• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi aşırı kıskanmak kötüye yol açıyo

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
448
eşimi herkesden kıskanmaya başladım artk.. ewde görümcem wr henüz küçük yani çokda küçük değil... 11 yaşında ama kaynana gibi sevmiyorum huylarını eşimi ondan bile kıskanıyorum bu yüzden kimseye değil kendime zarar veriyorum ne yapmalıyım

eşimi herkesden kıskanmaya başladım artk.. ewde görümcem wr henüz küçük yani çokda küçük değil... 11 yaşında ama kaynana gibi sevmiyorum huylarını eşimi ondan bile kıskanıyorum bu yüzden kimseye değil kendime zarar veriyorum ne yapmalıyım

sizcede abartmıyo musunuz? :20: 11 yaşında bi 'cocuktan', abisini niçin kıskanasınız ki?
yani tamam cok sevebilirsiniz ama kendine zarar verecek boyutta kıskanlına bi abi kardes ilişkisi var ortda.
saglıklı görünmüysunuz :20:

11 yasında cocuğun nesini kıskanıyorsunuz Allah askına?

sizcede abartmıyo musunuz? :20: 11 yaşında bi 'cocuktan', abisini niçin kıskanasınız ki?
yani tamam cok sevebilirsiniz ama kendine zarar verecek boyutta kıskanlına bi abi kardes ilişkisi var ortda.
saglıklı görünmüysunuz :20:

çok saçma yanlış bi durum olduğunu farkındayım ama hiç kimseden değil onu haz edemiyorum sanki çok farklı kafayı yedim iyice psikolojim bu ewde her geçen gün bozuyo.. kıskançlıkda sayılmaz tam anlamıla sevmiyorum

kıskandığına göre güvenini sarsacak birşey yapmıştır
geniş olmaya çalış çünkü bu sana zarar
sürekli o beni seviyo felan diye telkin et kendini

11 yasında cocuğun nesini kıskanıyorsunuz Allah askına?

çocuğu değil hal ve hareketleri sanki üstüme kuma gelmiş kadın gibi aynı öyle huyları war ve bu da beni sinir ediyo.. küüçük felan diyorum ama koca karılar gibi lafları hareketleri batıyo bana kafayı yicem

"küçük yani çok da küçük değil"
"11 yaşında"

ne yapıyorsunuz Allah aşkına? o kadar da küçük değil dediğiniz çocuk 11 yaşında. hiç sağlıklı değil. ne yapmalıyım diyorsunuz ama yapabileceğiniz bir şey olsa şimdiye kadar yapardınız muhtemelen. psikolojik yardımdan başka çare göremiyorum, 11 yaşında çocuğu kıskanmak çok mantıklı düşünebileceğinize dair umut vermiyor bana.

Son düzenleme:
Benim erkek arkadaşımın da 17 yaşında kız kardeşi var.
Tamam bazen kıza sinir oluyorum ama abisinden kıskanmak bambaşka bir şey.
Sonuçta benim de 10 yaşında erkek kardeşim var.
Erkek arkadaşımda beni kardeşimden kıskansın o zaman.
Olur mu öyle şey?
Tamam o sizin eşiniz, hayat arkadaşınız ama onun da bi ailesi olduğunu da unutmamak gerek.

kıskandığına göre güvenini sarsacak birşey yapmıştır
geniş olmaya çalış çünkü bu sana zarar
sürekli o beni seviyo felan diye telkin et kendini

aynen öyle arkadaşım yoksa salak değilım.. başlarda böyle değildi herşey gün geçtikçe değişiyo kimseye söylemedim için burda konu açtım akıl istiyorum sinirimden yemek yemiyorum ve bu yüzden eşimle tartışıyoruz hep

çocuğu değil hal ve hareketleri sanki üstüme kuma gelmiş kadın gibi aynı öyle huyları war ve bu da beni sinir ediyo.. küüçük felan diyorum ama koca karılar gibi lafları hareketleri batıyo bana kafayı yicem

11 yaşında cocuktan bahsediyoruz, neler söylüyorsunuz siz? Çok bilmiştir, biraz ukaladır, yengesi olduğunuz icin biraz da kıskanıyordur ama ne kuması ne kocakarısı yahu :S

Benim erkek arkadaşımın da 17 yaşında kız kardeşi var.
Tamam bazen kıza sinir oluyorum ama abisinden kıskanmak bambaşka bir şey.
Sonuçta benim de 10 yaşında erkek kardeşim var.
Erkek arkadaşımda beni kardeşimden kıskansın o zaman.
Olur mu öyle şey?
Tamam o sizin eşiniz, hayat arkadaşınız ama onun da bi ailesi olduğunu da unutmamak gerek.

canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..

canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..

O daha küçük olduğu için ve abisini kıskandığı için öyle davranıyor büyük ihtimalle.
O yüzde fazla takılmayın onun hareketlerine.
Zaten 2-3 yıl sonra ergenliğe girecek.
Hoş görün yani.

hani bir şarkı vardı aklıma geldi; 13-14 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum diye bi şeydi...demek ki böyle haller gerçekmiş..

çocuk daha 11 yaşında..ama şu cümleleri kuran biri normal düşünemiyor bence;11 yaşında küçük ama çok da küçük değil,sevmiyorum onu aynı kaynana gibi..

11 yaşında bir çocuk değil mi bu bahsettiğiniz,eşinizin kardeşi? bence bu kıskançlığı önlemenin bir yolunu bulun

Son düzenleme:

Türkçede "w" diye bir harf yok, lütfen dikkat edelim, forumun bir sürü üyesi var.

Madem sizin de kardeşiniz var neden kücük görümcenize abla gibi davranmıyorsunuz, ona doğru yolu göstermiyorsunuz, kötü kadınlar gibi laf dinliyor da ona bunun yanlış olduğunu anlatmayı denediniz mi?

akrep burcu musunuz??

O daha küçük olduğu için ve abisini kıskandığı için öyle davranıyor büyük ihtimalle.
O yüzde fazla takılmayın onun hareketlerine.
Zaten 2-3 yıl sonra ergenliğe girecek.
Hoş görün yani.

bendeki bu durum beni sinir ediyo.. kıskanmak mı gıcık olduğum için mi bilmiyorum yaş onbirde olsa huyları hiç öyle değil haddinden fazla büyük. neyse aklım başımda değil sıyırdım iyice

bendeki bu durum beni sinir ediyo.. kıskanmak mı gıcık olduğum için mi bilmiyorum yaş onbirde olsa huyları hiç öyle değil haddinden fazla büyük. neyse aklım başımda değil sıyırdım iyice

Bu arada sizin yasınız kac?

Henüz 3 yaşında bir kardeşim var seni ondan bile kıskanıyorum kıskanıyorum diye bir şarkı vardı bilmem anımsar mısınız :))

[video=youtube;Prb5eInCb94]http://www.youtube.com/watch?v=Prb5eInCb94[/video]

Son düzenleme:

Bence kıskançlıktan çok sevmediğiniz için her hareketi batıyor.
O yaştaki çocukların özellikle kız çocuklarının öyle davranması normal.
Büyük olsa, her şeyinize karışsa neyse dicem.
Ama öyle bir durumda yok.
O size büyüklük taslamadan siz ona abla gibi davranın.
Yanlış bir şey yaptığında, söylediğinde öğüt verir gibi değil de espriyle karışık gülerek uyarın.
Eminim sizdeki sıcaklığı hissettiğinde o da kötü huylarından biraz biraz vazgeçecek.
:34:

Back
X