- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi reginaspektor
-
regina spektor nikini secmenizin özel bir nedeni var mi?
cünki regina lezbiyen bir piyanist sarkici
çok önemli bir detay yakalamışsınız :26:
Cevap alamıyorum aynen koca yorumum görünmüyor mu merak ediyorum?
çok önemli bir detay yakalamışsınız :26:
Belli ki birileri öfkesini boşaltmak için yüklenip duruyor ama sizinle tartışamıcak kadar yorgunum zaten, anlıyorum hata etmişim buradan fikir almaya çalışmakla,yardım istemekle.Herkes kendi yaşadığını bilir umarım hiçbiriniz "kadınlığını hissedememekle" imtihan olmazsınız..
vajinismus olan eşlerBen ve eşim de cinselliğe çok düşkün değiliz..Çok sorunlu bi hamilelik geçirdim ve çoğunlukla ilişki yasaktı 9 ay 9 asır gibiydi eşim ve benim için.Sizin ki 2,5 yıl nasıl tahammül edebildi de bu evliliği devam ettirdi.
Herşeye yarım yamalak cevap verip insanın sinirini bozuyorsunuz gerçekten.. Ne oluyor yani eşinizle birşey yaşasanız deneyin bir kere de YARIM değil TAM bir ilişki yaşayın ölmessiniz. Eşiniz size tecavüz etse yeridir. Çok sinir oldum gerçekten..
sevdiğim bir sanatçı ama lezbiyenlikle alakası olduğunu bilmiyordum bilsem bile yine dinlerim..elbette ki lezbiyen değilim ya bu ne saçma ithamdır insan bilir kendisini ve gider bi kadın bulur kendisine ne işim var burada tövbe yarabbim
öyle diyorsaniz öyledir, ozaman son ihtimal frijit olmaniz
belki terapistinizle birde bunu konussaniz:44:
Belli ki birileri öfkesini boşaltmak için yüklenip duruyor ama sizinle tartışamıcak kadar yorgunum zaten, anlıyorum hata etmişim buradan fikir almaya çalışmakla,yardım istemekle.Herkes kendi yaşadığını bilir umarım hiçbiriniz "kadınlığını hissedememekle" imtihan olmazsınız..
sevdiğim bir sanatçı ama lezbiyenlikle alakası olduğunu bilmiyordum bilsem bile yine dinlerim..elbette ki lezbiyen değilim ya bu ne saçma ithamdır insan bilir kendisini ve gider bi kadın bulur kendisine ne işim var burada tövbe yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?