- Konu Sahibi evlivecesur
esimi cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum birgunum bile onsuz gecsin istemiyorum ama kiskanmiyorum onu bu normalmi arkadaslar sizdede benim gibi dusunen varmi merak ediyorum ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esimi cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum birgunum bile onsuz gecsin istemiyorum ama kiskanmiyorum onu bu normalmi arkadaslar sizdede benim gibi dusunen varmi merak ediyorum ?
Bende Senin Gibiyim
Demek ki Kendine Güveniyorsun..
Böyle Devam Et..
En İyi Kadın Modeli![]()
benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok
Başkasıyla Tabiki Dans Edebilir Mutlaka Tanıdığın Birisi Olur Zaten Bu... (Düğünde Eğlencede v.s.)
Başkasına Bakması Derken, Onu Anlamadım ?
ben anlatamadim oyle gozu donen biri degiildir mesela tatildeyken ustsuzlere baktigini gordum orali olmadim o anlamda ama yoksa oyle surekli disarda yanimda baktigini gormedim yalan soyleyemem
benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok
bende kıskanırım eşimi.aşırı iyi değil ama kıskanırım.onu kimseyle paylaşmak istemem.seven kıskanır yanii....
bende kıskanırım eşimi.aşırı iyi değil ama kıskanırım.onu kimseyle paylaşmak istemem.seven kıskanır yanii....
Seven İnsan Kıskanır Tabiri Çok Yanlış..
Ne Kadar Çok Kıskanan İnsan Varsa Bir O Kadar da Kıskanmayanlar Var..
Bu Tartışılmaz Bile..
Biz Sevmiyoruz mu Sanıyorsunuz??
Kendimden Örnek Vereyim Ben..
Kendimden Üstün Görmediğim Hiç Bir İnsanı Kıskanmam..
Benden de Kimse Üstün Olmadığına Göre..![]()
Seven İnsan Kıskanır Tabiri Çok Yanlış..
Ne Kadar Çok Kıskanan İnsan Varsa Bir O Kadar da Kıskanmayanlar Var..
Bu Tartışılmaz Bile..
Biz Sevmiyoruz mu Sanıyorsunuz??
Kendimden Örnek Vereyim Ben..
Kendimden Üstün Görmediğim Hiç Bir İnsanı Kıskanmam..
Benden de Kimse Üstün Olmadığına Göre..![]()