Eşimi arzulamıyorum ve kuruluk problemim var lütfen yardım edin.

Zaten ben yaşadıklarım için Allaha tövbe ettim. Savunmuyorum yani tamam o an oldu ama keşke sadece evlendiğim kisi ile olsa diye, ama iyiki de olmamış yoksa hiç anlayamazdım böyle bi insan olduğunu

Dokunulmamislik beklentisi -cehaletle birlikte- olup olacaginin buldugunuz/gordugunuz kadari zannettirmek cabasindan baska bir sey degil. Baska bir kulturde onceden sevisir, sevismeyi ogrenir, kiminle omur boyu sevismekten mutlu olacaginizi secersiniz. Bizim kulturde cogunuzun sevisme zannettigi sey aslinda tecavuz. Kaba, kinayici, basarisiz, suclayici vb vs.

Keşke bekaret konusu açıldığı an ayrılsaydınız. Evlenince mi kilo aldı eşiniz ?
evlenmeden önce 110 kgydu ve bana söz verdi zayıflayacağına bende ona destek oldum hep incitmeden yanında oldum ama emekler boşa gitti tekrar aldı.

Keşke hiç evlenmeseydin en başında ve imkanın varsa kurtul bu adamdan. Kuruluk bende de var marka yazsam yorumum silinir bana özelden mesaj atarsan gönderirim bana çok iyi geldi hemde bitkisel. Kullandığın kremler kimyasal onlardanyidir benim kullandığım ürün

çok doğru. çok kötü bi geçmişim yok kızlar. herkesin yaşadığı şeyler tabi yinede pişmanlık duyuyorum ama affettim kendimi. Eşimde keşke kabul edebilseydi. Malesef o zaman anlamadım işte insan anlamıyormuş.

bitkisel bi ürün daha kullanıyorum bende Hyalüronik asit ve c vitamini varmış içinde ama kullansamda içimden gelmeynce olmuyor hemen yazaym size özelden

Önce işi hallet, dükkan falan demişsin esnaflık işlerine hiç girme çok büyük hata olur, normal maaşlı işe gir, sigortan her şeyin olsun sonra kenara para koymaya başla. Birde korun eşine söylemeden, aylık iğne olabilirsin anlamaz o zaman. Şuan çöpsüz üzümsün, ne ailenle ne kocanla bağın olmaz.
Ekonomik güç her şeydir. Adım adım ilerle, çıkarsın eşyalı bi aparta kendi yağında kavrulursun tek kişisin ne olacak. En azından huzurun olur, hayata yeniden başlarsın.
Babana karşı çirkin sözler derse sonuna kadar inkar et, dik dur. Madem öyleydin nasıl evlendin bunca zaman aklın nerdeydi diye yık geç

Katılıyorum hemen önceliğim maaşlı bir iş. Dükkan stresi zaten cok yorar kazanıp kazanamayacağm stresi ile mahvolurum. Sonra gerisi gelir allahın izniyle. Cesaretimi topladm artık korkmuyorum sizlern sayesnde.

Ay kayganlaştırıcılar duysa buhar olup uçardı. Bu zamana kadar koynunuza aldığınıza şükretsin recep ivedikten bozma herif

Kendisi gizli escinselmis, paravan evlilik yapmis, o yuzden iftira atiyor , oyleyse benle neden evlenmis ki dersiniz. Gerisini o dusunsun artik

canim seninkisi aslinda biraz psikolojik yani esine karsi gercekten ilgi duyuyormusun bunuda dusun.belki esine ilgi duymadigin icin sana cekici gelmiyor ya da onunla sevismek istemiyorsun ya da sevissen bile zevk almiyosun islanmiyosun diyelim.esin eskiden arkadasinmis bu gozle mi bakiyosun hala.birde cinsel terapiste git bence.vajinani fazla irdeledikcede huylaniyor ya da rahatsizlaniyor olabilirsin

esinin sana olan tutumuda seni ondan sogutmus .esinde hatali zaten farkindami bilmiyorum .sirf seni kaybetmemek icin senle evlenmis olabilir ve bu durumuda aşamamis olabilir.bunu sana yansittikca dogal olarak sende kendini hep suclu ve utanmis hiasediyosyn vucudunu onunla paylasmak istemiyosyn aslinda.bilemedim birlikte cinsel terapi alabilirsiniz yada evlilik terapisu ya da esinle bence otur guzelce konus seni sucladigi sorguladigi bu seylerden rahatsizlik duydugunu vs anlat

Oluyor. Bir arkadaşımın yumurtlama zamanları bile akıntısı gelmiyordu. Kuruydu. Bu şekilde de bir ilişki problemini duymuştum.
prolaktin yuksekligindenmi acaba.mesela bebek emzirdigim icin suan bendede var nekadar isteklide olsa insan islanmiyor asla cok degisik bir durum ama gecici diye umursamiyorum.konu sahibininkisi biraz zor bi durum anca ankara yada istanbulda gorunse iyi olur belki

Hemen iş arayın o zaman. Bu adamla hayat geçmez.

başta öyleydi ama sonradan sevdim cok değer verip saygı duydum. ama bunlar olduğu sürece sevgim çok azaldı. bitti gibi bişey.

bunu hiç duymadım kan testinde mi cıkıyor? hormonlarımın hepsine bakıldı çünkü TSH FSH AMH ESTRADİOL gibi

Katılıyorum hemen önceliğim maaşlı bir iş. Dükkan stresi zaten cok yorar kazanıp kazanamayacağm stresi ile mahvolurum. Sonra gerisi gelir allahın izniyle. Cesaretimi topladm artık korkmuyorum sizlern sayesnde.
Çoluk çocuk olsa çekinmen endişe etmen normal ama hiçbir şey yokken hayatını tekrar kurabilirsin. Babandan çocuklen şiddet görmüşsün şimdi yetişkinsin ve kocandan psikolojik şiddet görüyosun. Neden tüm hayatın böyle geçsin ? Şimdi insanlar 30u geçiyorda anca evlilik işlerine giriyor, hayatın çok başındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…