- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi reginaspektor
-
o cümleden kast ettiğim cinselliği gerçkten arzuladığım zaman yaşamak istiyorum kendimi mecbur hissettiğim için değil,bir görev vazife gibi değil
ve anlamadığım neden bunu istemeye hakkımyok???
Eşini evde zorla tutmuyorsun ama gitmesine de izin vermiyorsun. Çünkü hep birgün düzelir diye ümit veriyorsun. Diğer konunu okuyunca tek sorunun cinsellik olmadığını anladım. Asıl sorun değil zaten cinsellik. Sen eşini beğenmiyorsun, kendine yakıştıramıyorsun. O yüzden arkadaş gibi seviyorsun. O iyi biri senin arkadaşın olabilir, buna izin verirsin ama bir şekilde eşin olmuş. Ama sen onu kendine layık göremediğin için o özel anı onunla yaşamayı da kendine kabul ettiremiyorsun. "İstersem yaparım, vajinismus olmadığımı ispatlamak için yaptım, yapabildiğimi görünce yarım bıraktım." da bunu ispatlıyor. Sen ona bilinçaltında sorun bende değil, ben sağlıklı bir kadınım ama sorun sende mesajı veriyorsun. İşte bu yüzden hakslızlık, sen onun kim olduğunu kabullenememişsin ve dolaylı yoldan bunun hesabını soruyorsun. Yani sen onu eş olarka seçmişsin ama o senin düşlediğin kimlik değil, ailesiyle kültürüyle vs. Sen bu hayalkırıklığının bedelini ona ödetiyorsun.
Bunları bilinçli yapıyorsun demiyorum, ama sana bilinçaltının dayattığı bu. İstersen bu sayfanın çıktısını al, terapistine sor. Çok çok ciddiyim. Biri bana bu yorumları yazmış de. Bakalım ne diyecek? Yanılıyorsam bile bunun üzerinden bir kapı açar belki sana.
peki ilk zamanlar istekliyseniz nasıl cinsel bir birlikteliğiniz olmadı anlayamadım da???
kusura bakmayın ama bizim de anlayamadığımız şeyler var
ister istemez sorguluyoruz
2,5 seneden bahsediyoruz ya..
kısa bir zaman diliminden değil..
arzulamadığım bir adamla neden evli kalayım?
arzulamadığım bir adam, neden benimle evli kalsın? sağlıklı bir erkekse geçer gider
gitmiyorsa, ruh sağlığı yerinde değildir
ruh sağlığı yerinde olmayan ve zaten arzulamadığım bir adamla neden evli kalayım?
geçmiş mesajlarınızın birinde şey yazmışsınız "ayrılmak istiyorum ama erkeklerin hepsi aynı.. ne olacak ki ayrılsam" yazmışsınız
pardon da sizin bir erkeğiniz yok ki zaten
karı koca hayatı yaşamıyosunuz ki
kendinize finansal kaynak olarak mı görüyorsunuz kocanızı?
eğer "ben kocamdan ayrılırsam maddi yaşam kalitem düşer, yeni bir koca bulmak zorunda kalırım, e o da bunun aynı olacak nasılsa, ne kasayım" derseniz tamam
ama yok bunlar yanlışsa, siz bir bireysiniz, farkındasınız değil mi?
tek başına yaşamanız için erişkin olmanız kafi. erkeksiz olmanız sorun değil
lütfen cevab alabilirmiyim???
terapistimle bunlar hakkında konuşuyoruz o da buna benzer şeyler söyledi yani yaşadığım bazı hayal kırıklıkları filan yüzünden arzulayamdığımı,yani haklısın ben de bunların farkındayım da işte nasıl değişir bu durum nasıl arzularım onu bunlara kafa yoruyorum,ve emin ol gitmesine izin vermeyen taraf ben değilim
Hayretler içerisinde okudum
Ben vajinustum 10 ay sonra tedavi gördüm o 10 ay eşim hayatı bana zindan etmişti hergün kavga gürültü
2,5 sene ne demek
finansal olarak eşime ihtiyacım yok mesleğim var, evet dışarıdan bakınca herşey çok net gibi geliyor olmuyorsa ayrıl diyor insan ama içinde yaşayınca insan o kararı vermek için tüm yolları denemek gerekiyor
yani en azından bu kadar isteksiz değildim bi yere kadar yakınlaşma oluyordu ama sonrası gelmiyordu işte
bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz
Bu kadar yorumdan sonra farklı bir şey yazamayacağım ben.
evlenmeden önce erkekleri zor ikna ediyoruz beklemek için.
Evliyken nasıl bekletilir?Hem vajinusmus da değilsiniz.
Yapabildiğinizi görmek için yarım yapmışsınız.
Tam, yarım nasıl oluyor onu da anlayamadım ben.
Olabilir bazen, insanlar uzaklaşabilir. Ama bu 1 ay olur 3 ay olur 5 ay olur
2.5 sene olmaz.
Al benden de o kadar tam ve yarım nasıl oluyor bende anlamamıştım :)
Al benden de o kadar tam ve yarım nasıl oluyor bende anlamamıştım :)
Yani demek istediğim çevremde görüp etkilendiğim kişiler olsa da öyle ciddi anlamda bişey yok demek istiyorum ki bu etkilenmenin de bendeki boşluk duygusundan kaynaklandığını düşünüyorum.
başka birinin hayalini kurarak sevişmek daha büyük haksızlık bence bana yapılmasını asla istemezdim
peki siz nikaha kadar aşıkdınız
nikah gecesimi arzularınızı yitirdiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?