- 12 Ağustos 2019
- 220
- 257
- 18
- 35
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Istenmez elbette ama ne hallere düştüm malesef. Saka gibi cocuklarin bile yapmayacagi seyi yapıyorum baska sansim kalmadi cunku ve isede yaradı bu sacmaligim. Birkac kisiye kefil oldu odemediler biz odedik birde kumar gibi biseyin borcu diyelimBoyle döve döve de para istenmez ki
İse ne zaman geri doneceksiniz? O zamana kadar sabredin. Adam neyin kisisel borcunu oduyor o kismi da biraz acar misiniz?
Üzgünüm elbette aglaya aglaya bagira bagira bir konusma oluyorEşinizle parayla ilgili bu tarz dialoglara girdikten sonra nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Konu başlığına şaşırdım ama konunun içeriği başlıktan daha çok şaşırttı beni.
Haklisiniz ama.konusulmuyor ben konusurum o dinler he dinlediğide mechul gercide. Bosanmak benim hep dilimde olan bir kelime ondan oyle dedi. Parayi verecegine eminim.Zamanında fedakarlık yapıp herşeyi vermişsiniz ama şu anki davranışınız bana çok normal gelmedi.
Böyle isteme şekli mi olur ? Konuşur bir sekilde orta yol bulunur, olay hemen boşanmaya gelmemeliydi.
Kumar oynayan kocayi yaninizda tutmayin. Nacizane tavsiyem. Ben sizin yerinizde olsam acilen ise geri doner kurtulurum. Bu sekilde yuzgoz olunmaz esle. Her seyden once kendinize olan sayginizi yitirirsiniz.Istenmez elbette ama ne hallere düştüm malesef. Saka gibi cocuklarin bile yapmayacagi seyi yapıyorum baska sansim kalmadi cunku ve isede yaradı bu sacmaligim. Birkac kisiye kefil oldu odemediler biz odedik birde kumar gibi biseyin borcu diyelim
Gelecek ayda mı böyle olacak ? Bu şekilde yalnız birbirinizi yıpratırsınız.Haklisiniz ama.konusulmuyor ben konusurum o dinler he dinlediğide mechul gercide. Bosanmak benim hep dilimde olan bir kelime ondan oyle dedi. Parayi verecegine eminim.
Bir kadin erkeklesmisse bu erkegin pasifliginden kaynaklanıyor bence. Ben o teklifide sundu. Ben calisiyim sen cocuklara bak yada annen gelsin baksin diye. Ama onada yok hem çalışamıyorum hemde parasizlik siddeti görüyorum ihtiyaçlarımi alamıyorum ne gerek var oluyorErkek gibi hanımfendisiniz.. Böyle bir uslup karsısında erkek olsam git çalış çocuga anam baksın derim ya da bakıcı ıyyy ömür törpüsü gibisiniz. Altınları böyle geri isteyecektiniz madem vermeseydiniz ya mahkemeye ver kocanı daha az yüz göz olursunuz seviye yerlerde malum
Borc yaparken banami sordu. Hemde bir degil iki degil uc segil bes degil. Gizli gizli verdi paralarımızi millete daha cok kazanma hirsi ile. Bana yalan soyleyerekEsimle parada ayri gayrımız yok. Bence eslerin arasinda olmamali tabi eş berduş degilse. Esiniz anladigima gore berduş degil sadece bilmeden zarar etmis.. adam para yetistremiyorsa napsin.. ne bicim kari koca iliskiniz var..
Cocuklarin rizkini baskasina yediriyorsa tamam anlarim..
Ayrica siz zor durumdayken para savurmaniz ne kadar normal.?
Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar.
Dedim ona bak her ay belli bir mebla ver bana kavga cikmasin. Vermezse cikmasini istiyor demekki . Her ay boyle olacak artii biktimGelecek ayda mı böyle olacak ? Bu şekilde yalnız birbirinizi yıpratırsınız.
Kumar varsa isin isinde rabbim yardimcin olsun diyecek birsey yok. Rabbim akil fikir versinBorc yaparken banami sordu. Hemde bir degil iki degil uc segil bes degil. Gizli gizli verdi paralarımızi millete daha cok kazanma hirsi ile. Bana yalan soyleyerek
cocugunuza ücretli mi bakiyorsunuz ?ben cocuk bakiyorum demissiniz esinizeMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Haklisiniz. Kendime saygim kalmadi zaten rezillik diz boyuKumar oynayan kocayi yaninizda tutmayin. Nacizane tavsiyem. Ben sizin yerinizde olsam acilen ise geri doner kurtulurum. Bu sekilde yuzgoz olunmaz esle. Her seyden once kendinize olan sayginizi yitirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?