esimi bunaltiyormuyum?

Yanlış anlama da ben olsam daha fazla üstelemem.
Cidden adamdan soğurum.
Çünkü o hiç çaba sarfetmiyor ve senin her adımında daha çok uzaklaşıyor.
Bence ya böyle devam edeceksin ya da bitireceksin.
Üzgünüm hiç olumlu görmüyorum ben bu işi.

kimse kontrol edilmekden hoslanmaz esiniz bu yuzden rahatsiz olmus olabilir bende esimi cok ararim mesaj atarim bana donmuyosa donene kadar ararim is yerini ararim ama ben kontrol icin yapmiyorum aynisini annemede yapiyorum anneme ulasamayim komsularini ariyorum bende kaybetme korkusu var ulasamadigim an baslatina bisey geldi diye korkuyorum bana 10 da evde olurum diyip ciksa 10 da evde olmasa baslarim aramaya basina bi ismi geldi diye esimde rahatsiz olmaz eli kolu dolu olsa bile telefonunu acmaya calisir cunku kaygilanirim ben

Artik ustelemiyorum eskisi kadar , son kavgamizdan sonra baya degistim yinede insan tamamen degisemiyor.
ona gore cok fazla usteliyorum ve sorguluyorum , dogru bazen yapiyorum cidden. onun disinda birlikte vakit gecirelim, icli disli olalim, romantik olalim vs istiyorum. bazen oluyor, bazen olmuyor iste.
insallah iyi olur

adamın kacmadıgına sukret ben olsam ısımlemı ugrascam senınlemı ugrascam der telı kapatırdım

bence işin sırrı şu seni özlemesine zaman ver :)biraz zor ama olsun denemeye değer uzak dur ilgilenme o zaman belli olur sana karşı duyguları

Konularını takip ediyorum ara ara
Bi şeylerin farkına varmıstin yazilanlardan
Ama uygulamada sorun yaşıyorsun galiba

Bence yapmadığın şey şu, kendi ilgi alanlarını oluşturmak.
Kendinle vakit geçirebilmek , eşine bagili olmamak.
Yanlış hatirlamiyorsam eşin ağzımın içinde yaşıyorsun gibi bir laf etmişti. Ne kadar onur kırıcı bir laf bana göre. Bu ve benzeri lafları duyduğumda buz gibi olurum. Normal olan da bu.
Siz hala birlikte vakit geçirmek istiyorum diyorsunuz. Bence üzgünüm ama çok zayıf bir profil ciziyorsunuz esinizin gözünde.
Erkekler güçlü ve kendine yetebilen kadınları severler aslında.
Umarım bu işi kafanızda halledebilirsiniz.

Bu arada Edit , cinsel hayatınız ne durumda? Duruma çok yönlü bakabilmek adına soruyorum. Sizce yeterli mi? Siz veya o tatminde eksiklik duyuyor olabilir misiniz?

selam, evet uygulamada ara ara sorun yasiyorum, kafama yatiyor yapiyorum bir sure sonra tekrar ayni tavirlara donebiliyorum. haklisin esime bagimli yasiyorum.

cinsel hayatimiz eskiden iyiydi, evlendigimiz zamandan beri cok farkli benden kaynakli sorun yasiyoruz. ben ya yanasmiyorum ya istemiyorum bana kalsa haftada 1 ,10 gunde 1 kez isterim...
eskiden hic boyle degildim ama.
esimde fark yok ama benim bu davranislarim onu da etkiliyor tabiki...

sizce cinsellikle ilgisi olabilir mi? veya tam tersi bu davranislarim herseyden dolayi cinselligimiz etkilenmis gibi mi?

Hem kocana bu kadar düşkün olup hem de cinselligi bu kadar az istemen de bana tutarsız geldi.
Açıkçası sorarken senden değil ama eşinden yana bir isteksizlik olabilir mi diye geçirmiştim aklımdan. Tam tersiymis.

Tabiki olabilir. İnsan cinsellik sırasında en büyük doyumu saglar,oradan alamadığın ilgi eksikliği belki de bu kadar kontrolcü ve bunalticı yapıyor sizi.

Cunkü gerçekten çok az haftada bir , on günde bir. Özellikle bir yıllık evliysen daha.

meraba,
yine kavga ettik adli konumu okursan, son kavgamizi yani biraz once olani okusan yoruma ihtiyacim var..
bencede, evet 1.5 senedir evliyim..

Bende gün icinde özlediğim icin arıyorum. Sabah onu mutlaka yolcu ederm önce kahvaltısını hazırlarım tabi. Zaten cok yogun calısıyor. Onu aksam üc saat görüyorum sadece. Gelince karşılıyorum. Her gün degil ama bugün ne yedin sirkette diye de sorarım. Gelecegi zaman bende sorarım ne zaman geliyorsun diye. Cok yogun tempoda calıstıgı icin esim tatillerinde de onunla vaktimi gecirmek istiyorum. O da beni anlıyor. Hatta onu önemsemem onun hosuna gidiyor. Cok asırı yapmadıgın takdirde onu merak etmen dogal. Bende nereye gitmis kiminle merak ediyorum cogu zaman.

ben senin yerinde olsam ilgimi bir anda çekerim o zaman zaten kıymetini anlayacaktır ve neden değiştiğini soracaktır işte tamda istediğin şey olacak ipleri tekrar eline almş olacaksın itiraz etme şansını olmayacak

Ablacım adama evde çenenle işte mesajlarında dır dır ediyorsun, ben bunaldım sen örnekler verirken adam ne yapsın. Sen eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokuyorsun. Bana biri bu soruları sorsa bana güvenmiyor kontrol ediyor derim. Adam da böyle derse işin sonu kötü. Serbest bırak relax ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…