- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
O benim cocugum hanimefendi konuyu neden sapyiriyorsunuz. Cocuk baktigim icin calisamiyorum onu demek istedim para kazanamiyorum anlaminda sana muhyacim dedim onacocugunuza ücretli mi bakiyorsunuz ?ben cocuk bakiyorum demissiniz esinize
Yorumlarınızı da okudum eşiniz başından beri böyleymiş. Bastan birşeyler yanlış gitmis ki zaten.Bakin karttan kendim cekerim diyorsunuz ben ne kart ne para yuzu görüyorum. Sizin gibi olsam elbette cocuk gibi para verrr diye tutturmam
Tatlım olması gereken o zaten de konu sahibi bu şekilde istediğine göre sabrı taşmış diye düşünüyorum. Etrafimizda da çok var, maaşını oraya buraya savurup evde karısını çocuklarını mağdur eden.Aranızda saygı falan kalmaz ki böyle.
Bu ay böyle aldınız diyelim bir dahaki ayda mi aynı şekilde alacaksınız? Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dışarıdan okuyunca hiç hoş bir tablo belirmiyor.
Bende çalışmıyorum, aramızda para muhabbeti olmaz esimle. Harçlık vermede olmaz, kartlar bende de olduğu için gerektiğini zaman kullanırım. Herkesin düzeni de farklıdır. Önemli olan para için yüzgöz olmayacak bir yol bulabilmek.
Aldigi maasa gore 1 bucuk hiçbirşey degil inanın. Ihtiyaciniz varsa isteyin demissiniz sorunda orda istiyorum ne gerek var diyor mesela. Kendisi bir kazagi 15 sene giyebilir giyiyorda inanin. Eskimeden alinmaz diyor.. para isteyip vermeyince napiyim nasil alayim baska zorbaliktan baska.İyi bence veririm demiş. Ayrıca 1.5 da iyi para asgari ücrete yakın. Size bunu özel harcamaya verip, evi geçindiriyorsa helal olsun. Ben para istemem hesapta paramız olur lazımsa gider harcarım. Bana para ver demek hoş gelmiyor açıkçası. Mecbursanız isteyin çekinmeyin. Biriktirin hatta harcamayın. Sorarsa harcadım dersiniz.
Aldim kart hani su kontur gibi para yuklenenlerden ama yüklemiyor.ya yaptığınız aşırı itici orasını geçtim de, sizin tarafınızdan bakıyorum çalışamıyorum diyosunuz, ki bence çalışabilirsiniz, ama eşiniz de butun altınlarınızı almış sağa sola borç takmış, bu açıdan çok haklısınız, sizi erkekleştirmiş,(kusura bakmayın ama eşinizin suçu olduğu için bu kelimeyi kullanıcam)çirk..leştirmiş, maddi zorluk hiç kolay değil, yapmayacağı şeyleri yaptırıyor insana.
bence adınıza kart çıkarın ve eşinize otomatik ödeme eft yapılmasını söyleyin her ayın belli bir gunu, mesela kendisinin maaş ya da alacak gununde.
elden vermek yerine hiç olmazsa çıldırmak zorunda kalmazsınız açık hesaptan bile çekiliyor o eft para olmasa da.
Valla o guzelce istedigim halde vermiyorsa ki istememe bile gerek olmamali. Napalim yani o cirkin oluyorsa bende cirkinlesmenin dibini gorelim dedim. Ben salondayim o yatti. Yuzyuze bakamiyoruz demekkiKonu başlığını okuyunca para biriktirmek için her ay belli bir miktar alıp biriktireceksiniz sandım. İçerik çok başka çıktı. Yani geliriniz yokken eşiniz size para vermek zorunda ama bunu bu şekilde bu üslup ile istemek çok itici geldi. Eşiniz sanırım hesabını bilen biri değil ama sizde bilmiyorsunuz. Kusura bakmayın ama alıp har vurup harman savurduğunuz para ile bir ay ev geçindiren var. Birde para için böyle çirkinleştikten sonra nasıl bakıyorsunuz yüz yüze.
Ben aylık düzenli bi para almam eşimden biriktireyim diye zaten ben biriktiremem yapim geregi elime geçince harcarım hemen kenara atamam evde nakit para bulunur hep ihtiyaç anları için ama onun dışında ihtiyacım olan istedigim herşeyi kredi kartından alır çekerimMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Benim eşimde bana bin yüz tl veriyor evin masrafı kenara atıyorum mesala takside girdim yüz tl 50 tl de güne girdim eksra ihtiyaçlarım içinde önceden söylüyorum ona göre veriyor ay basında ama işiniz çok zor hergün istemek insanı yıpratır hayır kendine güvenleri yoksa neden evleniyorlarMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Anlayamadim sizi. Varsa sirriniz banada soyleyin. Ama ben isve nazla para dilencek kadin degilim. Hakkimi verecekvalla benim her istediğim oluyor taktik versene özelden yazsın kızlar, bu adamlar böyle böyle yola geliyor
Kiyafet parfum taki ayakkabi cocuklarin kiyafet ihtiyaçlarını nasil istiyorsunuz parasiniBenim eşimde bana bin yüz tl veriyor evin masrafı kenara atıyorum mesala takside girdim yüz tl 50 tl de güne girdim eksra ihtiyaçlarım içinde önceden söylüyorum ona göre veriyor ay basında ama işiniz çok zor hergün istemek insanı yıpratır hayır kendine güvenleri yoksa neden evleniyorlar
Kiyafet parfum taki ayakkabi cocuklarin kiyafet ihtiyaçlarını nasil istiyorsunuz parasini
Cocuklarinkini mağazaya götürüp ben beğeniyorum ne kadar lazımsa bazen toplu alıyorum eşim ödüyor bana lazım olan şeyler içinde diyorum şunu almam lazım kart veya nakit veriyor gidip istediğimi aliyorumKiyafet parfum taki ayakkabi cocuklarin kiyafet ihtiyaçlarını nasil istiyorsunuz parasini
Oha.Merhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Biliyorum canım , bir arkadaşım sırf bu sebeple 10 yıllık evliliğini bitirdi. Evin, çocukların ihtiyaçlarını yalvar yakar alırdırıdı eşine. Çalıştı yine olmadı, bu sefer kızın kazandığı üzerinde tek başına söz sahibi olmak istedi.Tatlım olması gereken o zaten de konu sahibi bu şekilde istediğine göre sabrı taşmış diye düşünüyorum. Etrafimizda da çok var, maaşını oraya buraya savurup evde karısını çocuklarını mağdur eden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?