Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Baştan sorunlu bir ilişki benim gördüğüm.Daha önceki ilişkilerinizi sürekli irdelemiş,sizde birde düşünüp,düşünüp cevap vermişsiniz.Aslında soğumanız o zaman başlamış,bence.Neden kendinize bunu yaptınız,anlamadım.Sonrasi içinse kuruluk için başka yöntemler deneyebilirdiniz.Cinsellik yoksa,gerçek bir evlilikten bahsetmek imkansız.Ya çözüm bulun,ya da birbirinizi yıpratmayın boşuna..

Öyle bir pislik yaparsa iftira atıyor diyin, iki yıllık evliyiz şimdi mi farketmiş diyin, bu konuda doğruyu söylemek zorunda değilsiniz bence sizin özeliniz sonuçta.
aaa çok mantıklı iftira attı derim. hiç aklıma gelmemişti cidden. beni kötü duruma düşürmeye calısıyo gururuna yediremedi derim.

bakalım bunlar yaşanıcak avukat arkadasım var cok yakın hatta smdi onla bulusmayı düşünüyrum

Eşinizle anlaşıp boşanmanız mümkün mü?
boşanmaya ikna olur mu bilmiyorum çünkü daha önce bi kaç kez boşanmak istedim. Avukat buldum vs. Hemen önümde diz cöktü ağladı. Gitme benden bi daha yapmıcam ben hayvanım takıntılıyım nolur yardım et deyip duruyor. Yine öyle yapar diye düşünüyorm. İş zora girince hemen ağlıyor.

Çok normal, soğumanız, stresten yemek yiyememek hepsi yaşadığınız durumda normal.
Ama dediğim gibi buna tekmeyi basın bakın gerçekten hafifleyecek ferahlayacaksınız.

aaa çok mantıklı iftira attı derim. hiç aklıma gelmemişti cidden. beni kötü duruma düşürmeye calısıyo gururuna yediremedi derim.
Aynen öyle. İki yıllık evliyiz dediği gibi olsaydı ilk anda boşanırdı gurur yapardı, iki yıl sonra mı aklı başına gelmiş diyin.
O çirkinleşirse siz de karşılık verin. Sizi sindirmesine izin vermeyin.

Takıntılıysa gitsin tedavi olsun, siz nasıl yardım edeceksiniz?

Eşin baskın bir karakter bence. Seni resmen evlilige zorlamış şimdide sırf boşanma diye çocuğa zorluyor. Sorunları çözmek yerine çocuk yapıp sorun yokmuş gibi davranalım diyo resmen. Ömür boyu rol yaparak mı yaşayacaksınız? Mutsuzsun ama çocuk etkilenmesin diye neşeli anne olacaksın. Olabilir mi böyle birşey?

gerçekten öyle ya. şuan siz yazınca tastikledim. özgüvenimi o kadar düşürmüş ki herşeyi yanlış anlıyorum gibi geliyor sürekli gerçeklik algımı kaybetmişim.
Hayır inşallah olmaz cocuk filan 6 aydır da korunmuyoruz yani olmadı bu ayın basında bi kaç kere oldu ama umarım hamile filan değilimdir. reglim 4 gün sonra. Allahım bi sıkıntı cıkmazsa insallah hamile filan kalmam. bu psikoloji ile cocuk büyütmek.. lanetli hayat olur resmen bana

Korunmazsan eninde sonunda olur çocuk, dikkatli ol. Elin kolun iyice bağlanır o zaman.

zaten anlayış yok, başından beri kıyas var, iğrendiğin insanla nasıl yaşayabiliyorsun

aynen öyle.. cok haklısınız ben aylarca gittim psikologa onuda ayrı cagırınca o ayrı gitti bi kaç kez sonra birlkte bi kez çift için gittik. zaten odada hep kavga ettk kadında sinirlendi resmen.
Çünkü erkeklerin çoğu çift terapisine çözüm aramaya değil, ne kadar mükemmel bir eş olduğunu terapiste kanıtlama derdinde oluyor. Yani “sorun bende değil sende” demek oluyor ona göre.

Çünkü erkeklerin çoğu çift terapisine çözüm aramaya değil, ne kadar mükemmel bir eş olduğunu terapiste kanıtlama derdinde oluyor. Yani “sorun bende değil sende” demek oluyor ona göre.
Evet aynen dediğiniz gibi oldu kendini egosunu tatmin etti psikologta tabiki her konuşmayı evet anlıyorum şeklinde dinlediği için kendini dahada haklı zannetti

Bak canım benim. Yaşadığın hayat tarzı benim ne hayat felsefeme ne de hayat bakisima uyuyor. Ammavelakin gönülden seni destekliyorum. Yasadiklarin bir kadın olarak çok üzücü. Cinsel istek(vajinanın harekete geçmesi ) tamamen arzuya bağlı olabiliyor. Bu hıyar ağası seni o kadar zorlamış o kadar tepene binmiş ki o vajina islakligini istemese de kaybeder. O öyle bir organ ki zorladikca kendini kapatan durumu kötüye giden bir organ. Bu pis herif anca senin gecmisinle uğraşmış. Çok pak bir geçmişi varmış gibi. Seni asla ama asla sevmiyor. Yetersizlik duygusu hissediyor. Daha önce çok iliskin olduğu için niye ben de böyle oldu deyip ezikleniyor. Zaten kendi seni istemiş şimdi de s.refsizlik yapıyor. Senin yerinde olsam bosanirim. Vajinamin sağlığı ile ilgilenir. Hayatıma bakarım. Gezer tozarim. Beni her seyimle kabul eden biri ile evlenirim. İslam dinin de bile evlenilecek kişinin geçmişi sorgulanmaz. Sen tam bir ayı ile evlisin. Üzüldüm yaa.

Hayatının bu kadar çok kötü olması hayatina bir cok yanlış kişiyi alman da babandan kaynaklı. Babası normal insanların hata yapma payı çok düşük oluyor. Baba figürü çok önemli.
Kuru olmak çok kötü katılıyorum. Ama sizin tüm mutsuzluk ve kuruluk içinde bulunduğunuz evlilikten ,korkulardan, stresten kaynaklanıyor.

Anadolu babası değil. Baban tam bir yobaz. Benim babam da kültürünü yaşayan bir adam. Dindar da. Ama çocuklarına ne baskısını gördüm. Ne bir darlamasini ne de baskısını. Ben kızı olarak der ki gözüm kapatırım inanırım. O işini bilir der. Bu sizinle alakalı bir sorun değil. Sizi hep ezdigi için hep yanlış tercihler yapmanıza sebep olmuş. Baba kurbanı kızlara çok üzülüyorum.

Yıllarca suçladım hep dövdü yada sövdü. Ve saçma sapan seylerden.. yaramazlık yaptığımız icin. Gözlerimi morartmıstı bi kez okula gidememistm bi hafta. Sıcak suda dövmüştü bi kez. O yüzden cok korkuyorum beni dövmesinden değil artık bunların yasanmasını hiç istemem. Nolursa olsun mecburen ailem atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Bunlar yaşanırsa annemin üzüntüsünü düşünemiyorum. Hep başkalarını düşünmekten kendi hayatımı pç ettm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…