- 21 Ekim 2016
- 1.557
- 1.708
- 133
- 33
- Konu Sahibi Melikeninmelikesi
-
Adamı kendinden bıktırırsın Bu şekildeMerhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
Simdi oyle seyler yok ama yillardir hacizlerin biri bitti biri basladi halada ödüyorum. Bana gelince para yok ama kendisi isyedigini yapti yillardirKumar varsa isin isinde rabbim yardimcin olsun diyecek birsey yok. Rabbim akil fikir versin
Istenmez elbette ama ne hallere düştüm malesef. Saka gibi cocuklarin bile yapmayacagi seyi yapıyorum baska sansim kalmadi cunku ve isede yaradı bu sacmaligim. Birkac kisiye kefil oldu odemediler biz odedik birde kumar gibi biseyin borcu diyelim
Bikarsa biksin onami acicam bu saatten sonra. Beni o konuma adam olarak o dusurmeyecek. Al hayatım sunu bir ihtiyacini gider diyecek omrumde duymadım boyle soz. Ama ben ona maas kartima kadar verdim. O opsun benide basina koysunAdamı kendinden bıktırırsın Bu şekilde
kendine bi çeki düzen ver
paramı veeerr paramı veer nedir
Haraca bağlamak nedir
Adam yine vermiş ben olsam zınnık alamazsn bu şekilde
Tesekkur ederim kendimi size anlatabildigim icin.Yukarda bu nasıl üslup demişler amma ben artık canınıza yettiğini düşünüyorum.
İyi yapmışsınız net konuşmakla. Ya sorumsuzluğu bırakır ya da boşayıp kapı önüne korsunuz
+1Herkes gelirine göre harcar, bizlerin ne kadar aldığı ya da harcadığı bir ölçüt olamaz.
Öyle yapmak yerine, maaşını aldığı gibi sizin hesabınıza geçirmesini ve ev idaresini devralacağınızı söyleseniz?
Bakin karttan kendim cekerim diyorsunuz ben ne kart ne para yuzu görüyorum. Sizin gibi olsam elbette cocuk gibi para verrr diye tutturmamAranızda saygı falan kalmaz ki böyle.
Bu ay böyle aldınız diyelim bir dahaki ayda mi aynı şekilde alacaksınız? Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dışarıdan okuyunca hiç hoş bir tablo belirmiyor.
Bende çalışmıyorum, aramızda para muhabbeti olmaz esimle. Harçlık vermede olmaz, çoğunlukla karttan kendim çekerim. Herkesin düzeni de farklıdır. Önemli olan para için yüzgöz olmayacak bir yol bulabilmek.
Sizin yaşadığınız sıkıntıları anladım ve hak verdim size ama işe geri dönünce bu adamın sizi yolmays devam etmeyeceği ne malum? Bence yollarınızı ayırmanız daha doğru olmaz mı?Dedim ona bak her ay belli bir mebla ver bana kavga cikmasin. Vermezse cikmasini istiyor demekki . Her ay boyle olacak artii biktim
Sizin yaşadığınız sıkıntıları anladım ve hak verdim size ama işe geri dönünce bu adamın sizi yolmays devam etmeyeceği ne malum? Bence yollarınızı ayırmanız daha doğru olmaz mı?Dedim ona bak her ay belli bir mebla ver bana kavga cikmasin. Vermezse cikmasini istiyor demekki . Her ay boyle olacak artii biktim
Kendinize yazik. Her evlilikte maddi sorunlar yasanabilir donem donem ama sizde kumar varsa bile isteye dibi gormektir bu.Haklisiniz. Kendime saygim kalmadi zaten rezillik diz boyu
Yilbasiydi. Cocuklara ve kendime kiyafet aldim ihtiyacımız vardi. Har vurup hrman savurdugumda bu. Ha bide taki toka aldim uyduruk seyler. Simdi cocuklarimin bu ay hic kıyafetleri yok buyuyorlar esimin bikac eksigi var montu filan yok benim aykakabim yok ona harcayacaktimVerdiği parayı neden boşa harcadınız? Ev için harcadıysanız anlarım da, yedim bi güzel demişsiniz onu anlayamadım. Bari birikim yapın. Eşiniz parayı yönetmeyi bilmiyor ise siz bilin
Yok akillandim artik vermem parami oda istemez artik benden para oyle birisi degil iyi niyetli birisi. Ama iste..Sizin yaşadığınız sıkıntıları anladım ve hak verdim size ama işe geri dönünce bu adamın sizi yolmays devam etmeyeceği ne malum? Bence yollarınızı ayırmanız daha doğru olmaz mı?
Konu başlığını okuyunca para biriktirmek için her ay belli bir miktar alıp biriktireceksiniz sandım. İçerik çok başka çıktı. Yani geliriniz yokken eşiniz size para vermek zorunda ama bunu bu şekilde bu üslup ile istemek çok itici geldi. Eşiniz sanırım hesabını bilen biri değil ama sizde bilmiyorsunuz. Kusura bakmayın ama alıp har vurup harman savurduğunuz para ile bir ay ev geçindiren var. Birde para için böyle çirkinleştikten sonra nasıl bakıyorsunuz yüz yüze.Merhaba hanimlar. Iyi bir isim var fakat çalışmıyorum kucuk bebegim var bakiciya vermek istemiyorum. Esiminde iyi bir isi var ama yillardir kisisel borc yaptigi icin yillardir onlari ödüyoruz icralar kesintiler filan. Onun kafasizligi yüzünden yillardir borc icinde yasadim hicbir birikimim yok olan paralarimida hep esim aldi altinlarimida. Yani bu evlilikte benim.maddi olarak hicbir gelirim yoi ve para üzerindede hükmüm yok. Dedim her ay bana bir buçuk milyar para vereceksin. Gecen ay verdi har vurup harman savurdum. Bu ay geldi bana 200 verdi. Dedim gerisi nerde? Yok desi bu ay borc kapatacakmis bendede yok dedi. 6 gun bekledim bu akşam buyuk olay cikardim. Ver parami diyip durdum cildirttim resmen. Yok bu ay bendede yok nerden bulup vereyim diye tekrarladi. Bende beni ilgilendirmez benim de param yok ben nerden kazanayim cocuk bakıyorum. Sen calisip kendi borclarini oduyorsun benim kazancim ne benim parami ver bana olam borclarini ode dedim. En sonunda pes etti. Cuma vercem dedi. Bende senin sozune güvenmem ne zaman sozunu tuttunki dedim ama tamam vermezsem bana ne istiyorsan yap dedi bosan dedi bende tamam dedim. Bakalim cuma ne olacak verecek mi para. Sizler nasil eslerinizden para alıyorsunuz calismayan hanımlar. Benimki zoraki oluyor artik malesef durum buraya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?