Esimi cok seviyorum ama kıskanmıyorum

evlivecesur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2010
234
0
96
Almanya
esimi cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum birgunum bile onsuz gecsin istemiyorum ama kiskanmiyorum onu bu normalmi arkadaslar sizdede benim gibi dusunen varmi merak ediyorum ?

esimi cok seviyorum onsuz bir hayat dusunemiyorum birgunum bile onsuz gecsin istemiyorum ama kiskanmiyorum onu bu normalmi arkadaslar sizdede benim gibi dusunen varmi merak ediyorum ?

:46::46::46::46::46::46::46:
Bende Senin Gibiyim :42:
Demek ki Kendine Güveniyorsun..:46:
Böyle Devam Et..
En İyi Kadın Modeli:27:

bunun kendine güvenle alakası yok sen eşine güveniyosun:68:

Kıskanmamak nasıl bir şey acaba :s keşke ben de kıskanç olmasaydım. Kendine güvenip güvenmemekle alakası var şüphesiz kıskanmanın,, eğer aşırı ise. Ama kıskanmamanın da Özgüvenle alakalı olduğunu sanmıyorum,garip.

Seven nasıl kıskanmaz ki (dozunda olduğu hhaliyle tabiki), başkalarından sakınır,kaybetme korkusu içerisinde onun için endişelenir..

aynılarını bende sevgilim için hissediyorum onunlayken evet asla kıskanmıyorum ama onu yanlızken kıskanıyorum bu nasıl bir durum bilemiyorum :)

bende eşimi çok seviyorum bazen tekrar tekrar minik bir pırıltı gibi aşık bile oluyorum:)
ama kıskanmıyorum hiç:) merak etmeyesin normal olmalı tek değilsin yaani:):82::60:

Bende kıskanç değilim hatta bazen iş arkadaşlarına canım diye hitap ediyor ağız alışkanlığı çok iyi biliyorum bunu.Kıskanacağım şey yaparsa anında beni kaybeder bunu bilir.Ortada kıskanılacak durum yokken şüpheye falan hiç gerek yok.maaşallah diyorum kendime:nazar:

benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok

Başkasıyla Tabiki Dans Edebilir Mutlaka Tanıdığın Birisi Olur Zaten Bu... (Düğünde Eğlencede v.s.)

Başkasına Bakması Derken, Onu Anlamadım ?

Başkasıyla Tabiki Dans Edebilir Mutlaka Tanıdığın Birisi Olur Zaten Bu... (Düğünde Eğlencede v.s.)

Başkasına Bakması Derken, Onu Anlamadım ?

ben anlatamadim oyle gozu donen biri degiildir mesela tatildeyken ustsuzlere baktigini gordum orali olmadim o anlamda ama yoksa oyle surekli disarda yanimda baktigini gormedim yalan soyleyemem

bende kıskanırım eşimi.aşırı iyi değil ama kıskanırım.onu kimseyle paylaşmak istemem.seven kıskanır yanii....

benimki daha ileri olcude oldugunu dusunuyorum oyleki baska kadinlara bakmasi felan yada bir arkadasimla dans etmesi nebileyim kardesim cildiririm diyor bende tik yok

ben de bende ..görümcem bıle dedı bugün iyi valla ben olsam parcalarım dıye..

neden parcalıyım ''o nasılsa benım'' ..

bende kıskanırım eşimi.aşırı iyi değil ama kıskanırım.onu kimseyle paylaşmak istemem.seven kıskanır yanii....

ne yani biz sevmiyor muyuz sımdı :37:

Gayet insani duygular, sevmek güzel ,seven insan hem huzurlu hem genç kalıyor

ne yani biz sevmiyor muyuz sımdı :37:[/QUOTE]

ne alaka arkadaşım bu benim düşüncem....

Seven İnsan Kıskanır Tabiri Çok Yanlış..:50:
Ne Kadar Çok Kıskanan İnsan Varsa Bir O Kadar da Kıskanmayanlar Var..:27:
Bu Tartışılmaz Bile..

Biz Sevmiyoruz mu Sanıyorsunuz??

Kendimden Örnek Vereyim Ben..

Kendimden Üstün Görmediğim Hiç Bir İnsanı Kıskanmam..:49:

Benden de Kimse Üstün Olmadığına Göre..:27::27::27::27::27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Tartışılmaz Bile..

bu da bi yorum işte :1: tebrik ederim alkışlarım hatta :81:

ama hayatta böyle düşünemem düşünsemde uygulayamam.kıskançım işte :63:

Bu Tartışılmaz Bile..

bu bi huy yani insanın elinde olmuyo ki kıskanıyo işte özgüvenle felan alakası yokki

Back
X