Eşimi bunaltiyor muyum?

bunaltmıyorsun ne alakası var
saat çok geç bir saat
eşinin bu saatteki talebi saçmalık

ayy bayılırım gece dısarı cıkmaya ya hamile kalamdan önc eşimle her cumartesi gece 2 3 gibi kokorec yemeye giderdik

Ay keşke benim kocam da gecenin o saati gel kokoreç yiyelim dese ben sizin yeriniz de olsam koşa koşa giderim

Gece yemeyi severim ama pek yapmam..her gece olmuosa gitsin seni davet ediosa ok sma etmiosa sorun

Geçmiş yüzyılda mı yaşıyorsunuz? Tutsun elinden laf attırtmasın hamile karısına, tövbe tövbe. Canın çeker siye de mi düşünmüyor, aranızda anlaşamamazlık uyuşmamazlık mı var
Madem laf atarlar diyor çalışmanıza nasıl karışmıyor. Sen kızsın ne demek kız diye bi cinsiyet yok, kadın o

aklınıza kötü şey getirmek istemem ama ben biraz şüpheciyimdir. o yüzden benim aklıma başka ihtimaller geldi. evet pijamayla çıkıp yemek kokusuyla dönüyor olabilir, kimseyle buluşmuyor olabilir ama birileriyle telefonda yazışıyor ya da konuşuyor olabilir mi o çıktığı vakitlerde. mesela ben o dönem sevgilim olan şuanki nişanlımla bazı haftasonları evde rahat konuşamadığım için türlü bahanelerle evden markete kadar çıkıyodum ve yolda konuşup marketten bişeyler alıp dönüyodum. o dönem ailemin haberi yoktu çünkü. yani kırk yılda bir çıkmak ister anlarım da böyle artık bunu alışkanlık haline getirmeye başlaması ve sizi de saçma bir bahaneyle yanına almaması beni şüpheye düşürdü. bir de gecenin köründe evli barklı adamın köftecide tek başına ne işi var ya? bilmiyorum hoşuma gitmedi.

Katılıyorum...köfte kokmak iş mi? Giderken ya da dönüşte uğramadığı ne malum. Neresinden bakarsak saçmalık...

Çoğu kadın eşi evde iken adam istemiyor diye haftasonu bile dışarı tek çıkamıyor, ama adamlara her saat her bahaneyle tek gezmeek mübah. Bir aile olun yaa...aile olmak azıcık da sizin özgürlüğünüze dokunsun...

Gece kaçamaklarını birlikte yaparız valla. Her cumartesi, Anada Kebapçı' da soğan koka koka döneriz, oradan da okeye oh sabaha kadar.

Siz de katılın bence. Özel arkaşlarıyla gitmiyorsa yanına şenlik olur. Arkadaşlarıyla gidiyorsa gitsin. Tek gidiyorsa takılın arkasına, canım çekti deyin

Ama ilginç gelen bir şey var. Size gidelim diye teklif etmiyor mu gecenin bir vakti?
Gündüz olsa amenna ama. Hem yalnızken. İlginç geldi. Ben istemezdim tek gitsin o saatte. Gerçi hiç yaşamadım böyle ama bilemedim. O saatte karısını yalnız bırakıp gitmek ilginç geldi.

Gitsin ne var diyenlere şaşırdım :)

Evli adamın gecenin bi körü karısını evde bırakıp dışarı köfte yemeye gitmesi bana çok saçma geldi. İlla gidilecekse birlikte gidilir. O da ayda yılda bir. Gecenin köründe “sıkıldım” gerekçesiyle dışarı çıkmasına ben razı gelmezdim.

Ilk 2 sayfayi okudum da aceleden digerlerini okuyamadim.
Siz hamile iken mi böyle olmaya basladi eşiniz?
Biz hamileyken veya lohusayken onlara da bi haller oluyor ya, bi sıkılmalar, bi daralmalar.... Belki öyle bir durum olabilir. Konustunuz mu?

Herkesi tek tek alıntılayamadim kusura bakmayın. Yazanlara teşekkürler.
12 ye doğru falan acikinca birlikte çıktığımız oluyor. Ama gece yarısından sonra hiç ben de gelcem dememistim biraz da tembellikten. Pek de iştahı olan biri değilim kokoreç asla yemem kokusunda bile duramam. Köfte de yemem dışarda açıkçası... Eşimle gitsem sadece hava almaya diye çıkarım.
Eşim tombik biri acikinca duramaz et yemeyi de çok sever. O yüzden köfte yemeye çıkması bana hiç anormal ve bahane gibi gelmiyor huyunu suyunu bildiğim için... Tek sıkıntım gece yarısından sonra çıkması ve benim evhamim yüzünden moral bozukluğuyla onu bekleyip uyuyamamak. Yine de tavsiyeleriniz doğru ben de gelcem dicem bundan sonra. Tek takılmak istiyosa gündüzler çuvala girmedi. Çocuk olunca bu ihtimal de kalmicak da neyse yalnız bırak şu adamı diyen yok bir iki kişi dışında hala hayretlerdeyim

Yok öncesinde de yaptığı oluyordu. Daha çok akşam işten gelip uyuyup sonra gece uyku tutmayinca çıkmak et yemek istiyor. Çok sık da değil aslında belki şimdiye kadar 5 defa çıkmıştır böyle. Bu ara iki defa isteyince ben de alışkanlik olcak diye korktum konuşuyoruz beni boğma köfte yicem dışarda ya diye kaçıyor.

Kaçamak yaptığını aldattığını falan hiç sanmıyorum da gece vakti olmaz laf atarlar demesi çok garip geldi bana. Çoğumuz gece vakti eşlerimizle dışarı çıkıyoruz. Bu tabirine çok eğreti oldum ben. Oturduğunuz semt çok mu kötü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…