Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

o cümleden kast ettiğim cinselliği gerçkten arzuladığım zaman yaşamak istiyorum kendimi mecbur hissettiğim için değil,bir görev vazife gibi değil
ve anlamadığım neden bunu istemeye hakkımyok???

kusura bakmayın ama bizim de anlayamadığımız şeyler var
ister istemez sorguluyoruz

2,5 seneden bahsediyoruz ya..
kısa bir zaman diliminden değil..

arzulamadığım bir adamla neden evli kalayım?
arzulamadığım bir adam, neden benimle evli kalsın? sağlıklı bir erkekse geçer gider
gitmiyorsa, ruh sağlığı yerinde değildir
ruh sağlığı yerinde olmayan ve zaten arzulamadığım bir adamla neden evli kalayım?

geçmiş mesajlarınızın birinde şey yazmışsınız "ayrılmak istiyorum ama erkeklerin hepsi aynı.. ne olacak ki ayrılsam" yazmışsınız

pardon da sizin bir erkeğiniz yok ki zaten
karı koca hayatı yaşamıyosunuz ki
kendinize finansal kaynak olarak mı görüyorsunuz kocanızı?

eğer "ben kocamdan ayrılırsam maddi yaşam kalitem düşer, yeni bir koca bulmak zorunda kalırım, e o da bunun aynı olacak nasılsa, ne kasayım" derseniz tamam

ama yok bunlar yanlışsa, siz bir bireysiniz, farkındasınız değil mi?
tek başına yaşamanız için erişkin olmanız kafi. erkeksiz olmanız sorun değil

terapistimle bunlar hakkında konuşuyoruz o da buna benzer şeyler söyledi yani yaşadığım bazı hayal kırıklıkları filan yüzünden arzulayamdığımı,yani haklısın ben de bunların farkındayım da işte nasıl değişir bu durum nasıl arzularım onu bunlara kafa yoruyorum,ve emin ol gitmesine izin vermeyen taraf ben değilim

aynı olay yıllar önce dayım ve yengemin başından da gecti. cok aşıktılar evlendiklerinde ama yengem cok korktuğu için 2,5 yıl ilişki söz konusu olmadı,ne yaptıysak bir netice vermedi,ama sizin gibi değildi yengem resmen vajinismustu. ama sonra ilişkiye girebildiler cocukları oldu ama dayım o süreç içinde cok yıprandı,ister istemez soğudu yengemden ve sonuç olarak şimdi sadece "evliler" ve dayım sadece görevi gereği ve cocuk sahibi olsun diye yengemle beraber...biz de o zmanlar dayım için ne kadar sabırlı anlayışlı demiştik ama sonuç böle oldu maalesef...inş senin için aynı durum söz konusu olmaz,eşine karsı bişeyler hissetmiyorsan daha fazla uzatmanın manası yok,cinsellik evlilik için olmazsa olmaz bence kimi 2güne 1 beraber olur eşiyle kimi haftada 15güne bir ama olur sonucta,ve bu cok önemli bir ayağı evliliğin.iyi düşün canım kendine ve de eşine yazık etme derim..sen de cok yıpranıyorsun bilebiliyorum...

finansal olarak eşime ihtiyacım yok mesleğim var, evet dışarıdan bakınca herşey çok net gibi geliyor olmuyorsa ayrıl diyor insan ama içinde yaşayınca insan o kararı vermek için tüm yolları denemek gerekiyor

Çok üzgünüm ama bunlar değişmez. Çünkü sizin sorununuz eşinizin kim olduğu ile ilgili. Siz onu kabullenememişsiniz. Yani hem sizinle olsun istiyorsunuz hem de sizin istediğiniz insan olarak sizinle olsun istiyorsunuz. Ama o ailesi, geçmişi, kültürü ile kendisi, sizin hayalini kurduğunuz kişi değil. İşte bu yüzden haksızlık ediyorsunuz. Gitmesine izin vermekten kastım ise başka. Siz ona istersen boşanalım diyorsunuz ama belki düzelir de diyorsunuz. O da çok sağlıklı değil muhtemelen şu anda, yıllardır kabul görmediği odaktan kabul görmek için inat ediyor. Siz ona gerçek anlamda evet dediğiniz güne kadar bekleyecek. Bu onun kendini ispatlama savaşı. Siz gerçek anlamda evet dediğinizde de geçen süreye ve onun yıpranmışlık derecesine bağlı olarak da bunun acısını çıkartacak. Bu da onun bilinçaltından akanlar. Umarım yanılıyorumdur ama...

ne olacak sanıyosunuz?
bir sabah güne merhaba dediğinizde yanınızda yatan adamı arzuluyor olarak mı uyanacaksınız?
hayal dünyanızda tahribata yol açmak istemem; ama evlilik birliği altındayken bu mümkün değil..
yolda cafede vs gördüğünüz adamlar sizi heyecanlandırmaya devam edecek, o kadar..

Aklın çok karışık senin aslında ne istediğini tam olarak sende bilmiyorsun. Boşanmak istiyorsun ama bu adımı ilk atanın eşin olmasını istiyorsun.Çünkü ilk sen atarsan çevrendekilerin tepkisinden korkuyorsun.Ve böylelikle tüm mesuliyet eşinin olacak.Suçluluk duygusunu taşımak istemiyorsun.Bu duyguyu eşinle paylaşmak istiyorsun.Bakın o boşanmak istiyor ben yeterince çabamı verdim olacak soranlara cevabın.Beni en çok şaşırtan cevabın vajinismus olmadığını eşine kanıtlaman ve kendini geri çekmen.Neden neden kanıtlama gereği.Bu kanıtlama sende psikolojik rahatsızlık yaratmadı mı?Kendine çok zarar veriyosun.Eşinede öyle.Baksana ev arkadaşı olarak görüyosun onu.Sevmemek arkasında çok sorun getirir.Ben nişanlıma şakasına sinirlenince sevmiyorum bak seni deyince gözleri doluyor kıyamıyorum sonra sarılıp öpüyorum ki Allah korusun böyle bişeyi düşünmek bile istemiyorum merakta etmiyorum.Şimdi burda sana akıl vermekte işe yaramaz ki çünkü içten gelmeyince sevmeyince.Şuan sendeki tek duygu garanticilik duygusu malesef :/

bunun yanıtını vermiştim yine vereyim eşim de öyle cinselliğe çok düşkün biri değil ve herşeyden önce inancı gereği başka biriyle birlikte olmaz

Eşiniz dini değerlerine çok bağlı maşallah ,bunu imtihan olarak görüyor sanırım o yüzden de bütün yolları denemek istiyor ama siz onu maalesef harama yönelteceksiniz gibi geliyor ,çok politik davranıyorsunuz boşanalım diyorsunuz ama bunun sanki bir hastalıkmış gibi algılatıyorsunuz sanırım eşinize oda gececek eşimde çaba gösteriyor diyerek düşünüyor ,ayrıca belli birisi yok falan demiştiniz sanırım ,belirsiz birisi mi var ,yani eşinizden ayrılsanız olmayacak birisi mi ?

Çok bencillik geleceğinizi düşünerek ayrılmamanız büyük vicdansızlık, eşiniz size tecavüz mü etmeli ,bu kadar kibar ,anlayışlı ,saygılı kadınına baskı yapmayan bir erkek elinizde bir servet var bunun farkında değilsiniz ama SİZ EŞİNİZİ HAKETMİYORSUNUZ...

Bu kadar yorumdan sonra farklı bir şey yazamayacağım ben.
evlenmeden önce erkekleri zor ikna ediyoruz beklemek için.
Evliyken nasıl bekletilir?Hem vajinusmus da değilsiniz.
Yapabildiğinizi görmek için yarım yapmışsınız.
Tam, yarım nasıl oluyor onu da anlayamadım ben.

Olabilir bazen, insanlar uzaklaşabilir. Ama bu 1 ay olur 3 ay olur 5 ay olur
2.5 sene olmaz.

anlamaya calisiyoruz okadar bayan surda :44:

erkeklere karsi ilginiz var demi
icinizde bastirilmis duygular filan olmasin , belki siz bile farkinda degilsinizdir
peki bayanlara karsi ilginiz varmi :26:

Al benden de o kadar tam ve yarım nasıl oluyor bende anlamamıştım :)

daha hiç bişeye olulu yada olumsuz bi cevap vermedinizz
her şeyde kaçamak bi cevap sanrıım siz sabrımızı deniyorsunuz..
bu kadarıda pes
benim kocamında inancları gereği zinazinadır
ihtiyac karşılamak gibi bir durum olamaz ama kesinlikle cinselliğe düşkündürmama sadece benimle..
regl dönemimni gün gün sayar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…