- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi umuda_yolculuk2005
-
Sen güçlü bir kadınsın.
Hayran oldum sana.
Genç kızların senden öğreneceği çok şey var!!!
Sakın kalarak iyi yapmışsıniyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..
Affet demedimki bosanmasin adam peşinde it gibi kossun ,diğerinin de evlenme hayalleri suya düşsün.adam tükendiğin de kadininda hayalleri yıkıldığında arkadaşımız tekmeyi bassin,tabi kendi fikrimBosanmazsa bu onu surundurmek degil affetmek olur. Aldatansa nasilsa affetti diye aynen devam eder. Bu hep boyle olmustur. Bir dahaki bosanma davasinda da bu yasadiklarini affettigi icin gundeme getiremez mahkemede.
nasıl başardım sakin kalmayı bilmiyorum ama onu çıldırttığı kesindi.Sakın kalarak iyi yapmışsın
Bana da senin için yapıştı yakama o. diyor deseydin onun içine otururdu evlenelim demiş olmayınca ayrılınca hırsından seni aradı
tşk ederim, çocuklarım için dik durmalıyım ne olursa olsun.ne adi kadınlar var
duruşunuzu hiç bozmayın hep böyle kalın konu sahibi
amin. onunda evladı var çünki, onurlu bir yaşam sürsün en azından çocuğu için.Çok etkilendim ya, o kadını Allah ıslah etsinn ...
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Zor bir süreç. Yaşamadan bilinmeyecek tecrübeler bunlar.
Ancak sizin metanetli oluşunuzu taktir ettim, cümlelerinizden bu anlaşılıyor.
Dik duruşunuzu kaybetmeyin.
Senin boşanmanı en çok o istiyor belki ki. Sonra evlenme hayalleri kuruyordur. Sinirini kasıtlı isteyerek bilerek yıpratmış, abartarak konuşmuş. Onu mutlu etmemek için bile boşanmazdım sanırım. Babasına ailesine rezilliğini duyururdum. Seninle yaptığı konuşma asla iyi niyetli değil. Kocan zaten iyi niyetli değil. Senin huzurun bozulurken o ikisi mutlu huzurlu olmamalı.
elimde delil olarak sadece watsap yazışmaları vardı, aynen şöyleydi ;En tez zamanda ayrılın.
Sonrasında da çocuklarınızla birlikte güzel bir hayat kurun kendinize.
O kadına da tazminat Davası açabilirdiniz. Maddi manevi sonuçta sizin nikahlı kocanızla nikâhsız ilişki yasamış.
Ahlaksız.
Söyledikleri, duydukların elbette çok acı verici. Bundan sonra ardına bakmayacaksın. Onurlu duruşuna devam edeceksin. Her zamankinden daha iyi olacaksın her zamankinden daha çok bakacaksın kendine. O eşin ömür boyu pişmanlıktan kıvranacak kafasını taşlara vuracak ama senin umurunda bile olmayacak. Kendini pislik gibi hissedecek her günü öyle geçirecek. İleride çocukların evlendiğinde vs görmek zorunda olduğunda o adamı her seferinde ben ne büyük aptallık ettim diye pişmanlık hissedecek. Zaten kendisi seni erkeklerden öyle bir soğutmuş durumda ki hayatın boyu bir başkasına güvenme ihtimalini sıfırlamış diyebiliriz. Pislik herif..
çok tşk ederim. sağolun.Konu içimi burktu gerçekten çok üzüldüm.. Allah güç ve sabır versin size ve evlatlarınıza.. Geçmiş konularınızı da okudum hepsi birbirinden üzücü gerçekten nasıl dayandınız hayret ettimMerak ettiğim şey ilk konuyu açtığınızdan bu yana 2,5 yıl olmuş, boşanma süreci neden bu kadar uzun sürdü hem de aldatma sözkonusuyken? Mahkeme çekişmeli de olsa bu kadar uzayabileceğini tahmin etmiyodum açıkçası ona biraz şaşırdım.. Bitse de artık siz de bu uzun sürüncemeden bi an önce kurtulsanız.. Çünkü belirsizlik bazen en kötü sondan bile zordur allah yardımcınız olsun
2. Kadına; eşim harika ama ben yine de onu aldatacak kadar karaktersizim diyen erkek gördünüz mü ? Yok böylesi ... O yüzden sizin hakkında söylediklerini kafaniza takmayacaksiniz.. Keza bunların size gelmesinin nedeni siz bosanin kocan bana kalsın demenin alt metni.. Kendinizi gereksiz yere bunları düşünerek uzuyorsunuz...
Ben ilahi adalete inanıyorum ve bir gün gelecek çektikleri vicdan azabı içlerini kavuracak emin olun.
Demesi kolay ama siz yine de öfkelenmemeye, takmamaya çalışın. Siz aldatılmadınız, eşiniz kendini aldattı. Siz eşinize göre daha şanslısınız çünkü ruhunuzu kirletmediniz.
Açın davanızı hiçbirşey olmazsa kendisini psikolojik olarak yıpratmış olursunuz.elimde delil olarak sadece watsap yazışmaları vardı, aynen şöyleydi ;
aralarında ayrılık başlar, kız eski hayatına geri döner ( kız dediği de 40 yaşında :) )
neden yazmıyorsun gururmu yapıyorsun ? gibi yalın sayılabilecek yazışmalarmış.
delil kabul edilmedi, tekrar dava açmayı düşünüyorum ama nolur bilmiyorum.
ahlaksızın önde gidenleri her ikiside.
2 yılı aşkın bir süre geçti, pişmanlıktan geberiyor, daha beter olur umarım.
bana dediği, ben nasıl böyle bir gaflete düştüm, nasıl hatalar yaptım, ki hala daha kabul etmiyor aldattığını, sadece konuştum cart curt..
aynen öyle tekrar birine güvenmek benm için çok ama çok zor, ki böyle bir düşüncem dahi yok zaman neyi gösterir bilemiyorum tabi ama kızım 8 yaşında, yalnış anlaşılmak istemem ama, üvey baba ile büyütme fikri bana çok uzak bir kavram. günümüzde insan babasına dahi güvenemiyor, neler duyup neler görüyoruz. öz babadan daha iyi, sevgili, üvey babalar vardır onları tenzih ediyorum. 3 kişilik çekirdekçiklerimle mutluyum :) tşk ederim.
çok tşk ederim. sağolun.
evet 2 yılı aştı, ilk öğrendiğinizde böyle bir şeyi, kadın olarak ( tam anlamıyla boşanma kararı verseniz dahi ) aa tmm bitti gidiyimde bir boşayıp geleyim diyemiyor insan, en azından benim için öyleydi.
durum şokunu atlatmam aylar sürdü, şuan bu kadar güçlüyüm, ilk etapta yıkılmış ve sürekli ağlayan, depresyona giren bir kadındım.
boşanma davasını onun açmasını istedim, sebebini şuan dahibilmiyorum. bunu neden istedim...
1 yıl sonra açtım davayı, asla barışmak gibi bir fikrim yoktu ama, inanın zor bir süreçti, 14 yıl verilmiş bir evlilik..
sonrası çekişmeliye döndü, o kadar tezattıki, asla boşanmak istemiyor, ama çocukların velayetini isteyerek beni caydırmaya çalışıyordu.ölürüm yinede evlatlarımı vermem.
şuan en çok istediğim şey soyadından kurtulmak.
haklısınız, bunları düşünüp kendimi telkin etttiğim zamanlarım çok oldu.
bilemiyorum, boşansanız dahi aklınızı kurcalıyor işte bazı şeyler.
beni gerçekten bu kadar kötü bir insan olarakmı görüyordu eş kişisi ..
heleki evlatlarım söz konusu iken, onların bakımlarıyla ilgili, kahvaltı hazırlamıyordu çocuğa !!!!!!!!!!
yedirip, servisten defalarca kusarak geldiğini bildiği halde, beni nasıl bunlarla suçlar..
allaha havale ettim, yaradan sorsun hesabını.
üniversite kazanmanızı ve çocuklarınızla ders çalışmanızı kafamda canlandırdım da.. ne kadar güzel bi tablo.. güçlü kadın ve güçlü anne budur işte... onların söylediklerini asla takmayın kafanıza.. her sabah çocuğunuza kahvaltı hazırlamamış olsanız bile bu sizi eksik yapmaz. hangimiz mükemmeliz ki!!!
inşallah o ikisi de evlenir de birbirlerinden bulurlar...
Bir psikiyatris, aldatılma ile kanser olduğunu öğrenmenin travması aynıdır demişti.
Elbette ki çok zor. Diğer kadının zırvalamaları da artık istenmediğinden sanırım. Adam pişman olup size yalvarıp yakarınca onu da silkeleyip attı belli ki.
Dik duruşunuz ve eğitim hayatınıza devam ettiğiniz için sizi tebrik ederim. Dilerim çocuklarınızla birlikte çok mutlu bir hayat sürersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?