Eşimi arkadaştan öte göremiyorum:(

neyin peşindesin cidden bilmiyorum ama lütfen bilip bilmeden suizanda bulunma!!!

Hayır o zaman 23 yaşındaydım diyorsun... Yaşını bahane ediyorsun bende 23 yaşında insan aklı başında bir insandır bence neden arzulamadığını altındaki sebebi söyliyeceğine yaşını söylüyorsun... Tek söylediğin arzulamadığın ama eşin nasıl biri bakımlı ne biliyim kötü bir özelliğimi var onlardan hiç bahsetmiyorsun sadece sölediğin tek şey arzulmadığın eşine kendine ispat ettiğin 2.5 yılda bahsediyorsun burdan söylediklerin o kadar karışık ki inandırıcı değil.
Fikrimi söyliyeyim 2.5 sene bir erkek cinsellik olmadan durmaz... Ve senin sırf arzulamamaksa altında başka şeyler yatar...

2.5 sene uzun bır zaman olmus gercekten.cınsellık yasamadan sana dokunmasına tepkı verıyor musun.demek esın de bu konuya cok onem vermıyor.aksı halde sorunu cozmeye calısırdı dıyecegım ama zaten terapıste gıdıyorsunuz.pekı bunu cozmek mı ıstıyorsun yoksa kabullenmek mu

cinsellik önemli ama başka faktörlerde var bence yüzde yetmiş olduğuna katılmıyorum evet önemli ama erkekler farklı şeylere bakıyor evlenirken .

bütün erkekler ne kadar yazık ki cinsellik olarak algılıyorlar
o diğer % 30 luk kısımda,
aşk,sevgi,çocuk vs...
bunu uzmanlar soyluyorlar ne yazık ki...

Eşim iyi bir insan arkadaş olarak seviyorum onu ama bir erkeği sever gibi değil malesef ama öyle sevebilmeyi çok istiyorum

sevmek öyle öğrenilecek bişey değil bence aynı duyguları hisleri o kalp carpıntıları kendiğinden oluverir
benimde sıkıntılarım oldu hatta hersynormalken ufak bi ameliyat sonrası tepe taklak oldum ama zamanla duzeldım..,
o yüzden ben eşini bi erkek gibi görmediini dışardaki erkeklerinde belki ilgini cekebilceğini düşünüyorum...

cinsel soğukluk diye bi hastalık var vajinusmusla alakası olmayan. öyle bi şey olabilir mi?

aklım başımda değildi demiyo ki o zaman öyle zannediyodu belki, nişanlılık heyecanı vs, ama aynı yatağa girince durumu farketti, olamaz mı, sen herşeye kendini örnek veriyosun ama herkes farklı hayatlar yaşıyo bende 23 yaşımda üniversiteydim ve evlilik bana çok uzaktı ki bence 25'den önce evlenmemek gerek, arzulamamak bi his, neden arzulamıyosun demek saçma kalıyo, arzulamıyo işte nedenimi var aşık olduğumuzda neden o diyebiliyomuyuz, olmadık birine aşık olabiliyoruz bazen dimi, neden illa altında bişey arıyosun ki, sanki şunu bekliyo gibisin, eşimi arzulamıyorum çünkü başkası var hayatımda, bunu yazsada bizde üstüne gitsek gibi bi havan var, ama aksine konu sahibi bunun olmasından endişe ediyo, ya bigün başkasını arzularsam diye

2,5 yılda halen daha bir sey hissedemediysen bence daha fazla zorlama derim...
boşanın adamada yazık...
sonucda o seni eminim çok seviyor ama sen onu arzulamıyorsun
bu senin için ne kadar zor ise onun için dahada zordur...
istenilmemek korkunc bir seydır
haksızmıyım

aklım başımda değildi demiyo ki o zaman öyle zannediyodu belki, nişanlılık heyecanı vs, ama aynı yatağa girince durumu farketti, olamaz mı, sen herşeye kendini örnek veriyosun ama herkes farklı hayatlar yaşıyo bende 23 yaşımda üniversiteydim ve evlilik bana çok uzaktı ki bence 25'den önce evlenmemek gerek, arzulamamak bi his, neden arzulamıyosun demek saçma kalıyo, arzulamıyo işte nedenimi var aşık olduğumuzda neden o diyebiliyomuyuz, olmadık birine aşık olabiliyoruz bazen dimi, neden illa altında bişey arıyosun ki, sanki şunu bekliyo gibisin, eşimi arzulamıyorum çünkü başkası var hayatımda, bunu yazsada bizde üstüne gitsek gibi bi havan var, ama aksine konu sahibi bunun olmasından endişe ediyo, ya bigün başkasını arzularsam diye

İsteksizlik cinselliğe mi, eşinle cinselliğe mi?

Evlenmeden önce nasıldın.ız?

aşk,sevgi,çocuk vs...

ilginç bir saptama katılmıyorum erkekler evliliği cinsellik olarak görmüyor öyle olsa kimse eşini aldatmazdı başka arayışlar içine girmezdi bence erkekler evlendiği kadını ailesi olrak görüyor tabi bir süre sonra .

aşk,sevgi,çocuk vs...

ilginç bir saptama katılmıyorum erkekler evliliği cinsellik olarak görmüyor öyle olsa kimse eşini aldatmazdı başka arayışlar içine girmezdi bence erkekler evlendiği kadını ailesi olrak görüyor tabi bir süre sonra .uzmanlar çok şey söylüyor valla her denilene inanmıyorum ben mantıken düşünmek gerek .

bence sen yazdıklarımı dikkatli okumamışsın zira nişanlılık döneminde oldukça incindiğimi yazmıştım eşimden ve ailesinden yana.Aileler arasında ciddi kültür-görgü farklılıkları var buna mukabil eşim iyi bir insan ve bakımlı da..

bir başkası olmasada eşini istemeyebilir katılıyorum bu yoruma .

ne kadar kabul etmesekte öyleler
onlar bizim gibi bakmıyorlar olaya...
biziz aşk,sevgi,okşama,sarılam gibi seylerler mutlu olan
ama onlar öyleler
eslerını aldatıyorlar cunku doyumsuzlar...
işde burdan bile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…