Esimi her ay haraca bağladım

O kadar dolmuşsunuz ki burada empati yapılmalı biraz. Bazı arkadaşların eleştirisini haksız buldum. Bir patlma yaşıyorsunuz çok haklısınız ama boşverin milletin nasıl para aldığını bazı cevaplar sizi daha çok yaralayabilir. Ben sizi çok haklı gördüm umarım her şey düzelir. Allah kalp ferahlığı versin.

Bakin karttan kendim cekerim diyorsunuz ben ne kart ne para yuzu görüyorum. Sizin gibi olsam elbette cocuk gibi para verrr diye tutturmam
Yorumlarınızı da okudum eşiniz başından beri böyleymiş. Bastan birşeyler yanlış gitmis ki zaten.
Ekonomik şiddet de fiziksel ve psikojik şiddet gibi boşanma sebebidir bana göre.

Bunun çalışıp çalışmamayla da alakası yok, yarın çalıssanız eşinizin borcu harcı bitmeyince siz yine para konusunda sıkıntı yaşayacaksınız karşılıklı olarak.

O yüzden çözüm zorla para almak değil diyorum yoksa sizi suçlamak değil niyetim.

ya yaptığınız aşırı itici orasını geçtim de, sizin tarafınızdan bakıyorum çalışamıyorum diyosunuz, ki bence çalışabilirsiniz, ama eşiniz de butun altınlarınızı almış sağa sola borç takmış, bu açıdan çok haklısınız, sizi erkekleştirmiş,(kusura bakmayın ama eşinizin suçu olduğu için bu kelimeyi kullanıcam)çirk..leştirmiş, maddi zorluk hiç kolay değil, yapmayacağı şeyleri yaptırıyor insana.

bence adınıza kart çıkarın ve eşinize otomatik ödeme eft yapılmasını söyleyin her ayın belli bir gunu, mesela kendisinin maaş ya da alacak gununde.
elden vermek yerine hiç olmazsa çıldırmak zorunda kalmazsınız açık hesaptan bile çekiliyor o eft para olmasa da.

Tatlım olması gereken o zaten de konu sahibi bu şekilde istediğine göre sabrı taşmış diye düşünüyorum. Etrafimizda da çok var, maaşını oraya buraya savurup evde karısını çocuklarını mağdur eden.

Aldigi maasa gore 1 bucuk hiçbirşey degil inanın. Ihtiyaciniz varsa isteyin demissiniz sorunda orda istiyorum ne gerek var diyor mesela. Kendisi bir kazagi 15 sene giyebilir giyiyorda inanin. Eskimeden alinmaz diyor.. para isteyip vermeyince napiyim nasil alayim baska zorbaliktan baska.

Aldim kart hani su kontur gibi para yuklenenlerden ama yüklemiyor.

Valla o guzelce istedigim halde vermiyorsa ki istememe bile gerek olmamali. Napalim yani o cirkin oluyorsa bende cirkinlesmenin dibini gorelim dedim. Ben salondayim o yatti. Yuzyuze bakamiyoruz demekki

valla benim her istediğim oluyor taktik versene özelden yazsın kızlar, bu adamlar böyle böyle yola geliyor

Ben aylık düzenli bi para almam eşimden biriktireyim diye zaten ben biriktiremem yapim geregi elime geçince harcarım hemen kenara atamam evde nakit para bulunur hep ihtiyaç anları için ama onun dışında ihtiyacım olan istedigim herşeyi kredi kartından alır çekerim
Eşim yapar bizde birikimi

Benim eşimde bana bin yüz tl veriyor evin masrafı kenara atıyorum mesala takside girdim yüz tl 50 tl de güne girdim eksra ihtiyaçlarım içinde önceden söylüyorum ona göre veriyor ay basında ama işiniz çok zor hergün istemek insanı yıpratır hayır kendine güvenleri yoksa neden evleniyorlar

Kiyafet parfum taki ayakkabi cocuklarin kiyafet ihtiyaçlarını nasil istiyorsunuz parasini

Kiyafet parfum taki ayakkabi cocuklarin kiyafet ihtiyaçlarını nasil istiyorsunuz parasini

Çocuklar kaç yaşında acaba? Merak ettim.

Takı falan da sürekli alınan bir şey değil ki. Kıyafetleri de indirim denk getirin toplu alın. Ben bu ay, oğlumun seneyeki kışlıklarının bir kısmını aldım mesela.

Cocuklarinkini mağazaya götürüp ben beğeniyorum ne kadar lazımsa bazen toplu alıyorum eşim ödüyor bana lazım olan şeyler içinde diyorum şunu almam lazım kart veya nakit veriyor gidip istediğimi aliyorum

Oha.

Biliyorum canım , bir arkadaşım sırf bu sebeple 10 yıllık evliliğini bitirdi. Evin, çocukların ihtiyaçlarını yalvar yakar alırdırıdı eşine. Çalıştı yine olmadı, bu sefer kızın kazandığı üzerinde tek başına söz sahibi olmak istedi.

Ama bu şekilde para alıp mutlu huzurlu da olmuyordur konu sahibi muhtemelen. Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…