Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Boşanman gerekiyor.

Haklısın hayatımı zehir etmenin bi anlamı yok bazen hayat bitti gibi geliyordu çünkü.. ama gerek yok cidden

Korunsana o zaman neden korunmuyorsun önlem almazsan çocuk olur tabi inşallah olmaz demekle olmuyor ki ayrıca neden hala ilişkiye giriyorsun onu da anlamadım hastasın tedavi görüyorsun ve ilişkiye girdikçe hastalığın daha da şiddetleniyor bırak ya yapma boşver o herif şikayet edecek olursa da aldırma bu haldeyken onu düşünecek değilsin hastasın yani sen sadece tedavine odaklan o herifi boşver

Allanı seviyosan neyini öpüyorsun bi de diyosun öpmemi iğrenç buluyor,, onun lağım ağzını kim öper acaba, ay delircem

Takılarını niye kaynanana teslim edecek mişsin anlamadım onlar senin hakkın geline takılan altınlar gelinindir bunu bilmiyor musun? Kimseye vermek zorunda değilsin zaten zor durumdasın şu an paraya ihtiyacın var o takılar en çok şimdi lazım sana vereyim deme sakın

Söylenecek çok şey var da eşinize dair, ben ‘öptüğümde tiksiniyor’da koptum. YALLAH! Sepeti koluna….

Size de çok geçmiş olsun bu arada. Sistit olunca bile insan nasıl kıvranıyor yaralı kedi gibi. Belki sâdece tabiri caiz ise ‘dükkanı bir süreliğine kapama’ya ihtiyacınız vardır. Benzer bitmek bilmeyen doktor gezileri nihayetinde bir arkadaşım İSTİFÂ EDİYORUM YETER diye konudan koptu. 6 yıl hiç kafaya takmadı, biriyle tanıştı ve problemlerin hiçbiri kalmamıştı

Aaaaaaaaah menopoz ilaçlarını içen sizsiniz, alıngan menopozlu karı gibi davranan o! Yani normalde hep ‘sabır, iletişim, deneme’ taraftarıyım ama siz hepsini yapmışsınız… YETTİ GÂRÎ TERBİYESİZLİKLERİM HADDİ HESÂBI…. Yani çocuğunuz bunları yapsa bile insan kırılır, bu eşek kadar 120 kiloluk herif…

Kalbim sıkıştı o yemek masasında sizin nâmınıza resmen oturduğum yerden…. NORMAL KURULUK BENCE

Seni omzundan tutup silkeleyip iki tane de tokatla kendine getiresim geldi.

Sen bu kişiyle neden evlendin? Bir tane düzgün taraf yok dişini bile fırçalamıyor kendine saygısı olmayan adamın sana mı olur? Senden başka dişi bulamadığından o kadar eminim ki, sen elinden gitme diye içini çürütmüş. Hatta abartıyorum, sen başkasıyla birlikte olma diye bilerek garip şeyler sürüp seni tahriş ediyor bile olabilir. Libido düşsün elinden gitme diye bir şeyler yedirip içiriyor olabilir.
Komple komplo teorisi gibi oldu ama bence var bir iş.

şeyini sokmadigi delik kalmamis, parali kadinlara bile gidecek kadar alçalmiş, kendinden olma bebege sahip cikamamis öldürtmüş. ama kendisine "acilmamiş gül gonca, el degmemis bakire" layık görüyor

Klavyeniz dert görmesin hocam

Siz karârınızı kendi içinizde emin olarak önce verin! Sonrasında da bir yeni defter ve güzel bir kahve eşliğinde, mümkünse bir yarım saat yürüyüş yaptıktan ve beyne oksijen gittikten sonra oturup (neden olmaz’ yerine) NASIL YAPARIM?’ı düşünüp aklınıza gelen herşeyi yazın.

Korku ve kararsızlıklar beyinde bir sis yaratma eğilimindedir. Önünüzdeki fırsatları dahi göremez hale getirir adamı.

Gerekiyorsa belli mühlet babanıza katlanmayı da göze alın bence gurur yapmadan. En nihayetinde ne yapıyorsa sizi sevdiğinden yapıyor. Siz kendi ayaklarınızın üstünde durur hale gelince eminim ki çıkışınızı anlayışla karşılaşmasa bile gurur duyacak!

Ama karar vermeden bir halt olmaz o kesin. Osman Pamukoğlunun ‘Hayat Karar ve Eylemdir’ kitabını da tavsiye ederim belki bir ilk adım olarak

bunu hiç duymadım kan testinde mi cıkıyor? hormonlarımın hepsine bakıldı çünkü TSH FSH AMH ESTRADİOL gibi
doktor bakmis ozaman hormon testinin icinde bu dedigim .ondan olsa soylermis.bence dedigim gibi esine karsi zevk alamiyosun oyuzden vajina acilmiyor bence.vajinismus tarzi olabilir bence.zorlayincada yirtik olusuyor belkide .o da baska sorunlari beraberinde getirmis olabilir

Bundan birkaç yıl evvel biriyle görüşmüştüm iki kez yemeğe gittik. Sonra mesajlar falan derken bana ‘fantezi’ sordu. Ben de böyle şeyler yazışılmaz yaşanır’ dedim. Hiç sallamadan midemin kalkmaya başladığını ‘Ben mesela senin unu yerim… seven yer’ dedi ‘Eyvallah kolay gelsin’ deyip her yerden blokladım

Unutmuştum bu rezil ‘anı’yı bunu okuyana kadar

Bakın güzel kardeşim, toplu olarak beynimize kramplar girip kalp spazmları yaşamaya başladık ekran başında. Bunalımdan (okumaya başladığımdan beri) 1,5 litre soğuk su içtim DOĞRU KARAR BELLİ!!! ALIN!

Gerçekten burası ne kadar aktif bi siteymiş şaşırıyorum! Bildirimleri görünce tek tek okuyarak cevap vermeye çalışıyorum. Ah kızlar ah kızlar ben çok hata etmişim bu adamla evlenerek.. nişanlıyken görmedim ki kendine dikkat ediyordu sürekli traş olurdu evlenince komple komple saldı. Hatta kendi erkek kardeşi bi kere "yenge abim seninle evlendiğinden beri duş alıyor normalde haftada 1 belki zor alıyor" dediğinde şaka yapıyor sanıyordum. Çünkü ilişkinin başlarında cinsel birleşme sonrası hadi duşa girelim derdim hep onun almayacağını hiç hesap edemezdim bile.

Bunlar aklıma geliyor iyice delirdim mi diye düşünmeye başlıyorum sonra. Hatta dükkanım varken iyi ve basarılıydım sonra hep arka arkaya olumsuzluklar oldu markadan ceza yedim (belki o bile ayarlamış olablir) dükkanı açmamda zaten gazı hep o verdi. Maddi destek bile olmadı o zamanın parasıyla 200bintl kredi çekerek açtım üstüne bir sürü altını bozup mal almıştım dükkana. Belki başarımı görünce bi şekilde bozuyordu.
Muhaseneciden de kazık yedim belki onu bile o ayarladı gerçekten belli olmaz.
Çünkü normalde hiç küfür eden bi insan değil saygılı gibi gözüken bi insan..
Fakat beni çıldırtıp küfür ettirip delirtir sonra neden sinirlendin diye sigara yakar.

Haklısın en ihtiyacım olan şey para aslında şuan bi iş buldum gibi bakalım yarın görüşmeye gidicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…