eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

Sen güçlü bir kadınsın.
Hayran oldum sana.
Genç kızların senden öğreneceği çok şey var!!!

Canim cok tesk ederim.
Inan bazen, sevgilisinden ayrilip aglayan kendini heba eden kizlari gordugumde, degmez kimse icin degmez diyip bak ben bunu bunu yasadim diyesim geliyo.

Sakın kalarak iyi yapmışsın
Bana da senin için yapıştı yakama o. diyor deseydin onun içine otururdu evlenelim demiş olmayınca ayrılınca hırsından seni aradı

Son düzenleme:
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Zor bir süreç. Yaşamadan bilinmeyecek tecrübeler bunlar.
Ancak sizin metanetli oluşunuzu taktir ettim, cümlelerinizden bu anlaşılıyor.
Dik duruşunuzu kaybetmeyin.

Senin boşanmanı en çok o istiyor belki ki. Sonra evlenme hayalleri kuruyordur. Sinirini kasıtlı isteyerek bilerek yıpratmış, abartarak konuşmuş. Onu mutlu etmemek için bile boşanmazdım sanırım. Babasına ailesine rezilliğini duyururdum. Seninle yaptığı konuşma asla iyi niyetli değil. Kocan zaten iyi niyetli değil. Senin huzurun bozulurken o ikisi mutlu huzurlu olmamalı.

En tez zamanda ayrılın.

Sonrasında da çocuklarınızla birlikte güzel bir hayat kurun kendinize.

O kadına da tazminat Davası açabilirdiniz. Maddi manevi sonuçta sizin nikahlı kocanızla nikâhsız ilişki yasamış.
Ahlaksız.

Söyledikleri, duydukların elbette çok acı verici. Bundan sonra ardına bakmayacaksın. Onurlu duruşuna devam edeceksin. Her zamankinden daha iyi olacaksın her zamankinden daha çok bakacaksın kendine. O eşin ömür boyu pişmanlıktan kıvranacak kafasını taşlara vuracak ama senin umurunda bile olmayacak. Kendini pislik gibi hissedecek her günü öyle geçirecek. İleride çocukların evlendiğinde vs görmek zorunda olduğunda o adamı her seferinde ben ne büyük aptallık ettim diye pişmanlık hissedecek. Zaten kendisi seni erkeklerden öyle bir soğutmuş durumda ki hayatın boyu bir başkasına güvenme ihtimalini sıfırlamış diyebiliriz. Pislik herif..

Konu içimi burktu gerçekten çok üzüldüm.. Allah güç ve sabır versin size ve evlatlarınıza.. Geçmiş konularınızı da okudum hepsi birbirinden üzücü gerçekten nasıl dayandınız hayret ettim Merak ettiğim şey ilk konuyu açtığınızdan bu yana 2,5 yıl olmuş, boşanma süreci neden bu kadar uzun sürdü hem de aldatma sözkonusuyken? Mahkeme çekişmeli de olsa bu kadar uzayabileceğini tahmin etmiyodum açıkçası ona biraz şaşırdım.. Bitse de artık siz de bu uzun sürüncemeden bi an önce kurtulsanız.. Çünkü belirsizlik bazen en kötü sondan bile zordur allah yardımcınız olsun

2. Kadına; eşim harika ama ben yine de onu aldatacak kadar karaktersizim diyen erkek gördünüz mü ? Yok böylesi ... O yüzden sizin hakkında söylediklerini kafaniza takmayacaksiniz.. Keza bunların size gelmesinin nedeni siz bosanin kocan bana kalsın demenin alt metni.. Kendinizi gereksiz yere bunları düşünerek uzuyorsunuz...

üniversite kazanmanızı ve çocuklarınızla ders çalışmanızı kafamda canlandırdım da.. ne kadar güzel bi tablo.. güçlü kadın ve güçlü anne budur işte... onların söylediklerini asla takmayın kafanıza.. her sabah çocuğunuza kahvaltı hazırlamamış olsanız bile bu sizi eksik yapmaz. hangimiz mükemmeliz ki!!!
inşallah o ikisi de evlenir de birbirlerinden bulurlar...

Bir psikiyatris, aldatılma ile kanser olduğunu öğrenmenin travması aynıdır demişti.

Elbette ki çok zor. Diğer kadının zırvalamaları da artık istenmediğinden sanırım. Adam pişman olup size yalvarıp yakarınca onu da silkeleyip attı belli ki.

Dik duruşunuz ve eğitim hayatınıza devam ettiğiniz için sizi tebrik ederim. Dilerim çocuklarınızla birlikte çok mutlu bir hayat sürersiniz

Bosanmazsa bu onu surundurmek degil affetmek olur. Aldatansa nasilsa affetti diye aynen devam eder. Bu hep boyle olmustur. Bir dahaki bosanma davasinda da bu yasadiklarini affettigi icin gundeme getiremez mahkemede.
Affet demedimki bosanmasin adam peşinde it gibi kossun ,diğerinin de evlenme hayalleri suya düşsün.adam tükendiğin de kadininda hayalleri yıkıldığında arkadaşımız tekmeyi bassin,tabi kendi fikrim

Sakın kalarak iyi yapmışsın
Bana da senin için yapıştı yakama o. diyor deseydin onun içine otururdu evlenelim demiş olmayınca ayrılınca hırsından seni aradı
nasıl başardım sakin kalmayı bilmiyorum ama onu çıldırttığı kesindi.
aile dostumuzun oğlu vardı eşimle çalışan, ilk öğrendiğimde ona sordum ne biliyorsan anlat diye, resmen yalvardım , yok abla öyle bişi desede msjları gösterdiğimde, abla o kadın abinin peşini bırakmadı cart curt demişti, tabi bunu yermyim. ilaç içtim intihar ettim diyordu abiye vs vs demiş kadın, gebersin yahu gebersin sanane dimi, eşini yuvasını seven erkek böyle yalanlara ki gerçek olsa dahi dönüp bakmamalıydı.kadınada gereken cevapları o kadar güzel verdimki..hııı hııı ben seni böyle bilmiyordum demeye başladı dengesiz.

ne adi kadınlar var

duruşunuzu hiç bozmayın hep böyle kalın konu sahibi
tşk ederim, çocuklarım için dik durmalıyım ne olursa olsun.

Çok etkilendim ya, o kadını Allah ıslah etsinn ...
amin. onunda evladı var çünki, onurlu bir yaşam sürsün en azından çocuğu için.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Zor bir süreç. Yaşamadan bilinmeyecek tecrübeler bunlar.
Ancak sizin metanetli oluşunuzu taktir ettim, cümlelerinizden bu anlaşılıyor.
Dik duruşunuzu kaybetmeyin.

çok zor öyle böyle değil, insan olanın başına hertürlü şey gelebiliyor. şükürler olsunki herşeyin imtihan olduğunun farkındayım, onlar kaybetti.çok tşk ederim.

aynen bana demesinmi biz evlenecektik :)
iyi dedim çağırırsınız şahidiniz olurum.

Ben ilahi adalete inanıyorum ve bir gün gelecek çektikleri vicdan azabı içlerini kavuracak emin olun.
Demesi kolay ama siz yine de öfkelenmemeye, takmamaya çalışın. Siz aldatılmadınız, eşiniz kendini aldattı. Siz eşinize göre daha şanslısınız çünkü ruhunuzu kirletmediniz.

elimde delil olarak sadece watsap yazışmaları vardı, aynen şöyleydi ;
aralarında ayrılık başlar, kız eski hayatına geri döner ( kız dediği de 40 yaşında :) )
neden yazmıyorsun gururmu yapıyorsun ? gibi yalın sayılabilecek yazışmalarmış.
delil kabul edilmedi, tekrar dava açmayı düşünüyorum ama nolur bilmiyorum.
ahlaksızın önde gidenleri her ikiside.

2 yılı aşkın bir süre geçti, pişmanlıktan geberiyor, daha beter olur umarım.
bana dediği, ben nasıl böyle bir gaflete düştüm, nasıl hatalar yaptım, ki hala daha kabul etmiyor aldattığını, sadece konuştum cart curt..
aynen öyle tekrar birine güvenmek benm için çok ama çok zor, ki böyle bir düşüncem dahi yok zaman neyi gösterir bilemiyorum tabi ama kızım 8 yaşında, yalnış anlaşılmak istemem ama, üvey baba ile büyütme fikri bana çok uzak bir kavram. günümüzde insan babasına dahi güvenemiyor, neler duyup neler görüyoruz. öz babadan daha iyi, sevgili, üvey babalar vardır onları tenzih ediyorum. 3 kişilik çekirdekçiklerimle mutluyum :) tşk ederim.
çok tşk ederim. sağolun.
evet 2 yılı aştı, ilk öğrendiğinizde böyle bir şeyi, kadın olarak ( tam anlamıyla boşanma kararı verseniz dahi ) aa tmm bitti gidiyimde bir boşayıp geleyim diyemiyor insan, en azından benim için öyleydi.
durum şokunu atlatmam aylar sürdü, şuan bu kadar güçlüyüm, ilk etapta yıkılmış ve sürekli ağlayan, depresyona giren bir kadındım.
boşanma davasını onun açmasını istedim, sebebini şuan dahibilmiyorum. bunu neden istedim...
1 yıl sonra açtım davayı, asla barışmak gibi bir fikrim yoktu ama, inanın zor bir süreçti, 14 yıl verilmiş bir evlilik..
sonrası çekişmeliye döndü, o kadar tezattıki, asla boşanmak istemiyor, ama çocukların velayetini isteyerek beni caydırmaya çalışıyordu.ölürüm yinede evlatlarımı vermem.
şuan en çok istediğim şey soyadından kurtulmak.

haklısınız, bunları düşünüp kendimi telkin etttiğim zamanlarım çok oldu.
bilemiyorum, boşansanız dahi aklınızı kurcalıyor işte bazı şeyler.
beni gerçekten bu kadar kötü bir insan olarakmı görüyordu eş kişisi ..
heleki evlatlarım söz konusu iken, onların bakımlarıyla ilgili, kahvaltı hazırlamıyordu çocuğa !!!!!!!!!!
yedirip, servisten defalarca kusarak geldiğini bildiği halde, beni nasıl bunlarla suçlar..
allaha havale ettim, yaradan sorsun hesabını.

sizi kocaman öpüyorum.
aynen öyle aldandığıyla kala kaldı.
vicdan denen olgu, insanı en çok yıpratan şeydir bana göre.
inanın çocuklarıma süt koyarken bile aynı bardak ölçütünde, dudak hizasına bile dikkat ederek diğerininki daha çok oldu şuna biraz daha dökeyim diyen bir insanım, vicdanım çok rahat.
başını nasıl yastığa koyupta uyuyabiliyor. bilemiyorum.

Açın davanızı hiçbirşey olmazsa kendisini psikolojik olarak yıpratmış olursunuz.

ben hayal dahi edemiyordum, aradan 14 yıl geçmiş, hiç bişi hatırlayamıyorum derken hemde bu süreçle boğuşurken, sınavlara girip yerleşmem yeni hayatıma armağan gibi verilmişti.
oğlum bana bakıp gülüyor,ingilizceyi beraber çalışıyoruz özellikle :)
inanın hazırlamasam ya evet suçluyum burda hatalıyım derdim.
zorla yediriyordum ve servisle geri getiriyorlardı kustuğu için yada öğretmen beni arayarak, kıyafet istiyordu.
10 km uzaktaydı okul.
umarım evlenirler, ona dediklerimden biride, emin ol seni benden başkası çekmez, katlanmaz sana
ben çocuklarım var diyerek çoğu şeyin üstünü kapattım.eski konularımda detaylıca anlattım. oda farkında aslında ama..
şuan aileme 100 bin borcu var ve sesi soluğu çıkmıyor.

ben ilk öğrendiğimde, yaprak gibi titriyordum, konuşamıyordum, dişlerim birbirine vuruyordu.
ramazandı mubarek gün, bana gözyaşlarımla iftar ettirdiler, diliyorum rabbimden yanlarına koymasın.
çok tşk ederim. sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…