Eşimi bunaltiyor muyum?

aman canı gezmek ıstıyorsa vakıtlıce beraber cıkın dolasın gelın gece gece tek basına ne gezmesıymıs bu. Hıc vıcdan yapma valla bende gelcem erken cıkalım vakıtlıce evımıze gelelım de alısmasın oyke gecenın vaktı basını alıp gtmeye, hamıle kafını gece vaktı tek bırakmak da neymıs hem.

Bana da saçma geldi.
Çok mu kötü niyetliyim ben ya
Yalan Dünya dizisindeki Selahattin geldi aklıma.
Sabah ekmek almaya gidiyorum deyip, eşofmanla giderdi
Uf evet nasıl da geldi aklina ne tiksinmistim o adamdan... Eşim çok uzun kalmıyor ama hakikaten gidip köfte yiyip dönecek kadar yolda geçen vakitleri de gezmiş sayıyor heralde kendini. Baya yemek de kokuyor... Şüphecinin önde gideniyim aslında ama bu hareketinde başka bir kadın yok ondan eminim

Evet sarhoşun biri olur ya da toplu takılan gençler oluyor gece vakti durup dururken laf atarlar falan eşim hakikaten zarar vermeden bırakmaz. Ben yokken de olabilir böyle şeyler biraz ondan korkuyorum
Korkmayın bence dua edin çıkabiliyorsa gece değil akşam üzeri çıksın on gibi. Siz de strese girmeyin bebeğinizi düşünün. Yatın uyuyun dinlenin hamilelikte uyumak gibisi yok sonrası hep "uykusuz her gece " olacak zaten

Gece gezmesini çok severim bayadir yapamiyoruz malesef. Ama hicte basimiza birsey gelmedi. Hatta bazen ozellikle gece 12-03 arasi cikardik tenha kafa dinlemelik oluyor hemde yollar boş oluyor gazlamaya cikiyorduk. araba degil motosiklet bu arada ve arada duruyorduk kafamiza estigi yerde oturuyorduk yuruyorduk hicbirseycik olmadi simdiye kadar. Oturdugunuz yer cok kotuyse kendi de evde otursun bi zahmet.
Arkadas ortamina, gece gezmesine esini istemeyen adamlara hayret ediyorum niye evlendiniz ki ozaman? Bir de aciyorsunuz adama gitsim diye.

Açıksa eve de sipariş geliyor.Biz öyle yapıyoruz eşimle hep.Eviniz merkezdeyse eve de gelir yani.Sizin onu sıkmanızla alakası yok bence.Tek keyif alıyorsa gitsin tabi o ayrı mesele.
Ayrıca başka bir kadın yoktur ama mutlaka başka kafa dengi bir Ada'm vardır :)

Bugün şüphe günüm mü ne, her konuda aklıma başka bir şey geliyor.
Whatsapp konusu açıldığında da aklıma bir şey gelmişti
Geçenlerde whatsapp kodu diye 0850'li bir numaradan mesaj gelmişti, hemen eşime sordum sen benim mesajlaşmalarımı mı merak ediyorsun diye
Rahat mı batıyor artık ne

Ben gidemiyorsam hele sen kızsın laf atarlar bahanesiyle beni götürmüyorsa o da hiç biryere gidemez
Belli ki sizi istemiyor yanında neler yapıyorsa artık sizin uykunuzun gelmesini bekliyor bide
Evet tek takılmak istiyor biraz sanırım çok geç kalmıyor en fazla iki saat sürüyor gidip gelmesi bu akşam yarım saat sonra geldi mesela ama gece kaza olur kavga olur o tür şeylerden korkuyorum. Gündüz olsa istediği gibi takilsin, yine istemem aslında ama hiç bozuntuya vermem.

Ben gidemiyorsam hele sen kızsın laf atarlar bahanesiyle beni götürmüyorsa o da hiç biryere gidemez
Belli ki sizi istemiyor yanında neler yapıyorsa artık sizin uykunuzun gelmesini bekliyor bide

Aynen biri gezer biri ev bekler olmaz. Evde oturulcaksa herkes oturur, gidilcekse gidilir. Ikimizken basimiza birsey gelmedi ama ayy sıkıldım kafama esti diyip tek basima gece 2de cikamam mesela artik. Bu durumda bir nevi esime bagimli oluyorum. Bu durumda birakip gitmesi daha bile kotu.

Evet sanırım o yorumu yapacak olanlar uyuyor şuan. Ben de birileri kırıcı konuşsun da kendimi dizginleyeyim. adami bunaltmam uyarilirsam diye yazmıştım. siz gaza getiriyosunuz

Sabaha dogru gelirler "Ayyy o ne vicik viciiggkkk surekli dipdibe insan nefes almak ister" diyecekler. O zaman rahatlarsin.

Bence sürekli birlikteyseniz arada tek takılmak, yalnız kalmak istemesi çok normal. Sürekli engellemeye kalkarsanız sorun çıkabileceğini sanıyorum. Tepki göstermeyip arada neşeli neşeli ben de geleyim canım çok çekti falan derseniz -hep değil- eğlenceye dönüşür hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…