- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
bunaltmıyorsun ne alakası varSaat 12 gibi bunaldım evde gezsem mi demeye başladı ben de geleyim yürüyelim dedim. Sana laf atarlar gecenin bu vaktinde sokaktakiler katil olurum dedi gecistirdi. Ben uykum geldi artık deyince de çıkıyorum ben dedi.
Şimdi döndü biraz tiriplerde. Ben çıksam sen de uyuyamazdin diyorum sen kızsın diyo
Ay keşke benim kocam da gecenin o saati gel kokoreç yiyelim dese ben sizin yeriniz de olsam koşa koşa giderimMerhabalar herkese. Hemen konuya gireyim.2 buçuk yıldir evliyiz. Eşimle iş dışında sürekli birlikteyiz pek sosyal hayatımiz arkadaşımız yok. Bu şehirde yeniyiz.
Eşim daha önce de bir kaç kere yaptı gece olmuş bilmem kaç ben acıktım dışarda köfte yicem ve dolaşmak istiyorum diyip izin istiyor benden. Yani tam izin değil de çıkıyorum diyip gözümün içine bakıyor ne tepki vericem diye. Daha önce çik tabii nasıl istersen demiştim ama o dönene kadar gözüme uyku girmemişti. Bu akşam da aynısını yaptı saat 01. Yine uykusuz kalacağımı düşünerek mahalledeki kofteciye gitsen taa çarşıya kadar inmesen aklım kalıyor dedim söylendi biraz ama tamam dedi çıktı. Üzülüyorum engelliyorum adamın gezmesini diye ama eşim sinirli biri korkuyorum gecenin bu vaktinde başına bişey gelir diye. Başka bir kadına gitmiyor bu arada evden pijama üstüne montla çıkıp köfte kokoreç kokusuyla eve dönüyor.
Geçmiş yüzyılda mı yaşıyorsunuz? Tutsun elinden laf attırtmasın hamile karısına, tövbe tövbe. Canın çeker siye de mi düşünmüyor, aranızda anlaşamamazlık uyuşmamazlık mı varSaat 12 gibi bunaldım evde gezsem mi demeye başladı ben de geleyim yürüyelim dedim. Sana laf atarlar gecenin bu vaktinde sokaktakiler katil olurum dedi gecistirdi. Ben uykum geldi artık deyince de çıkıyorum ben dedi.
Şimdi döndü biraz tiriplerde. Ben çıksam sen de uyuyamazdin diyorum sen kızsın diyo
Katılıyorum...köfte kokmak iş mi? Giderken ya da dönüşte uğramadığı ne malum. Neresinden bakarsak saçmalık...aklınıza kötü şey getirmek istemem ama ben biraz şüpheciyimdir. o yüzden benim aklıma başka ihtimaller geldi. evet pijamayla çıkıp yemek kokusuyla dönüyor olabilir, kimseyle buluşmuyor olabilir ama birileriyle telefonda yazışıyor ya da konuşuyor olabilir mi o çıktığı vakitlerde. mesela ben o dönem sevgilim olan şuanki nişanlımla bazı haftasonları evde rahat konuşamadığım için türlü bahanelerle evden markete kadar çıkıyodum ve yolda konuşup marketten bişeyler alıp dönüyodum. o dönem ailemin haberi yoktu çünkü. yani kırk yılda bir çıkmak ister anlarım da böyle artık bunu alışkanlık haline getirmeye başlaması ve sizi de saçma bir bahaneyle yanına almaması beni şüpheye düşürdü. bir de gecenin köründe evli barklı adamın köftecide tek başına ne işi var ya? bilmiyorum hoşuma gitmedi.
Yok öncesinde de yaptığı oluyordu. Daha çok akşam işten gelip uyuyup sonra gece uyku tutmayinca çıkmak et yemek istiyor. Çok sık da değil aslında belki şimdiye kadar 5 defa çıkmıştır böyle. Bu ara iki defa isteyince ben de alışkanlik olcak diye korktumIlk 2 sayfayi okudum da aceleden digerlerini okuyamadim.
Siz hamile iken mi böyle olmaya basladi eşiniz?
Biz hamileyken veya lohusayken onlara da bi haller oluyor ya, bi sıkılmalar, bi daralmalar.... Belki öyle bir durum olabilir. Konustunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?