- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.209
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi peaceful16
-
Yanlış anlama da ben olsam daha fazla üstelemem.Esim benden kendine alan istiyor, bazen mac izlemek, oyun oynamak vs istiyorum diyor.
dirdir etmiyim istiyor surekli komut vermiyim.
Benim istegimde biseyler yapalim birlikte gezelim eglenelim, ama yogun oldugu icin cok yapamiyoruz bunlari iste bende cok sariyorum ona hakli azcik. Bende hakliyim yalniziz burda tabi birlikte bisiler yapalim istiyorum.
Ikimizinde azcik degismesi ve orta noktada bulusmasi lazm ama sanki benim davranislarim onunkileri tetikliyo onunkiler benimkileri. O ne kadar kendini cekse ben o kadar ustune gidiyorum, ben ne kadar gidip ustelesem o o kadar uzaklasiyo.
Yanlış anlama da ben olsam daha fazla üstelemem.
Cidden adamdan soğurum.
Çünkü o hiç çaba sarfetmiyor ve senin her adımında daha çok uzaklaşıyor.
Bence ya böyle devam edeceksin ya da bitireceksin.
Üzgünüm hiç olumlu görmüyorum ben bu işi.
esimle 1 yillik evliyiz yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde yogun olarak calisiyoruz o benden daha yogun calisiyor stresli bir isi var.
benim sorunum esimin onu bunalttigimi ve kontrol ettigimi dusunmesi ve bu yuzden cok sinirlenmesi ve iliskimizin yipranmasi.
Ornekleri:
gun icinde mutlaka mesaj atarim yazarim, eger bana donmezse tekrar yazarim neden bakmiyosun cevap vermiyosun? Gibi. onceligin hep bende olmasini isterim en cok bana onem vermesini ve ilk onceligin ben olmasini isterim. eger disari cikacaksa is yemegi dahi olsa mutlaka sorarim ne zaman geliyosun, naptin, kalkiyomusun, hesabi odediniz mi vs gibi. yemekte kim vardi kim geldi, bayan/ erkek vs sorarim.
gunu nasil gecti napti oglen ne yedi kiminle yemege cikti sorarim. haftasonu ne yapalim nereye gidelim, vs konusurum sorarim. mesela kavga ettik tartistik sabah evde ben ise geldigimde mesajlarla devam eder icimdekileri paylasirim anlatirim, konusmaya devam ederim yani kendiside bazen bana cevap yazmaz, bir nevi kavgaya devam etmis olurum..
Esim kontrol etme olayini abarttigimi dusunuyor ve bundan nefret ediyor. sizce ben cok mu kontrolcu davraniyorum ve esimi boguyorum? yapi olarak cok ilgi bekleyen , iletisim halinde olmayi seven biriyim, evlenmeden once de esimle surekli birlikte gezer dolasirdik o zaman ilk oncelik bendim, bana olan aski vs. fakat suanda sanki ilk oncelik isi ve sonra ben gibi, hakli belkide cok yogun ve cok fazla seyahat ediyor baska ulkelere, ayda bi 4-5 gun seyahatte.
bu sebeplerden hep kavga ediyoruz haftada 1 veya 2 kere ve gercekten ikimiz icinde cok yipratici.
kendisi cok bencil oldugumu surekli onu kontrol altinda tutup bunalttigimi soyluyor ve bu sekilde giderse daha da fazla kavgalar edecegimizi soyluyor.
siz eslerinize nasil davraniyorsunuz? erkegi cok bunaltmamak fazla yazmamak sormamak mi lazim? nasil davranmam gerektigini bulamiyorum onu bunaltip kendimden uzaklastirmak istemiyorum. bu yuzden yardim edermisiniz ?
bence işin sırrı şu seni özlemesine zaman ver :)biraz zor ama olsun denemeye değer uzak dur ilgilenme o zaman belli olur sana karşı duygularıArtik ustelemiyorum eskisi kadar , son kavgamizdan sonra baya degistim yinede insan tamamen degisemiyor.
ona gore cok fazla usteliyorum ve sorguluyorum , dogru bazen yapiyorum cidden. onun disinda birlikte vakit gecirelim, icli disli olalim, romantik olalim vs istiyorum. bazen oluyor, bazen olmuyor iste.
insallah iyi olur
Konularını takip ediyorum ara ara
Bi şeylerin farkına varmıstin yazilanlardan
Ama uygulamada sorun yaşıyorsun galiba
Bence yapmadığın şey şu, kendi ilgi alanlarını oluşturmak.
Kendinle vakit geçirebilmek , eşine bagili olmamak.
Yanlış hatirlamiyorsam eşin ağzımın içinde yaşıyorsun gibi bir laf etmişti. Ne kadar onur kırıcı bir laf bana göre. Bu ve benzeri lafları duyduğumda buz gibi olurum. Normal olan da bu.
Siz hala birlikte vakit geçirmek istiyorum diyorsunuz. Bence üzgünüm ama çok zayıf bir profil ciziyorsunuz esinizin gözünde.
Erkekler güçlü ve kendine yetebilen kadınları severler aslında.
Umarım bu işi kafanızda halledebilirsiniz.
Bu arada Edit , cinsel hayatınız ne durumda? Duruma çok yönlü bakabilmek adına soruyorum. Sizce yeterli mi? Siz veya o tatminde eksiklik duyuyor olabilir misiniz?
evet nerden belliCanım sen başak burcumusun
Anlattıklarını başaklar yapar genelde , bende başak burcuyumevet nerden belli
Hem kocana bu kadar düşkün olup hem de cinselligi bu kadar az istemen de bana tutarsız geldi.selam, evet uygulamada ara ara sorun yasiyorum, kafama yatiyor yapiyorum bir sure sonra tekrar ayni tavirlara donebiliyorum. haklisin esime bagimli yasiyorum.
cinsel hayatimiz eskiden iyiydi, evlendigimiz zamandan beri cok farkli benden kaynakli sorun yasiyoruz. ben ya yanasmiyorum ya istemiyorum bana kalsa haftada 1 ,10 gunde 1 kez isterim...
eskiden hic boyle degildim ama.
esimde fark yok ama benim bu davranislarim onu da etkiliyor tabiki...
sizce cinsellikle ilgisi olabilir mi? veya tam tersi bu davranislarim herseyden dolayi cinselligimiz etkilenmis gibi mi?
Hem kocana bu kadar düşkün olup hem de cinselligi bu kadar az istemen de bana tutarsız geldi.
Açıkçası sorarken senden değil ama eşinden yana bir isteksizlik olabilir mi diye geçirmiştim aklımdan. Tam tersiymis.
Tabiki olabilir. İnsan cinsellik sırasında en büyük doyumu saglar,oradan alamadığın ilgi eksikliği belki de bu kadar kontrolcü ve bunalticı yapıyor sizi.
Cunkü gerçekten çok az haftada bir , on günde bir. Özellikle bir yıllık evliysen daha.
Buraya yazan daha iyi olur bence. Daha guncel bir konu , daha çok yorum alabilirsin.meraba,
yine kavga ettik adli konumu okursan, son kavgamizi yani biraz once olani okusan yoruma ihtiyacim var..
bencede, evet 1.5 senedir evliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?