Eşimi bunaltiyor muyum?

Dipdibe olmak candır ayrı takılmak icin mi evlendim

Dimi asosyallikse onu da dipdibe yaşayacaksın. Koltukta yayiliyorsan bile ayagin ayagina degecek. Bu eşiyle gezince nefesi darlananlari anlamiyorum, bunun için evlenmedik mi? Gerci bazen gorunce ölduresim geliyor ama oralari sey yapmayalim.

İşte bunun icin en güzel şey L köşe koltuk bi köşede bibime değiyorum bi köşede kocama 12 sene oldu hala sıkılmadım bide ona sormak lazım ama hep evde olduğuna göre hele bensiz birşeye yemeye gidecek

Benimde koltugum L köşe koltuk birde rahat geniş, koltukta uyuyoruz bile
Bi ara ben darlanmadim degil ama ben gezmekten degilde bi iki saatlik isi oldugu yerlere bile birlikte gidelim diye tutturuyordu ya da markete filan.. Bazen gitcek halim olmuyor ve gelmessem surat, trip yapiyordu bu biraz sıkıcı olmustu ust uste. Allahtan o huylari biraz gitti. 12 seneye nolur bilmem daha 4 sene olcak bizim. bibişi de öp benim için.

Şu söylediğiniz bahaneyle beni götürmese ve kendi tek gitse kapıyı bile açmam. Bi adam gece neden dolaşmak istesin ya? Yaparım ben köftesini, çok acıkıyorsa kalkar yer gece. Saçmalığa bak.

Arada eşim arkadaşıyla yemekten sonra buluşur çay içer bir iki saat sonra gelir bir de benle içer. Benim oğlan tabi çay saatini önce istemezse bunu sorun etmem ama gece gece ben köfte yemeye gidiyorum demek hiç hoş değil benim de canım var. Yemek isterim illa ki tek çıkacaksa geç olmadan çıkıp gelmesi gerekir.

Çıksın ne var saat 12 de sizin mahalledeki köfteci açıksa demekki tenha bir yer değil bizde eşimle cocuklar daha yokken nasıl gezerdim gece atistirmalar yapardık şimdi 3 melek var evde uyku saatleri bu zamanların kıymetini bilin

Daha makul saatlerde gezse daha iyi olur
Ben de gece çıkıp seyyar satıcılardan uykuluklar kokoreçler yemek istiyorum hijyensiz hijyensiz Ama sağlığım el vermiyor

Evde izin vermiyorsanız içki falan mı içiyor acaba bi bira falan?

Gece bizde cikar kofte kumpir yaparz 2 3 aksamda bir mutlaka. Ama esim yalnz cikmak istemez. Arkadasiylada cikmiyor sizi niye yannda istemyo onu anlamadm. Yani yaninizda olacak sonucta kim yannda kocasyla gezen bir kadina laf atar ki. Atsada ne olur esiniz yaninizda oldugu surece. Bunu bir bahane olarak sunuyo size bence. Garip.

Kaç senelik evlisin? Bir şey deneyeceğim

Bir defa hamile kadın gece vakti yalnız bırakılmaz. He dersin ki gündüz de bırakıyor ama o zaman gece ki kadar el ayak çekilmiş olmuyor.
Alışkanlık haline gelince bebek doğunca da bırakıp gider zorlanırsın.. Alıştırma her akşam gitmeye..

Ayrıca gece vakti yemek yemek hem mideye, hem beyine, hem de kalbe zarar.
Böyle böyle başlıyor kolestrol hastalıkları, damar tıkanıklıkları..

Bence abartmiyorsun..gece çıkıp seni neden yalnız bırakıyor daha çok yeni evlisiniz bide.esinizin eski mahallesinde filan oturuyorsanız arkadaşlarıyla takılıyor olmasın?? Bence üzüldüğünü rahatsız olduğunu belli et.hic hoş bi durum değil.

Hay Allah kimse evet bunaltiyorsun demiyor
Halbuki çok hazırlamıştım kendimi bu sözlere

kıyamam yaa canım gecenin o vakti bırakıp gitmesi hele de hamile halinle bırakması doğru değil.. tamam haklıdır hava almak istiyordur gitsin bir yere spora falan yazılsın gece gitmez hiç olmazsa 1 saat sporunu falan yapar gelir daha sağlıklı hem biz eşimle sabah namazında çorbacıya giderdik beraber

Bence çıkmasın paket servis sistemi var iki paket köfte ekmek sipariş etsin sende nasiplen hemde evde takilin.gece gezmesine alişmasin

iyi de bu hikayede sizi de götürmemesi ilginç değil mi? Neden tek başına çıkmak istiyor. yemeseniz de yanınızda gitmenizde ne sakıncası var.. sevmedim

o zaman birlikte sosyal olmak için çaba sarf edin. adam bunalıyor orası normal siz nasıl bunalmıyorsunuz ben orasındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…