Eşimi çok özledim

Başlığı görünce neden bilmiyorum vefat eden eşini özleyen bir üye diye düşündüm, yazınızı okuyunca bi ohh dedim.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunz. Bazen insanın imtihanı olan şeyler mutluluğu da olabiliyor.. Düşünsenize sabrediyorsunuz ama kavuşacağınız günü hayal edebiliyorsunuz.. Bu da bir nimet

Merhaba
Yukarı Karabağ için mi göreve gitti?
Ben de yeni evlendim sayılır . Balayı dönüşü atandım başka şehire yerleştim. Eşimin tayini hala çıkmadı. Bekle bekle derken bu ay sonu başka vesilelerle yanıma taşınabilme durumu ortaya çıktı tam oh derken geçici göreve gidiyorum yurtdışına. Geçici olunca da eş götürülmüyor. Öyle kalakaldık. Şimdiye kadar her haftasonu çıktı geldi. Ona rağmen çok özledim. Bir de sağlık sorunları var aklım hep onda. Sabrediyoruz ama bir şekilde.
Allah kavuştursun. Hayırlısıyla gitsin gelsin.

Başlığı görünce neden bilmiyorum vefat eden eşini özleyen bir üye diye düşündüm, yazınızı okuyunca bi ohh dedim.
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunz. Bazen insanın imtihanı olan şeyler mutluluğu da olabiliyor.. Düşünsenize sabrediyorsunuz ama kavuşacağınız günü hayal edebiliyorsunuz.. Bu da bir nimet
Evet şükür rabbime sabırla bekleyip sonunda kavuşmak var

Merhaba
Ben de yeni evlendim sayılır . Balayı dönüşü atandım başka şehire yerleştim. Eşimin tayini hala çıkmadı. Bekle bekle derken bu ay sonu başka vesilelerle yanıma taşınabilme durumu ortaya çıktı tam oh derken geçici göreve gidiyorum yurtdışına. Geçici olunca da eş götürülmüyor. Öyle kalakaldık. Şimdiye kadar her haftasonu çıktı geldi. Ona rağmen çok özledim. Bir de sağlık sorunları var aklım hep onda. Sabrediyoruz ama bir şekilde.
Allah kavuştursun. Hayırlısıyla gitsin gelsin

Merhaba
Evet canım karabağ görevi için gitti mayın temizlemeye amin inşallah hayırlısıyla gelir

Merhaba
Allah kavuştursun. Hayırlısıyla gitsin gelsin

Merhaba
Evet canım karabağ görevi için gitti mayın temizlemeye amin inşallah hayırlısıyla
Eşiniz sağ salim tez vakitte döner inşallah. O mayınlar elbet bitecek🤷‍♀️
İnşallah yanlış anlamadoysam sizin elinizde göreve gitmiş inşallah oda hemencecik gelir kavuşursunuz

Evet canım karabağ görevi için gitti mayın temizlemeye amin inşallah hayırlısıyla

İnşallah yanlış anlamadoysam sizin elinizde göreve gitmiş inşallah oda hemencecik gelir kavuşursunuz
Eşim değil ben gidiyorum. Ben pek hemencecik gelemeyeceğim ama sağlık olsun diyelim. Sağolun.

Daha ağustosun 23 ünde evlendik uzman çavuş eşim işinden dolayı zaten eve 10 günde bir geliyordu alışmıştım o artık dokunmuyordu şimdi ise Azerbaycan a göreve gitti çok özledim görev süresi belli değil sizce ne kadar sürede gelir 😞
Canım Allah sağlıkla kavuşmayı nasib etsin canım şimdi özlersin sonra görev olsada gitse dersin benimkide giderdi görevlere ne ağlardım ne üzülürdüm şimdi emekli oldu şükür herşeye karışır oldu özlem güzeldir gelsin yeterki gelince yuvarlanırsınız bol bol özlem giderisiniz kal sağlıcakla

Tüm askerlerimiz dualarımda, Rabbim sizlere bağışlasın, bizler için canlarını tehlikeye atıyorlar, Allah ayaklarına taş değdirmesin. Güzel kavuşmalar nasip etsin, uzun ayrılıklar yaşatmasın hiçbirinize, burnumun direği sızladı her birinize.. askerlerimizin de ailelerinin de hakkı ödenmez ♥️

Back
X