- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşimi herkesden kıskanmaya başladım artk.. ewde görümcem wr henüz küçük yani çokda küçük değil... 11 yaşında ama kaynana gibi sevmiyorum huylarını eşimi ondan bile kıskanıyorum bu yüzden kimseye değil kendime zarar veriyorum ne yapmalıyım
eşimi herkesden kıskanmaya başladım artk.. ewde görümcem wr henüz küçük yani çokda küçük değil... 11 yaşında ama kaynana gibi sevmiyorum huylarını eşimi ondan bile kıskanıyorum bu yüzden kimseye değil kendime zarar veriyorum ne yapmalıyım
sizcede abartmıyo musunuz?11 yaşında bi 'cocuktan', abisini niçin kıskanasınız ki?
yani tamam cok sevebilirsiniz ama kendine zarar verecek boyutta kıskanlına bi abi kardes ilişkisi var ortda.
saglıklı görünmüysunuz![]()
11 yasında cocuğun nesini kıskanıyorsunuz Allah askına?
kıskandığına göre güvenini sarsacak birşey yapmıştır
geniş olmaya çalış çünkü bu sana zarar
sürekli o beni seviyo felan diye telkin et kendini
çocuğu değil hal ve hareketleri sanki üstüme kuma gelmiş kadın gibi aynı öyle huyları war ve bu da beni sinir ediyo.. küüçük felan diyorum ama koca karılar gibi lafları hareketleri batıyo bana kafayı yicem
Benim erkek arkadaşımın da 17 yaşında kız kardeşi var.
Tamam bazen kıza sinir oluyorum ama abisinden kıskanmak bambaşka bir şey.
Sonuçta benim de 10 yaşında erkek kardeşim var.
Erkek arkadaşımda beni kardeşimden kıskansın o zaman.
Olur mu öyle şey?
Tamam o sizin eşiniz, hayat arkadaşınız ama onun da bi ailesi olduğunu da unutmamak gerek.
canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..
canım benim abi kardeş ilişkilerini kıskanmıyrum ki diyorum ya sanki üstüme kuma gelmişde öyle davranıyor sürekli kötü kadınlar gibi aramızda laf dinlemeler faha bi çok şey bnm kardeşim war ama bu kadar değil..
O daha küçük olduğu için ve abisini kıskandığı için öyle davranıyor büyük ihtimalle.
O yüzde fazla takılmayın onun hareketlerine.
Zaten 2-3 yıl sonra ergenliğe girecek.
Hoş görün yani.
bendeki bu durum beni sinir ediyo.. kıskanmak mı gıcık olduğum için mi bilmiyorum yaş onbirde olsa huyları hiç öyle değil haddinden fazla büyük. neyse aklım başımda değil sıyırdım iyice
bendeki bu durum beni sinir ediyo.. kıskanmak mı gıcık olduğum için mi bilmiyorum yaş onbirde olsa huyları hiç öyle değil haddinden fazla büyük. neyse aklım başımda değil sıyırdım iyice