Eşimi gece yakaladım

yazıldımı bilmiyorum ama bence bu ilk konuşmaları değil.. gecenin 3 ünde muhabbetin olmayan birini kim aramaya cesaret edebilir alacağı tepkiyi bilmeden.... bunlar demek ki her istedikleri vakit birbirlerini arayabiliyorlar..

kadına gelince kocası duyarsa büyük olay olur demişsin de sen duyunca neden büyük olay olmuyor .. herkes kırdığı cevizlerin bedelini ödesin ..

Kadınla neden konuşucaksın ki bence değmez ne yapmak istiyorsan yap ama kadınla konuşma sana gerçekleri söylemicektir zaten

Valla canım git polise anlat bunları. Kadın bence ya kendi fuhuş yapıyor ya da başka kızları fuhuşa teşvik ediyor. İhbar Et, yarin bir gün ortaya çıkar.

Kocanın bu kadın ile ilişkisini belgelemeye çalış. Pin kodunu ogren. Watsapp yazışmalarıni ayarlar menüsünden gidip yedekleme özelliğini aktive et. Silse bile sonrasinda indirilebiliyor. Sonra Kocanın Watsapp ini Watsapp web de açabilecek şekilde aç sonra beklemeye başla. Bir de geceleri ya da aksamlari kocanin telini kendine yönlendirebilirsin. Kimler arıyor gorursun.

Kocanın telini takar tip Watsapp webden kadınla yazisabilirsin.

Allah yardımcın olsun.
Eşin olacak .mahulattaki nasıl bir rahatlık gece üçte elin karısıyla konuşuyor, yakalanınca da" ne var konuşamaz mıyım 40 yaşındaki kadınla seni mi aldatacağım "diyor. Bu nasıl bir genişliktir,sen başka adamla konuşup bu cevabı versen yaklaşımı nasıl olacaktı acaba...

bence her ıkı tarafta kıvıracak, ama ılla konusacagım dersen ıkısını yuzlestır yok reddederlerse evı terk etmek yerıne kocanın topla pılını pırtını koy kapının önune, kendı basının caresıne baksın..
evı terk etmen demen onu rahat bırakman ıstedıgını yapmak ıcın fırsat snmak demek, boyle bırsey yasasam adamı evden kapı dısarı ederım asla bana yamuk yapan bırı ıcın esım bıle olsa duzenımı bozmam..

"Yanlış anlamasın" deyince olay absürt, saçma sapan olmaktan çıkıyor sanki. Gecenin 3'ünde eşlerden gizli gizli konuşan iki insanın muhabbetinden nasıl bir anlam çıkarılabilir? Yakalanınca elbette kıvıracak. Benim için başka bir delile, gerekçeye, eşle ya da o kadınla konuşmaya da gerek olmazdı. Koyardım öyle adamı kapının önüne. Gitsin kiminle, saat kaçta ne yapmak istiyorsa rahat rahat yapsın. Zaten eşine saygı, sevgi besleyen insan bunu yapmaz.

kocan sağlam pabuç değilse sağdaki soldaki kadınların ne
Şaka yapıyor olun lütfen. Erkek sağlam değilse zaten elde tutamazsin ama kadınların hiç suçu yokmuş gibi yansitmaniz doğru değil. Daha geçen bir mahluk(kadın demeye dilim varmiyor) erkek arkadaşıma bir site üzerinden mesaj atmış. 3 keredir atıp duruyor ama görmezden geliyorduk. Geçen yine atınca ben kendimi tanıtarak tanıyamadım kimsiniz dedim. Sohbeti saçma sapan uzattı ve sonunda ''erkek arkadaşını bana ayarlasana'' dedi. Ne kadar masum değil mi ? Erkekler güvenilmez. Cinsellige duskunluklerinden ötürü kandirilmaya çok musaitler. Ama böyle kadınlar şeytanın ta kendisi.
Konu Sahibi çok üzüldüm durumunuza. Ama dik durusunuzdan dolayi sizi tebrik ederim. Ben olsam sanırım sizin kadar güçlü olamazdim. Sabah uyandığında konuşmayı düşünüyormusunuz yoksa direk yola mi cikacaksiniz ?

Sakın olun sonradan pişman olacağınız bir şey yapmayın evinizi terk etmeyin ama eşiniz den eve bir süre yaklasmamasini isteyin ...iradeli ve dirayetli olun ...Duygusal krizlere girmeyin ama burnunu da dibine kadar sürtün. ..kadınla tehdit ederek ve eşinin telefonunu mutlaka bularak konuşun bence...o kadının fotoğraf lari hakkında doğru soylemeyecektir muhtemelen arabuluculuk yapıyor. ...eşini bir kalemde silme ama alkolün etkisiyle yapılanın bilinçaltı oyunu olduğunu unutma ve madem hamilesin önce sukûnetini koru bebeğini düşün. ..önce anneyiz biz öyle ahlaksız kadınlara pabuç bırakma dimdik dur arkadaşım. ...bizi de bilgilendir dualarim senin ve bebeginle. ..

KocAsından çok korkan bir kadın gece 3 lerde elalemin adamıyla konuşmaya korkmuyor mu ?

Eşiniz kadın için mahallede bir sürü kişiyle görünüp anıldığını, sağlam pabuç olmadığını söyleyerek muhatap olmanızı istemiyor ama kendisi neden muhatap oluyormuş ? Mahallesindeki kadında eşinizin telefon numarası neden var? Gece yarısı nasıl konuşabiliyorlar? İkisi de masum değil. Ayrıca bir erkek bir kadın için ahlaksızın teki, mahallede onla bunla adı duyuldu, görüşme vb gibi şeylerle kötülüyorsa onun altından muhakkak bir şey çıkıyor, burada da çok okudum.

Eskiden tanışıktır falsolarini gördüğü an siler telefonundan numarasını, kaldı ki 10 yaş var aralarında ne gibi bir arkadaşlık olacak, ben mi geri kafaliyim bilmem ama her tanışık kişiyle numara alışverişi mi olur, bende eniştelerimin numarası dahi yok mesela, lüzum halinde teyzelerimden ulaşırım

bence kadın kocasından korkmuyor.

ufacık bile korksa gece 3 te kimse elin adamıyla telefonda görüşmez.
eşiniz için söylecek çok şey var ama söylemek istemiyorum bebek bekliyorsunuz hassasiyetinizi anlıyorum eğer imkanınız varsa biraz uzaklaşın sakince düşünüp düzgün bir karar verin. ben olsam hem kadını hemde eşimin çok pis paralardım rezil ederdim

kadının bildiği birşeyler var eşiniz o yüzden muhatap olmanızı istemiyor.ayrıca siz okumuş bir insansınız kadının kocasıda rahat diyorsunuz bence hiç gururunuzu yıkıp kadınla muhatap olmayın ,zaten adama söyleseniz de bişey değişmiyecek rahat olduğu için siz üzüleceksiniz.bırakın kendi pisliklerinde boğulsunlar ,bir avukattan yardım alın ona göre yol çizin,ne bebeğiniz ne siz üzülün,ailenizde arkanızdaymış.

canım boşver gerçekten ne kadınla ne eşinle konuşmadan çık git.Hassas bir dönemindesin zaten,şuan bebişin her şeyden önemli bence.Böyle insanlarla daha fazla muhattap olma eger ailen kapılarını açıyorsa sana hiç düşünme git,dogumdan sonra düşünürsün ne yapacagını

ne fark ederki kim suçlu ;ortada vahim bir durum var ,adam evli -kadın evli bende bu kadını aklamaya çalışan zihniyeti anlamam ! .....adamın ne işi var evli kadınla eeee kadınında ne işi var evli erklekle,kim daha hatalıya mı bakıyor konu sahibi?zaten eşini boşayacağını söylüyor kabullenmeye çalışıyor birde üstüne üstlük hamile...............Allah yardımcınız olsun umarım en hafif şekilde atlatırsınız,ama kadın konusunda da bence bişeyler yapmalısınız.........

Allah yardımcın olsun.
affetsen devamı gelecek mi gelmeyecek mi bilemiyorsun.
yazık çok yazık.

bence kadınla da kocasıyla da diyaloga girmeyın
karsınızdaki insanın ne olacagını bılemezsınız
belkı adam karısına konduramayacak ve sizin üstünüze gelecek,
deli mi manyak mı ruh hastası mı haberınız yok
hamıle halınızle mılletın kocasıyla muhatap olmayın
kadınla da muhatap olmayın bence
kocasından korkar demıssınız ya, kocası kadının ne halt oldugunu biliyor ve kadını salmış da olabılır
yanı cok cesıtlı ınsanlar var , sakın adamla falan konusmayın tv lerde neler izliyoruz

BURADA KONUSULMASI GEREKEN TEK KİŞİ VAR O DA EŞİNİZ
AMA ERKEKLERİN BU YAPTIKLARI YANLARINA KAR KALSIN İSTEMIYORUM BEN
MALESEF Kİ EŞİNİZDEN UZAKLAŞMANIZ DAHA DOĞRU GİBİ

kocam karnımı öptü, üstümü örttü falan yazmıssınız, demek ki sizi seviyor yani bu erkeklere akıl sır erdiremıyorum
sevıyorsan neden böyle sacmalıyorsun be adammmm

Boşamayacaksan hiç bizi yorma.çünkü olayın değerlendirilecek tarafı yok.ben asla birdaha eskisi gibi olamaZdım kocamla.oyüzden boşanırdım hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…