Esimi her ay haraca bağladım

Melikeninmelikesi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2019
220
257
18
35
Merhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi

Boyle döve döve de para istenmez ki
İse ne zaman geri doneceksiniz? O zamana kadar sabredin. Adam neyin kisisel borcunu oduyor o kismi da biraz acar misiniz?
Istenmez elbette ama ne hallere düştüm malesef. Saka gibi cocuklarin bile yapmayacagi seyi yapıyorum baska sansim kalmadi cunku ve isede yaradı bu sacmaligim. Birkac kisiye kefil oldu odemediler biz odedik birde kumar gibi biseyin borcu diyelim

Erkek gibi hanımfendisiniz.. Böyle bir uslup karsısında erkek olsam git çalış çocuga anam baksın derim ya da bakıcı ıyyy ömür törpüsü gibisiniz. Altınları böyle geri isteyecektiniz madem vermeseydiniz ya mahkemeye ver kocanı daha az yüz göz olursunuz seviye yerlerde malum

Esimle parada ayri gayrımız yok. Bence eslerin arasinda olmamali tabi eş berduş degilse. Esiniz anladigima gore berduş degil sadece bilmeden zarar etmis.. adam para yetistremiyorsa napsin.. ne bicim kari koca iliskiniz var..
Cocuklarin rizkini baskasina yediriyorsa tamam anlarim..

Ayrica siz zor durumdayken para savurmaniz ne kadar normal.?

Zamanında fedakarlık yapıp herşeyi vermişsiniz ama şu anki davranışınız bana çok normal gelmedi.
Böyle isteme şekli mi olur ? Konuşur bir sekilde orta yol bulunur, olay hemen boşanmaya gelmemeliydi.
Haklisiniz ama.konusulmuyor ben konusurum o dinler he dinlediğide mechul gercide. Bosanmak benim hep dilimde olan bir kelime ondan oyle dedi. Parayi verecegine eminim.

Kumar oynayan kocayi yaninizda tutmayin. Nacizane tavsiyem. Ben sizin yerinizde olsam acilen ise geri doner kurtulurum. Bu sekilde yuzgoz olunmaz esle. Her seyden once kendinize olan sayginizi yitirirsiniz.

Bir kadin erkeklesmisse bu erkegin pasifliginden kaynaklanıyor bence. Ben o teklifide sundu. Ben calisiyim sen cocuklara bak yada annen gelsin baksin diye. Ama onada yok hem çalışamıyorum hemde parasizlik siddeti görüyorum ihtiyaçlarımi alamıyorum ne gerek var oluyor

Borc yaparken banami sordu. Hemde bir degil iki degil uc segil bes degil. Gizli gizli verdi paralarımızi millete daha cok kazanma hirsi ile. Bana yalan soyleyerek

Ben eşimden para istemem, eşim aylığını alınca kredileri öder, kendi harçlığını alır ve gerisini bana gönderir ben de kişisel ihtiyaçlarımı ve evin ihtiyaçlarını giderir geri kalan parayı da har vurup harman savurmadan bi köşeye koyarım.
Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar.

cocugunuza ücretli mi bakiyorsunuz ?ben cocuk bakiyorum demissiniz esinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…