- Konu Sahibi reginaspektor
-
Evet oldu şimdi,eşiniz Allahtan korkuyor size asilik yapmıyor siz bu durumu kullanıyorsunuz bencilce ,ve sanmıyorum eşinize seni arzulamıyorum diyebildiğinizi arzuluyorum ama yapamıyorum buda eşinizi bu evliliğe bağlıyor hanfendi,etrafınızdaki insanlardan etkilenebiliyorsunuz ama bunuda söyleyebiliyor musunuz eşinize ???
nikaha kadar değil daha çok nişanlılık döneminde uzaklaştım
bütün yollar denendikten sonra evet demek talihsizliktir zaten o noktada eğer hala düzelmiyorsa o istemese de ben ayrılacağım
İyi de gerçekten birşey anlamadık biz kk olarak..Anlayan da çıkmamış gördüğüm kadarıyla..
Size şunu sormuştuk; Zifaf gecenizde de birlikte olmadınız mı ? Sonuçta bu adam gökten zembille inmedi..Arzluydunuz, aşıktınız öyle yazdınız ..İlk zaman herşey normaldi diyen de sizsiniz bizde buna binaen yorum yapıp acaba sorun nerede diye bulmaya çalışıyoruz..Amacımız kırmak yada sizi yargılamak değil..Yerine oturmayan birşeyler var anlatımlarınızda..
bence sen git kendine güsel bi kahve yap boşver milletin derdini hayatın tadını çıkar!
Aklın çok karışık senin aslında ne istediğini tam olarak sende bilmiyorsun. Boşanmak istiyorsun ama bu adımı ilk atanın eşin olmasını istiyorsun.Çünkü ilk sen atarsan çevrendekilerin tepkisinden korkuyorsun.Ve böylelikle tüm mesuliyet eşinin olacak.Suçluluk duygusunu taşımak istemiyorsun.Bu duyguyu eşinle paylaşmak istiyorsun.Bakın o boşanmak istiyor ben yeterince çabamı verdim olacak soranlara cevabın.Beni en çok şaşırtan cevabın vajinismus olmadığını eşine kanıtlaman ve kendini geri çekmen.Neden neden kanıtlama gereği.Bu kanıtlama sende psikolojik rahatsızlık yaratmadı mı?Kendine çok zarar veriyosun.Eşinede öyle.Baksana ev arkadaşı olarak görüyosun onu.Sevmemek arkasında çok sorun getirir.Ben nişanlıma şakasına sinirlenince sevmiyorum bak seni deyince gözleri doluyor kıyamıyorum sonra sarılıp öpüyorum ki Allah korusun böyle bişeyi düşünmek bile istemiyorum merakta etmiyorum.Şimdi burda sana akıl vermekte işe yaramaz ki çünkü içten gelmeyince sevmeyince.Şuan sendeki tek duygu garanticilik duygusu malesef :/
Siz çok terbiyesiz bir insansınız belki kadın belki erkek ,şimdi kadınsanız çok ağır şeylerde yazabilirdim ama değmez....
Siz çok terbiyesiz bir insansınız belki kadın belki erkek ,şimdi kadınsanız çok ağır şeylerde yazabilirdim ama değmez....
hele şükür satacağnız adıma dair somut bir örnek..
teşekkürler..
yoksa sonumuz bana doğru gidyo idi...
ben buna cevap verdim alıntıladığınız "cevap tam mı yarım mı" sorusuyla alakalıydı.tekrar vereyim evet birlikte olmayı denedik hem de defalarca ama bilinçaltımdaki bazı şeyler buna mani oldu hep,kendimi tamamen ona ait hissedip bırakamadım hiç
ben ayrılmayı ne zaman dile getirsem hep çevrem tarafımdan eleştirildim bunun için ayrılır mı insan diye, boşanmıyorum diyorum eşine haksızlık ediyosun diyolar ,boşanıcam diyorsun bunun için insan kocasını bırakır mı bak millet nelere katlanıyor diyorlar..bu durum kk için de geçerli
bence de gerçekten gereksiz
bu konuya daha fazla yorum yapmayalım
amacına ulaştı arkadaş
bu kadar yeter bence
ben yazmıştım az önce kızların sabrı taşmak üzere sanırım taştı..
neyse madem derdine derman aramıyosun canım benim bi kahve yapıp balkonunda oturup içeydin...
zaten terapistede gigiyomuşun...
sana gecmiş olsun...
sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,lütfen yazmayın böyle yapacaksanız benim derdim bu değil çünkü!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?