• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi bu pislik adamdan nasıl kurtarıcam :(

ilk kavgamızda o ayırdı sonrada ben yanaştırmadım.. aramıza soğukluk giriyor zaten anlasın istiyorum. sabah ahmetin kızı aldattğı mesajını gördüm kızdım baya ağladım bizi ne insanlarla muhattap ettin diye tam kapıdan çıkıyorum tuttu kolumdan konuştuk ama tamam sen görüşme ama ben arada giderim diyor bende sen gidersen ben tam giderim dedim gittim:(

ahh ahh neden anlamak istemiyor. Deseydin ben ikimizinde görüşmek istemiyorum keselim artık diye. Gitsen bi dert gitmesen bi dert. İnşallah en kısa zamanda orta yolu bulursunuzz canımm:54:

tartıştıkça karşı çıktıkça inadına yapar erkek milleti :47:
sen en iyisi güzelce anlat derdini...
benimde var böyle bi derdim ne yazıkki..
henüz bi çözüm bulabilmiş değilim...

öncelikle diyecegım yuce rabbım yardımcın olsun bu gercekten zor bı durum herkesın degerı yargıları farklı dunyada bır cok erkek ve kadın var ama ben bayan erkek ılıskılerıne hıcbırzaamn anlam vermıs degılım bızım kulturumuzde buna cok musaıt bı kultur degıl zaten onemlı olan hep uzak durmak dua et bende dua edıcem senın ıcın ınsallah esıne daha guzel ortamlar olusturup arkadasına olan ıhtıyacını azaltabılırsın erkekler kadınar gıbı degıl eve degılde dısarıya cok odaklı olabılıyolar kardeslerımden bılıyorum esınıze guvenmesenız zaten onunla evlenmezdınız sadece bıraz sılkelenmek ve dua etmek....

ahh ahh neden anlamak istemiyor. Deseydin ben ikimizinde görüşmek istemiyorum keselim artık diye. Gitsen bi dert gitmesen bi dert. İnşallah en kısa zamanda orta yolu bulursunuzz canımm:54:

ben görüşmeyi birden kesemem diyor.. ben onlar için oraya gitmiyorum 1-2 bira içip geliyorum diyor :( bende resti çekiyorum ama 5 gündür bu yüzden uzağız.

Son düzenleme:
aslında eşim evine bakan biri inanın leke çıkartıcıma kadar düşünüp alır. ben istemeden tencere alır falan o derece. ama böyle davranışlarıda var ben eşime güveniyorum ama çok rahatsız oluyorum orda olmasından. o da bi o kadar samimi rahat buluyor kendince orayı :(

öncelikle diyecegım yuce rabbım yardımcın olsun bu gercekten zor bı durum herkesın degerı yargıları farklı dunyada bır cok erkek ve kadın var ama ben bayan erkek ılıskılerıne hıcbırzaamn anlam vermıs degılım bızım kulturumuzde buna cok musaıt bı kultur degıl zaten onemlı olan hep uzak durmak dua et bende dua edıcem senın ıcın ınsallah esıne daha guzel ortamlar olusturup arkadasına olan ıhtıyacını azaltabılırsın erkekler kadınar gıbı degıl eve degılde dısarıya cok odaklı olabılıyolar kardeslerımden bılıyorum esınıze guvenmesenız zaten onunla evlenmezdınız sadece bıraz sılkelenmek ve dua etmek....

inan hergece dua ediyorum allah kurtarsın bizi böyle insanlardan :(

inan hergece dua ediyorum allah kurtarsın bizi böyle insanlardan :(

kadın olmak gercekten zor... ama ben sana amenerrasulu ve ayetel kursıyı bol bol okumanı tavsıye ederım guzel bı cocugun varmıs ona sıgın ondan guc al :)) cocuklar melektır anneler ıse onların tek sıgınagı sen saglıklı bı anne ol kı cocugun ıyı olsun esın ıcınde dua et cok et allah yar yardımcın olsun...

Umarım oda arkadaşının ona kötü örnek oldugunun farkına varır . Bnce karsına al son bi kez konuş kararını kesi nolarak belli et . Peki başka kimse yokmu hepberaber birşeyle ryapabilceğinz en azından ordan uzaklaşır

kadın olmak gercekten zor... ama ben sana amenerrasulu ve ayetel kursıyı bol bol okumanı tavsıye ederım guzel bı cocugun varmıs ona sıgın ondan guc al :)) cocuklar melektır anneler ıse onların tek sıgınagı sen saglıklı bı anne ol kı cocugun ıyı olsun esın ıcınde dua et cok et allah yar yardımcın olsun...

inan sabrediyorum yuvam için çocuğum için . biran önce kurtulurum inşallah bu insanlardan..

sabah biraz konuştuk ağladım giderken işe tuttu kolumdan eve geri soktu anlat ne derdin ben bişey yapmıyorum diyor. bende görüşmeni istemiyorum o adamla diyorum görüşücem biraz takılıp gelicem diyor sen gelme istemezsen o zaman diyor. bu güne kadar hep beraber gidiyorduk...

bakalım bu cumartesi ne olucak gidicek mi yoksa sende mi gel dicek. inan çok kavda ettim çok.

bence gnderme sen eşini al gel başka şeyler yapalım de bırlıkte zaman geçirçek şeyler yapın. bence sen cumartesi çocuğu bırak aılne güzel yemek hazırla et falan. Böyle uzaklaşarak daha kötü oluyor bence,gezin tozun bence daha çok mutlu olrsunuz her ikinizde. kavga ederek çözülmüyor sanırım.

bence gnderme sen eşini al gel başka şeyler yapalım de bırlıkte zaman geçirçek şeyler yapın. bence sen cumartesi çocuğu bırak aılne güzel yemek hazırla et falan. Böyle uzaklaşarak daha kötü oluyor bence,gezin tozun bence daha çok mutlu olrsunuz her ikinizde. kavga ederek çözülmüyor sanırım.

eşimi şimdi arasam diyorum akşam beraber bişeyler yapalım desem :(

bence ara birşey kabetmiş değilsin daha çok mutlu olursun. Eğer o zaten dedi gibiyse seninle zman gecrmeyı secer canımm. Hep daha çok yoluna girer belkı inşallahh :16:

aradım tamam dedi ama k.validem bakamam çocuğa dedi ve iptal oldu herşey malesef :( bizim tabi bide böyle bir sorunumuz var. herşey o kadar üstüme geliyor ki :( ağladım işyerinde kimsenin görmediği bi yerde :14:

aradım tamam dedi ama k.validem bakamam çocuğa dedi ve iptal oldu herşey malesef :( bizim tabi bide böyle bir sorunumuz var. herşey o kadar üstüme geliyor ki :( ağladım işyerinde kimsenin görmediği bi yerde :14:

ağlama canım bol bol dua et Allah'a yalvarmak herşeyi o verir bize. Allah'ım uzaklaştırır inşallah kendi ailen yakınında değil baksa nolcak torunu soncta :24::24:

ağlama canım bol bol dua et Allah'a yalvarmak herşeyi o verir bize. Allah'ım uzaklaştırır inşallah kendi ailen yakınında değil baksa nolcak torunu soncta :24::24:

ehh işte tek oğlu var tek torunu var... bütün gün bakıyorum diye bakmıyor. annemler biraz uzakta büyük ihtimal haftasonu göndericem annemlere çocuğu. desteğin için çok saol içimi rahatlatıyosun. bi çalışan kadınlar böyle işte bi tarafta ev bi tarafta eş bitarafta çocuk... eline gümüş tepsiyle verilince zamanında herşey uğraşan biz oluyoruz... sırf yuvamız dağılmasın diye :(

ehh işte tek oğlu var tek torunu var... bütün gün bakıyorum diye bakmıyor. annemler biraz uzakta büyük ihtimal haftasonu göndericem annemlere çocuğu. desteğin için çok saol içimi rahatlatıyosun. bi çalışan kadınlar böyle işte bi tarafta ev bi tarafta eş bitarafta çocuk... eline gümüş tepsiyle verilince zamanında herşey uğraşan biz oluyoruz... sırf yuvamız dağılmasın diye :(

rica ederim canım inşallah yoluna girer. Sorunlarını kendi ailene yada başkasına anlatamıyorsun çünkü 2 gün sonra barııyorsun unutuyrsun ama başkaları unutmuyor. Anlttğına göre eşin iyi birisi bozulmıycağını bılıyor ama insanlar çok kötü neler okuyoruz takla ya falan getirir ne kadardır tanıyor sonuçta bu insanı. Aynen çalışmak bi yerde iyi bi yerde kötü.

Back
X