Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

Cevap alamıyorum aynen koca yorumum görünmüyor mu merak ediyorum?

bu 2,5 sene içerisinde siz kendi kendinizi zaman zaman da olsa tatmin ettiniz mi? yoksa böyle bişeye hiç gereksinim duymadıysanız aseksüel( cinsel ilişkiye ilgisi olmayan ) olabilirsiniz? hayır ettiyseniz eğer neyi düşünerek tatmin oldunuz? bu soruların cevapları size yol gösterebilir. biraz açık oldu kusura bakmayın ama açık açık sorabileceğimizi söylemişsiniz biyerde, ondan cesaret alarak sordum...

Belli ki birileri öfkesini boşaltmak için yüklenip duruyor ama sizinle tartışamıcak kadar yorgunum zaten, anlıyorum hata etmişim buradan fikir almaya çalışmakla,yardım istemekle.Herkes kendi yaşadığını bilir umarım hiçbiriniz "kadınlığını hissedememekle" imtihan olmazsınız..

aklınızda başka erkek olmadına emin misiniz?
2,5 sene o kadar uzun bir sene ki
vajinusmus da değilsiniz sırf terapistinize bunu ıspat etmek için bir kez ilişki yaşıyorsunuz...
bence sizin ciddi anlamda psikolojilk tedavi görmeniz gerekiyor...
bunu neden yazdım hani diyorsunuz ya evlilik öncesi sıkıntılar buna engel oldu...
tedavi olmayı deneyin bir an önce
sebepler veolası tedavileri araştırın derim

Ben ve eşim de cinselliğe çok düşkün değiliz..Çok sorunlu bi hamilelik geçirdim ve çoğunlukla ilişki yasaktı 9 ay 9 asır gibiydi eşim ve benim için.Sizin ki 2,5 yıl nasıl tahammül edebildi de bu evliliği devam ettirdi.

sayfalar dolusu yorum yapıldı ama senin fikrinde değişim olmadı,gerçekten fikir almaya çalışsan şu anda farklı bir yorum yapıyor olurdun

2-2,5 sene olmuş evleneli. İlk zamanlar eşine karşı bir soğukluğun yok, sonrasında zamanla aranızdaki olanlar sebebi ile uzaklaşmışsın. Sende bu duruma üzülüyor ve neden uzak hissediyorum, yakın hissetmek,yakınlaşmak istiyorum ama içimden gelemiyor bir türlü diyerek terapi almaya başlamışsın.
Terapi almak, yardım aldığın konuda terapist başarılı ise, danışan danışman uyumu varsa sağlıklı ilerler.
Temel duygulara inilerek ilerlediği için uzun vadede kalıcı çözüm olur.
İstediğin için olur bunlar. İstemeseydin keser atardın.
İstemeseydin niye terapi gibi zorlu ve yorucu tedaviye isteyerek gidesin ki?

vajinismus olan eşler
bir şekilde destekle, terapi ile
eşlerinin daha az strese girmesini sağlıyor ki bence o bile zor bir süreç

bir de o erkeğe arzulanmadığını söylense
acaba ne hisseder o erkek
ben orada takıldım kaldım...

bu rahatsızlıktan şikayetçi arkadaşlarımdan özür dilereyek şunu belirtmeliyim ki

ben erkek olsaydım ve benim eşim benimle beraber olmasaydı
vajinismus olmasını beni istememesine tercih ederdim
bu kadar net

abartmayın lutfen bu ne sınır

öyle diyorsaniz öyledir, ozaman son ihtimal frijit olmaniz

belki terapistinizle birde bunu konussaniz:44:

Eşinize büyük haksızlık ediyorsunuz..2.5 sene aynı evde bir kadınla yaşayıp herşeyden mahrum kalmak bir erkek için çok onur kırıcı..
Hele hele sevişme deneyimlerinizin başarısızlıkla sonuçlanmasının onda bıraktığı derin yaraları tahmin etmek hiçte zor değil..

Boşanmanızda fayda var, elalem ne der diye düşünmeyin..Belli ki istemiyorsunuz..Eşiniz saygın biri olabilir, sizi delice seviyorda olabilir..Ama bu durum için onu daha fazla elinizin altında tutmanıza gerek yok,eşiniz ''Bu duruma razıyım '' diyorsa korkarım ki ikinizde cinseliği çoktan rafa kaldırmış başka bedenlerde hayallerinize sığınarak kendinizi tatmin eden iki birey olarak yaşayıp gideceksiniz..

Cinsel açıdan yetersiz olduğunuzu düşünmüyorum mutlaka arzuladığınız birisi olmalı..Ama kim ? İşte bunun cevabını ancak eşinizle yollarınızı ayırıp kendinize uygun partneri bulduğunuzda ortaya çıkacaktır..

öyle diyorsaniz öyledir, ozaman son ihtimal frijit olmaniz

belki terapistinizle birde bunu konussaniz:44:

arkadaş son mesajlarından birinde " kadınlığını hissedememekle" imtihan olmazsınız."demiş..
ben cinsel açıdan isteksiz olduğunu düşünmüyorum,isteği var fakat
eşini sevmiyor...sevmediği içinde onunla birlikte olmadığını söylüyor..
kadının kafasında olay bitmişse=cinsellik olmaz....

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada hatalısın ! Neden mi ? siz kadınlığınızı kendi sebebleriniz yüzünden hissedemiyorsunuz.Yoksa bal gibi kadınsınız..Belki hepimizden daha fazla kadınsınız..Pimi çekilmemiş bomba gibisiniz..Birikmişliğiniz var..

Birde sizden rica ediyorum kişilere aba altından sopa gösterir gibi beddua etmeyiniz..Yaptığınız bir nevi buna giriyor çünkü.

niye öyle beddua ettiniz ki?

sizin kadınsal ihtiyaçlarınız yokmuş zaten

Regina Spektor çok başarılı bir musevi inançlı Rus piyanist.
Bir dönem, eski erkek arkadaşının ona yönelik sözleriyle kendine beste yapmış ve bu sözler yanlış anlaşılmış.
Kendisi sonrasında durum karışıklığını gidermiş ama geriye hala yanlış anlamaları hatırlayan insanlar kalmış.
Yani sonuç olarak lezbiyen değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…