- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.761
- 798
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Dipdibe olmak candır ayrı takılmak icin mi evlendim
İşte bunun icin en güzel şey L köşe koltukDimi asosyallikse onu da dipdibe yaşayacaksın. Koltukta yayiliyorsan bile ayagin ayagina degecek.Bu eşiyle gezince nefesi darlananlari anlamiyorum, bunun için evlenmedik mi? Gerci bazen gorunce ölduresim geliyor ama oralari sey yapmayalim.
İşte bunun icin en güzel şey L köşe koltukbi köşede bibime değiyorum bi köşede kocama 12 sene oldu hala sıkılmadım bide ona sormak lazım ama hep evde olduğuna göre hele bensiz birşeye yemeye gidecek
Benimde koltugum L köşe koltukbirde rahat geniş, koltukta uyuyoruz bile
Bi ara ben darlanmadim degil ama ben gezmekten degilde bi iki saatlik isi oldugu yerlere bile birlikte gidelim diye tutturuyordu ya da markete filan.. Bazen gitcek halim olmuyor ve gelmessem surat, trip yapiyordu bu biraz sıkıcı olmustu ust uste. Allahtan o huylari biraz gitti. 12 seneye nolur bilmem daha 4 sene olcak bizim.bibişi de öp benim için.
Hosgeldiniz, konu sahibi de sizi bekliyordu.İçi rahatlasın azcik. Ama ayni fikirde değilim hiç.
Bugün şüphe günüm mü ne, her konuda aklıma başka bir şey geliyor.
Whatsapp konusu açıldığında da aklıma bir şey gelmişti
Geçenlerde whatsapp kodu diye 0850'li bir numaradan mesaj gelmişti, hemen eşime sordum sen benim mesajlaşmalarımı mı merak ediyorsun diye
Rahat mı batıyor artık ne
Hay Allah kimse evet bunaltiyorsun demiyor
Halbuki çok hazırlamıştım kendimi bu sözlere
Saat 12 gibi bunaldım evde gezsem mi demeye başladı ben de geleyim yürüyelim dedim. Sana laf atarlar gecenin bu vaktinde sokaktakiler katil olurum dedi gecistirdi. Ben uykum geldi artık deyince de çıkıyorum ben dedi.
Şimdi döndü biraz tiriplerde. Ben çıksam sen de uyuyamazdin diyorum sen kızsın diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?