evet yaa ben bu çiçeklerin arasında böcek oldum, daha fazla kirletmeyeyim duvarıeşinden dert yananların konularına geçiyorum
sevdiklerinize sağlıkla kavulun öpüldünüzz
evet yaa ben bu çiçeklerin arasında böcek oldum, daha fazla kirletmeyeyim duvarıeşinden dert yananların konularına geçiyorum
sevdiklerinize sağlıkla kavulun öpüldünüzz
Tahmin ettiğim gibi.. =) Aynen bende çok severim nişanlımda.. Kutu kutu her çeşitinden alır öyle giderim yanına .. Pek bi boğazımıza düşkünüz .. =)
hayırlıı olsuun canımmm ne zaman düğünün bnm 2 haziran nasipse :)
Neden Üzerinize Alındınız ki ?
Ben Konu Sahibine Yazmıştım Yorumumu..
Yanlış Bir Şey mi Yazdım ?
Eşinizle Aranız mı Bozuk ?
Pot mu Kırdım Şimdi Bak Kafamı Karıştırdın.. :44:
Tahmin ettiğim gibi.. =) Aynen bende çok severim nişanlımda.. Kutu kutu her çeşitinden alır öyle giderim yanına .. Pek bi boğazımıza düşkünüz .. =)
hayırlıı olsuun canımmm ne zaman düğünün bnm 2 haziran nasipse :)
heheh bolçi sevilmez mi canım :) sen nerde yaşıyorsun canım Bolu mu yoksa :)
işte o kısım tam gününe otursa biraz daha ohhh moduna gireceğim de işte
temmuz 7 olarak düşünüyoruz Allahtan elem keder çıkmazsa.. senin kesinleşmiş çooookkk sevindim
aylar gün olsun günler saatler olsun hemencecik senin için zaman aksın
Ardemir mesaj kutun dolu olduğu için gönderdiğin mesaja cevap veremiyorum bilgin olsun ..
İstanbul canım
Boluda yaşamıyorum ama oraylada var bağlantımız.. =)
Hanımlar şükredelim ki özlediğimiz birisi var özlemekte çok güzel bir duygu ya olmasalardı düşünmek bile istemem :)
25 kere yollamış gözüküyorsun ondan olabilir mi canım
aldım mesajını 10 dakika sonra dönüş yapacağım..
amiin sağooll canım...Hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık duygular içerisindeyim malesef ben sen kadar şanslı değilim..Ailemden uzak bir şehire marmarise gidiyorum..boluyla marmaris arası 12 saatöylee iştee derdim sıkıntım çok
amiin sağooll canım...Hem seviniyorum hem üzülüyorum karmaşık duygular içerisindeyim malesef ben sen kadar şanslı değilim..Ailemden uzak bir şehire marmarise gidiyorum..boluyla marmaris arası 12 saatöylee iştee derdim sıkıntım çok
Gece yarısı makarna yapan ve cuma günü doğurabilirim diyen bayandınız sanırım :) bende dua istemiştim umarım yanılmıyorum pat diye konuya daldım ama merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?