Eşimi bunaltiyor muyum?

NasilYarDiyeyim

Çok şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
6.586
8.549
198
Merhabalar herkese. Hemen konuya gireyim.2 buçuk yıldir evliyiz. Eşimle iş dışında sürekli birlikteyiz pek sosyal hayatımiz arkadaşımız yok. Bu şehirde yeniyiz.
Eşim daha önce de bir kaç kere yaptı gece olmuş bilmem kaç ben acıktım dışarda köfte yicem ve dolaşmak istiyorum diyip izin istiyor benden. Yani tam izin değil de çıkıyorum diyip gözümün içine bakıyor ne tepki vericem diye. Daha önce çik tabii nasıl istersen demiştim ama o dönene kadar gözüme uyku girmemişti. Bu akşam da aynısını yaptı saat 01. Yine uykusuz kalacağımı düşünerek mahalledeki kofteciye gitsen taa çarşıya kadar inmesen aklım kalıyor dedim söylendi biraz ama tamam dedi çıktı. Üzülüyorum engelliyorum adamın gezmesini diye ama eşim sinirli biri korkuyorum gecenin bu vaktinde başına bişey gelir diye. Başka bir kadına gitmiyor bu arada evden pijama üstüne montla çıkıp köfte kokoreç kokusuyla eve dönüyor.

Saat 12 gibi bunaldım evde gezsem mi demeye başladı ben de geleyim yürüyelim dedim. Sana laf atarlar gecenin bu vaktinde sokaktakiler katil olurum dedi gecistirdi. Ben uykum geldi artık deyince de çıkıyorum ben dedi.
Şimdi döndü biraz tiriplerde. Ben çıksam sen de uyuyamazdin diyorum sen kızsın diyo
Siz de gidin arada değişiklik olur. Bayılırım gece atıştırmalarına :)

Sende onla cik . Uygun bi saatte ciksin ya da vakitlice

Gunduz de laf atarlar . Hemde yanin da eşin varken kim laf atacak canim ben bu konusmayi tuhaf buldum biraz ne kadar süre durdu ?
Çok bunaliyosa yada disarda köfte yemek istiyosa isten eve dönunce disarda yersiniz yemegi dolasirsiniz . Bu saatte cikmasi gereksiz geldi bana

Hımm bu kafa yapısını sevmedim. Yalnız takılmak istiyor olabilir mi? Çok mantıksız açıklaması.

biz de eşimle severiz 23:00ten sonra çıkıp atıştırmayı ama sizin eşiniz bana tuhaf geldi açıkçası
köfte vs neyse de, neden dolaşmak istiyormuş o saatte? gecenin 01:00'inde yani, bir de huy haline geliyor galiba yavaş yavaş

Bayılırım gece köfteciye gitmeye bence bi gece siz teklif edin birlikte aktiviteniz olsun siz ev beklerken o neden yesin güzelim köfteleri yahu sizinki can değil mi

Valla gece gece canım köfte ekmek istedi.
Siz de gidin gidebiliyorsanız. Ben olsam sormazdım bile koca adam yahu. Gelirken size de getirsin yerimize yiyiverin
Gece çıkarmıyor beni laf atan olur da kavga çıkar diye. Ne zaman döneceğini bilmediğim için bana da getir diyemedim

Geceleri tuhaf tipler olabiliyor ya. Geçen acile giderken hastane yürüme mesafesindeydi. Yolumuzu kesti tinerci çocuklar. Olabiliyor hamilesiniz diye de böyle şeylerle karşılaşmayın istiyor olabilir. Bilemedim. Ama ben yalan söylediğini düşünmüyorum.

Hımm bu kafa yapısını sevmedim. Yalnız takılmak istiyor olabilir mi? Çok mantıksız açıklaması.
Bana da saçma geldi.
Çok mu kötü niyetliyim ben ya
Yalan Dünya dizisindeki Selahattin geldi aklıma.
Sabah ekmek almaya gidiyorum deyip, eşofmanla giderdi

Gündüz hep birlikte çıkıyoruz zaten yemek yencekse birlikte yiyoruz ama yürüyüşlerde ben biraz çabuk yoruluyorum eşim de uzun uzun yürümek istiyor. Bir de benden bunalmasini yalnız kalmak istemesini de anlıyorum nerdeyse heppp birlikteyiz hiç ayrı aktivitemiz yok.
Eşim boğazına çok düşkün acıkıyor bu saatlerde uyumadıysa. Tek sorunum bunu alışkanlık haline getiriyor artik

Evet sarhoşun biri olur ya da toplu takılan gençler oluyor gece vakti durup dururken laf atarlar falan eşim hakikaten zarar vermeden bırakmaz. Ben yokken de olabilir böyle şeyler biraz ondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…