• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi bu pislik adamdan nasıl kurtarıcam :(

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
buraya yazmamdaki en önemli neden bu konuları konuşacak arkadaşım olmaması ve sizlerin sizlerin fikirlerine ve desteğine önem vermem. eski konularımı bilen arkadaşlar vardır. eşimi bir arkadaşında kurtarmaya çalışıyorum 2 haftadır. arkadaşına AHMET diyicem anlatımı kolay olsun diye..

Ahmet alkolik biri bide nişanlı. dükkanı var orda yatıp kalkıyor nişanlısıyla.. biz 2 sene önce iş için tanıştık bunlarla. gezmeyi seven bi çiftiz bu ahmetlerde öyle gittiğimiz yerlerde ortak olunca beraber gezmeye başladık ara ara.. ben nişanlısıylada anlaştım eşim ahmetle anlaştı. ama bu görüşmeler ara ara oluyordu.
bizim 3.5 yaşında oğlumuz var. ben çalışıyorum bunaldıkça dışarı çıkmak istedim eşimlede ahmetlerle görüşelim senin kızalada muhabbetin iyi dedi ve biz hep görüştük. bende istedim çünkü kızla gerçekten bende iyi sohpet ediyordu.

bi süre sonra Ahmetin alkolik olması nişanlısının gayet rahat(!) davranması benim canımı sıkmaya başladı. Ahmet her seferinde bizi çağırmaya yada eşimi çağırmaya başladı. gittiğimiz ortamlarda beni rahatsız eden rahatlıkta ortamlar olmaya başladı. kızlı erkekli bi dünya insan ama çok geniş ve rahatlar. eşime güvenim tam ama ben bize yakıştırmıyorum böyle şeyler.

Eşime göre onların yaşantısı bizi ilgilendirmez. Ben görüşmeye bilirmişim ama kendi arada görüşebilirmiş. kafa dağıtmak için. ben neyapayım arkadaşlar lütfen bana akıl verin nasıl kurtulucam bu adamdan. eşime ava git spora git maça git ama bunu onaylamıyorum tasvip etmiyorum dedim son sözüm bu oldu.

bu arada adamın nişanlısını aldattığını biliyorum. adam lafta çok iyi niyetli ama pisliğin tekii :41: eşimde bana ısrarla bizi ilgilendirmez umrumda bile değil yaptıkları ben sadece orada bi pup gibi bi yer var azıcık kafa dağıtıyorum diyor.. ama ben o adamla görüşmesini istemiyorum . :47:

Son düzenleme:
tatlım eşine ava git derken hayvanları zevk için öldür demiyosundur umarım avlanmak resmen zevk için hayvanları vurmak çünkü. eşine dua et duaların çok faydası oluyor eşinde zmanla anlayacaktır arkadaşını ok fazla sıkma gitme etme diye ters tepebilir çünkü

buraya yazmamdaki en önemli neden bu konuları konuşacak arkadaşım olmaması ve sizlerin sizlerin fikirlerine ve desteğine önem vermem. eski konularımı bilen arkadaşlar vardır. eşimi bir arkadaşında kurtarmaya çalışıyorum 2 haftadır. arkadaşına AHMET diyicem anlatımı kolay olsun diye..

Ahmet alkolik biri bide nişanlı. dükkanı var orda yatıp kalkıyor nişanlısıyla.. biz 2 sene önce iş için tanıştık bunlarla. gezmeyi seven bi çiftiz bu ahmetlerde öyle gittiğimiz yerlerde ortak olunca beraber gezmeye başladık ara ara.. ben nişanlısıylada anlaştım eşim ahmetle anlaştı. ama bu görüşmeler ara ara oluyordu.
bizim 3.5 yaşında oğlumuz var. ben çalışıyorum bunaldıkça dışarı çıkmak istedim eşimlede ahmetlerle görüşelim senin kızalada muhabbetin iyi dedi ve biz hep görüştük. bende istedim çünkü kızla gerçekten bende iyi sohpet ediyordu.

bi süre sonra Ahmetin alkolik olması nişanlısının gayet rahat(!) davranması benim canımı sıkmaya başladı. Ahmet her seferinde bizi çağırmaya yada eşimi çağırmaya başladı. gittiğimiz ortamlarda beni rahatsız eden rahatlıkta ortamlar olmaya başladı. kızlı erkekli bi dünya insan ama çok geniş ve rahatlar. eşime güvenim tam ama ben bize yakıştırmıyorum böyle şeyler.

Eşime göre onların yaşantısı bizi ilgilendirmez. Ben görüşmeye bilirmişim ama kendi arada görüşebilirmiş. kafa dağıtmak için. ben neyapayım arkadaşlar lütfen bana akıl verin nasıl kurtulucam bu adamdan. eşime ava git spora git maça git ama bunu onaylamıyorum tasvip etmiyorum dedim son sözüm bu oldu.

bu arada adamın nişanlısını aldattığını biliyorum. adam lafta çok iyi niyetli ama pisliğin tekii :41: eşimde bana ısrarla bizi ilgilendirmez umrumda bile değil yaptıkları ben sadece orada bi pup gibi bi yer var azıcık kafa dağıtıyorum diyor.. ama ben o adamla görüşmesini istemiyorum . :47:

İnşallah kurtulur. Öyle arkadaş zarar.Eşine güvenin tam ama öyle arkadaş eşini de yoldan çıkarır. Eşine güzelce anlat yuvamız bozulcak böyle giderse ben istemiyorum öyle insanla arkadaşlık yapmanı de benim öyle arkadaşım olsa kabul edermisin de sen onunlayken aklım sende kalıyor başına bir şey gelicek diye korkuyorum bak oğlumuz var bizim onlar gibi olamayız. İlk başlarda güzeldi ama bize uygun değiller de bence ağırlığını koy. Senin lafını dinlemiyorsa sevdiği saydığı bir büyünüz varsa eşinle konuşsun.:30::53::53:

aksam olucak karsına alıcaksın ben gorusmek ıstemıyorm artık bunlarla midemı bulandırıyolar dıceksın sende gorusmeyı kesıceksın dıcek bıtıcek
evımımızı evlıgını tehlıkeye atmak ıstemıcenı dusunuyorum dıceksın

Zaten sizinle gidip geliyormuş yalnız gitmiyor eşiniz de aklı başında biri gibi duruyor herkesin yaptığı ettiği kendine. Her gittiği yerde alkol alanlar alkolik değildir arkadaş ortamında içiyor olabilirler ama çok rahatsızsanız eşinizle birlikte planlar yapın neden ayrı ayrı plan yapıyorsunuz mesela oma tek başına maça, ava gitmesini söylüyorsun ben seninle zaman geçirmek istiyorum desen daha etkili olabilir sinemaya gidelim, gezelim cafelere gidelim diye sizin hiç başka arkadaş çevreniz yok mu sadece onlar mı hani gezip eğlenebileceğiniz yeni insanlarla tanıştırabilirsiniz.

umarım kurtulur ama devam ediyorsada sizde yanında olmalısınız adam güvenilir degilmiş eşiniz gözününzün önünde olsun bari:19:

tatlım eşine ava git derken hayvanları zevk için öldür demiyosundur umarım avlanmak resmen zevk için hayvanları vurmak çünkü. eşine dua et duaların çok faydası oluyor eşinde zmanla anlayacaktır arkadaşını ok fazla sıkma gitme etme diye ters tepebilir çünkü

havyanları bende çok seviyorum sakın yanlış anlaşılmasın. geçen konuştuk anllattım eğer böyle devam edersen git dedim sakın böyle devam ediceğini düşünme dedim. o da bana arada kırk yılda biir gidelim yada gideyim diyor:( ama ben bunuda istemiyorum

umarım kurtulur ama devam ediyorsada sizde yanında olmalısınız adam güvenilir degilmiş eşiniz gözününzün önünde olsun bari:19:

bu güne kadar hep gittim zaten galiba gene gidicem. zaten beraber gittik bu güne kadar bikaç gündür tartıştık diye kendi gitti.

eşini de yoldan çıkarır bu adam. senin görüşmeni eşinin istemediği kimse yok mu. onun la görüşmeye başla yavaş yavaş. ama yavaş yavaş yap ki inada yaptığını sanmasın. konuşma görüşme diyecektir mutlaka sende ahmetle görüşüyorsun de. görüşmeyi keseceğini düşünüyorum.

Gunner;
Allah sana sabır versin.Açtığın başlıklardan hatırlıyorum potansıyelinde sıkıntı olan bir eş seninki,ahmet mehmet sorun bunlar değil yani.Bence tabi.

İnşallah kurtulur. Öyle arkadaş zarar.Eşine güvenin tam ama öyle arkadaş eşini de yoldan çıkarır. Eşine güzelce anlat yuvamız bozulcak böyle giderse ben istemiyorum öyle insanla arkadaşlık yapmanı de benim öyle arkadaşım olsa kabul edermisin de sen onunlayken aklım sende kalıyor başına bir şey gelicek diye korkuyorum bak oğlumuz var bizim onlar gibi olamayız. İlk başlarda güzeldi ama bize uygun değiller de bence ağırlığını koy. Senin lafını dinlemiyorsa sevdiği saydığı bir büyünüz varsa eşinle konuşsun.:30::53::53:

senin dediğin gibi konuştum bana ben oraya gittiğinde sadece kacefe 2 bira içip geliyorum o da arada asla onlar gibi olmam benim de düzenim kaçıyor falan diyor. zaten 1 haftadır adam akıllı konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz yüz vermiyorum. gitmiş bana hediye falan almış teşekkür ettim ama pek yüz vermiyorum

Zaten sizinle gidip geliyormuş yalnız gitmiyor eşiniz de aklı başında biri gibi duruyor herkesin yaptığı ettiği kendine. Her gittiği yerde alkol alanlar alkolik değildir arkadaş ortamında içiyor olabilirler ama çok rahatsızsanız eşinizle birlikte planlar yapın neden ayrı ayrı plan yapıyorsunuz mesela oma tek başına maça, ava gitmesini söylüyorsun ben seninle zaman geçirmek istiyorum desen daha etkili olabilir sinemaya gidelim, gezelim cafelere gidelim diye sizin hiç başka arkadaş çevreniz yok mu sadece onlar mı hani gezip eğlenebileceğiniz yeni insanlarla tanıştırabilirsiniz.[/QU

galiba öyle yapıcam üstüne gitmeden halletmem lazım bu olayı . eve geldiğinde 1 st benimle sonra o adamla pc oynuyor.. bu olayı güzellikle çözmem lazım . başka evli arkadaşlarımızı evimize çağırmam falan gidi biraz o ortamdan uzaklaşır mesela..

senin dediğin gibi konuştum bana ben oraya gittiğinde sadece kacefe 2 bira içip geliyorum o da arada asla onlar gibi olmam benim de düzenim kaçıyor falan diyor. zaten 1 haftadır adam akıllı konuşmuyoruz ayrı yatıyoruz yüz vermiyorum. gitmiş bana hediye falan almış teşekkür ettim ama pek yüz vermiyorum

bence ayrı yatmakla hata yapıyorsun. Aranıza soğukluk girer yapma o hatayı. Düzeni kaçıyorsa gitmesin başka arkadaşı yok mu ? Başına bir şey gelmeyince akıllanmıyor işte bu erkekler :47::47::18:

eşini de yoldan çıkarır bu adam. senin görüşmeni eşinin istemediği kimse yok mu. onun la görüşmeye başla yavaş yavaş. ama yavaş yavaş yap ki inada yaptığını sanmasın. konuşma görüşme diyecektir mutlaka sende ahmetle görüşüyorsun de. görüşmeyi keseceğini düşünüyorum.

malefes eşimin istemdeği biri yok hayatımda :( kıstasa kıstas yapamıyorum bu yüzden . tek ümidim eşimin her sene böyle başka saçmalıkları olur. bi sene her hafta sonu ava giderdi, bi sene başka bişey vardı hepsi bi süre sonra bitiyor. bu da biticek ama canım çok sıkkın . nefret ettim adamdan. bide nişanlısınıda aldatıyor hoş kızda pek uslu sayılmaz ama..

bence ayrı yatmakla hata yapıyorsun. Aranıza soğukluk girer yapma o hatayı. Düzeni kaçıyorsa gitmesin başka arkadaşı yok mu ? Başına bir şey gelmeyince akıllanmıyor işte bu erkekler :47::47::18:

ilk kavgamızda o ayırdı sonrada ben yanaştırmadım.. aramıza soğukluk giriyor zaten anlasın istiyorum. sabah ahmetin kızı aldattğı mesajını gördüm kızdım baya ağladım bizi ne insanlarla muhattap ettin diye tam kapıdan çıkıyorum tuttu kolumdan konuştuk ama tamam sen görüşme ama ben arada giderim diyor bende sen gidersen ben tam giderim dedim gittim:(

Son düzenleme:
malefes eşimin istemdeği biri yok hayatımda :( kıstasa kıstas yapamıyorum bu yüzden . tek ümidim eşimin her sene böyle başka saçmalıkları olur. bi sene her hafta sonu ava giderdi, bi sene başka bişey vardı hepsi bi süre sonra bitiyor. bu da biticek ama canım çok sıkkın . nefret ettim adamdan. bide nişanlısınıda aldatıyor hoş kızda pek uslu sayılmaz ama..

adamla dükkanda kalıyormuş nişanlı daha tahmin edebiliyorum. çok sıkmayın o zaman eşinizi çünkü sıkılırsa direk o adama kaçar orda rahatlık var çünkü ama eşinizi yalnız göndermeyin

adamın dükkanı ruhsatsız şikayet ettim geçen gün polise.15 gün süre vermişler ruhsat alamazsa kapanıcak yada taşınıcak dükkanı. o derece kinliyim düşünün. eşimde en büyük kabahat biliyorum ama o kişi bukadar eşimi çağırmasa bu kadar ısrarla tek takılalım demese bu kadar laçkalaşmıcaktı olaylar.

çok kinliyim çok...

adamla dükkanda kalıyormuş nişanlı daha tahmin edebiliyorum. çok sıkmayın o zaman eşinizi çünkü sıkılırsa direk o adama kaçar orda rahatlık var çünkü ama eşinizi yalnız göndermeyin

adam nişanlısı varken erkek arkadaşını dükkana çağırıyor o derece rahatlar. eşimde beni çok kıskanır böyle şeylerde on açok ters yapısına . ama beni uzak tutar kendi benim umrumda bile değil onlar ben azıcık kafa dağıtıyorum der :(

Dikkat et bence öyle arkadasla gezen kisi ona benzer zamanla

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Dikkat et bence öyle arkadasla gezen kisi ona benzer zamanla

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

canım zaten dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl soğutucam bu adamdan bilemiyorum. eşim çünkü beni ya dinliyor ya dinlemiyor.. adam bide bizim ayrılacak durumda olduğumuzu biliyor. çevresindeki herkes boşanmış. umrumda bile değil. çünkü adam medeni rahat (!) benim eşimde salak :( yada böyle bi sebepten boşanmıcağımızı sanıyor:( çünkü ben bişey yapmıyorum diyor :(

Son düzenleme:
Back
X