsunuz boşanalım diyorsunuz ama bunun sanki bir hastalıkmış gibi algılatıyorsunuz sanırım eşinize oda gececek eşimde çaba gösteriyor diyerek düşünüyor ,ayrıca belli birisi yok falan demiştiniz sanırım ,belirsiz birisi mi var ,yani eşinizden ayrılsanız olmayacak birisi mi ?
Çok bencillik geleceğinizi düşünerek ayrılmamanız büyük vicdansızlık, eşiniz size tecavüz mü etmeli ,bu kadar kibar ,anlayışlı ,saygılı kadınına baskı yapmayan bir erkek elinizde bir servet var bunun farkında değilsiniz ama SİZ EŞİNİZİ HAKETMİYORSUNUZ...
Bu soruyu bende sordum ama henüz cevap alamadım.
Bu kadar yorumdan sonra farklı bir şey yazamayacağım ben.
evlenmeden önce erkekleri zor ikna ediyoruz beklemek için.
Evliyken nasıl bekletilir?Hem vajinusmus da değilsiniz.
Yapabildiğinizi görmek için yarım yapmışsınız.
Tam, yarım nasıl oluyor onu da anlayamadım ben.
Olabilir bazen, insanlar uzaklaşabilir. Ama bu 1 ay olur 3 ay olur 5 ay olur
2.5 sene olmaz.
büyüklüğünü ve şeklini görünce
vazgeçmek oluyorMUŞ
bunu da öğrendik çok şükür
seviyorum kk'yı, her gün yeni bir bilgi öğreniyoruz
anlamaya calisiyoruz okadar bayan surda :44:
erkeklere karsi ilginiz var demi
icinizde bastirilmis duygular filan olmasin , belki siz bile farkinda degilsinizdir
peki bayanlara karsi ilginiz varmi :26:
Yani demek istediğim çevremde görüp etkilendiğim kişiler olsa da öyle ciddi anlamda bişey yok demek istiyorum ki bu etkilenmenin de bendeki boşluk duygusundan kaynaklandığını düşünüyorum.
bu kadar talihsiz açıklamaya ne cevap verilir bilmiyorum,evet eşimi hak etmiyorum onu gereksiz yere oyalıyorum ikimizi de bu hazzı yaşamaktan alıkoyduğum için zevk alıyorum ve hatta kendimi acındırıyorum beni bırakırsan yaşayamam filan bile diyorum..
oldu mu şimdi
bu kadar talihsiz açıklamaya ne cevap verilir bilmiyorum,evet eşimi hak etmiyorum onu gereksiz yere oyalıyorum ikimizi de bu hazzı yaşamaktan alıkoyduğum için zevk alıyorum ve hatta kendimi acındırıyorum beni bırakırsan yaşayamam filan bile diyorum..
oldu mu şimdi
Al benden de o kadar tam ve yarım nasıl oluyor bende anlamamıştım :)
YA BEN ANLAYAMIYORUM ARTIK
SİZ NİKAHA KADAR AŞIKDINIZ ARZU DOLUYDUNUZ
NİKAH GECESİMİ BÜTÜN DUYGULARINIZI KAYBETTİNİZ?
YA bu çok mantıksız bir sey ya
olabillecek bir sey değil ama...............
yooooo olan bişey yok sadce somut bişey demediğiniz için kızların sabrı tastı gibi geliyo
istemediğiniz yorumlar atalihsiz yorum gözüyl bakıyosunuz..
sizce eşinii istememniz istemedğiniz halde evliliğe evet demeniz talihsizlik değilmi...
oldu mu şimdi
nikaha kadar değil daha çok nişanlılık döneminde uzaklaştım
yooooo olan bişey yok sadce somut bişey demediğiniz için kızların sabrı tastı gibi geliyo
istemediğiniz yorumlar atalihsiz yorum gözüyl bakıyosunuz..
sizce eşinii istememniz istemedğiniz halde evliliğe evet demeniz talihsizlik değilmi...
valla anlamadıysanız bile burada daha açık anlatamam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?