Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

Cinsellik iki taraflı olunca güzel olur.Afedersiniz ama yataga yatıp beklemekle olmaz.Bence eşinizin sizi tahrik etmesine izin verin ya da nasıl tahrik olcaksanız eşinizi yönlendirin veyahut varsa bir senaryonuz oynayın eşinizle beraber...Önce kendinizi sexy hissettircek sekilde giyinin kuşanın davranın...Eğer eşiniz sizden önce tecrübe edinecek kadar cinsel hayatı olmadıysa beraber kendinizi ve birbirinizi tanıyın.Beklemeyin harekete gecin.Eger memnun olmayan taraf sizseniz yönlendiren taraf da siz olun.Üstü kapalı bu kadar anlatabildim Kısa bir süre de olsa aynı sorunu yaşamış birinden küçük tavsiyeler

bence sen git kendine güsel bi kahve yap boşver milletin derdini hayatın tadını çıkar!

ben buna cevap verdim alıntıladığınız "cevap tam mı yarım mı" sorusuyla alakalıydı.tekrar vereyim evet birlikte olmayı denedik hem de defalarca ama bilinçaltımdaki bazı şeyler buna mani oldu hep,kendimi tamamen ona ait hissedip bırakamadım hiç

Cevap alabilir miyim?

Siz çok terbiyesiz bir insansınız belki kadın belki erkek ,şimdi kadınsanız çok ağır şeylerde yazabilirdim ama değmez....

bence de gerçekten gereksiz
bu konuya daha fazla yorum yapmayalım
amacına ulaştı arkadaş
bu kadar yeter bence

Siz çok terbiyesiz bir insansınız belki kadın belki erkek ,şimdi kadınsanız çok ağır şeylerde yazabilirdim ama değmez....

ben yazmıştım az önce kızların sabrı taşmak üzere sanırım taştı..
neyse madem derdine derman aramıyosun canım benim bi kahve yapıp balkonunda oturup içeydin...
zaten terapistede gigiyomuşun...
sana gecmiş olsun...

hele şükür satacağnız adıma dair somut bir örnek..
teşekkürler..
yoksa sonumuz bana doğru gidyo idi...

ben ayrılmayı ne zaman dile getirsem hep çevrem tarafımdan eleştirildim bunun için ayrılır mı insan diye, boşanmıyorum diyorum eşine haksızlık ediyosun diyolar ,boşanıcam diyorsun bunun için insan kocasını bırakır mı bak millet nelere katlanıyor diyorlar..bu durum kk için de geçerli

ne gibi seyler ?
bence itiraf etmemin zamani geldi ne dersin
ben kimsenin cinsel tercihini sorgulamam ama eger bu yüzden hayatiniz zindan oluyorsa bosanmalisiniz

evet dogru millet nelere katlanıyor
ama sen katlanmıyorsun maalsef bırının hakkına giriyorsun!!!

eşinle severek evlendiğini düşünmüyorum açıkçası..
farklı olmanıza rağmen ailenize karşı koyarak evlenmişsiniz...
eşinin sana hayran oluşundan bahsetmişsin.
muhtemelen o nun sana duyduğu sevgi, evlilik kararını vermenizde
etken olmuş..sen aşık olduğunu sanmışsın...şimdi sen boşanalım diyemiyorsun
çünkü çok sıkıntılı geçmiş zaten aileleri ikna etmek..

bildiğim bir şey varsa,kadınlar aşık olmadıkça bir erkeği kolay kolay arzulayamazlar.
zaten kadın erkek arasındaki cinsel açıdan farklılık da burdan ileri gelir..
tekrar aşık olma ihtimalin olduğunu göremiyorum ben,sende cinsel bir şeyler
yaşamak istiyorsun bence ama bu kişi eşin değil artık...yoksa cinselliği sorun etmezdin bu kadar..

Arkadaşım anlıyorum senin derdini. Yerçekimlikaranfil'in yorumlarına da çok büyük ölçüde hak veriyorum. Doğru analizler yaptığını düşünüyorum onun. Ekleyebileceğim tek şey Sen eşinle aslında hayatın farklı alanlarında artık karı koca değilsin.Arkadaş çevren ne durumda, birlikte gezip eğlenebileceğin arkadaşların yoksa herşeyi eşinden bekliyor olabilrisn.Ve bu beklentilerin de zaten soğumuş olduğun adam tarafından karşılanamıyor olunca sen ondan hem psikolojik hem cinsel olarak daha da soğuyor olabilirsin. Aklıma ilk olarak bu geldi. Belki ev dışındaki yaşamında daha aktif ve insan ilişkilerin daha canlı olsa eşini özler ve onunla ilişkini yeniden canlandırabilirsin.

sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,lütfen yazmayın böyle yapacaksanız benim derdim bu değil çünkü!

Herşeye yarım yamalak cevap verip insanın sinirini bozuyorsunuz gerçekten.. Ne oluyor yani eşinizle birşey yaşasanız deneyin bir kere de YARIM değil TAM bir ilişki yaşayın ölmessiniz. Eşiniz size tecavüz etse yeridir. Çok sinir oldum gerçekten..

BENCE BU KONU ÇOK SAÇMA 2 BUÇUK SENE YUH YANİ BU KONUNUN ALTINDA BAŞKA ŞEYLER YATTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM ŞAHSİ FİKRİM TAMAMEN

YA SEVDİĞİN BİRİ VAR SÖYLEMİYORSUN.
YADa senin başka sorunların var
ya lezsin.
yada erkeksin

yoksa 2 buçuk sene hasta değilsin birşey değilsin adam senn yüzünden erkekliğini unutmuştur yani afedersşn ama böyle

sizin derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,lütfen yazmayın böyle yapacaksanız benim derdim bu değil çünkü!

ama sen değilmiydin canım benim tüm üzümleri döken
sunulan tümm şıkları elediniz..
çözüm aramak için konu açanda sizdinizz..
zaten o istemesede boşanıcam demekle olumlu bir adımattınızz..
umarım bundan sonraki seçimlinizde yanılmassınız..
ailler arası farklılıklar var demiştinizya..
toplumca kabul görecek biri ile mutlu olmanız en doğrıusu.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…