Esimi her ay haraca bağladım

Adamı kendinden bıktırırsın Bu şekilde
kendine bi çeki düzen ver
paramı veeerr paramı veer nedir
Haraca bağlamak nedir
Adam yine vermiş ben olsam zınnık alamazsn bu şekilde

Yukarda bu nasıl üslup demişler amma ben artık canınıza yettiğini düşünüyorum.

İyi yapmışsınız net konuşmakla. Ya sorumsuzluğu bırakır ya da boşayıp kapı önüne korsunuz

Aranızda saygı falan kalmaz ki böyle.

Bu ay böyle aldınız diyelim bir dahaki ayda mi aynı şekilde alacaksınız? Ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dışarıdan okuyunca hiç hoş bir tablo belirmiyor.

Bende çalışmıyorum, aramızda para muhabbeti olmaz esimle. Harçlık vermede olmaz, kartlar bende de olduğu için gerektiğini zaman kullanırım. Herkesin düzeni de farklıdır. Önemli olan para için yüzgöz olmayacak bir yol bulabilmek.

Adamı kendinden bıktırırsın Bu şekilde
kendine bi çeki düzen ver
paramı veeerr paramı veer nedir
Haraca bağlamak nedir
Adam yine vermiş ben olsam zınnık alamazsn bu şekilde
Bikarsa biksin onami acicam bu saatten sonra. Beni o konuma adam olarak o dusurmeyecek. Al hayatım sunu bir ihtiyacini gider diyecek omrumde duymadım boyle soz. Ama ben ona maas kartima kadar verdim. O opsun benide basina koysun

Bakin karttan kendim cekerim diyorsunuz ben ne kart ne para yuzu görüyorum. Sizin gibi olsam elbette cocuk gibi para verrr diye tutturmam

Dedim ona bak her ay belli bir mebla ver bana kavga cikmasin. Vermezse cikmasini istiyor demekki . Her ay boyle olacak artii biktim
Sizin yaşadığınız sıkıntıları anladım ve hak verdim size ama işe geri dönünce bu adamın sizi yolmays devam etmeyeceği ne malum? Bence yollarınızı ayırmanız daha doğru olmaz mı?

İyi bence veririm demiş. Ayrıca 1.5 da iyi para asgari ücrete yakın. Size bunu özel harcamaya verip, evi geçindiriyorsa helal olsun. Ben para istemem hesapta paramız olur lazımsa gider harcarım. Bana para ver demek hoş gelmiyor açıkçası. Mecbursanız isteyin çekinmeyin. Biriktirin hatta harcamayın. Sorarsa harcadım dersiniz.

Dedim ona bak her ay belli bir mebla ver bana kavga cikmasin. Vermezse cikmasini istiyor demekki . Her ay boyle olacak artii biktim
Sizin yaşadığınız sıkıntıları anladım ve hak verdim size ama işe geri dönünce bu adamın sizi yolmays devam etmeyeceği ne malum? Bence yollarınızı ayırmanız daha doğru olmaz mı?

Verdiği parayı neden boşa harcadınız? Ev için harcadıysanız anlarım da, yedim bi güzel demişsiniz onu anlayamadım. Bari birikim yapın. Eşiniz parayı yönetmeyi bilmiyor ise siz bilin
Yilbasiydi. Cocuklara ve kendime kiyafet aldim ihtiyacımız vardi. Har vurup hrman savurdugumda bu. Ha bide taki toka aldim uyduruk seyler. Simdi cocuklarimin bu ay hic kıyafetleri yok buyuyorlar esimin bikac eksigi var montu filan yok benim aykakabim yok ona harcayacaktim

Konu başlığını okuyunca para biriktirmek için her ay belli bir miktar alıp biriktireceksiniz sandım. İçerik çok başka çıktı. Yani geliriniz yokken eşiniz size para vermek zorunda ama bunu bu şekilde bu üslup ile istemek çok itici geldi. Eşiniz sanırım hesabını bilen biri değil ama sizde bilmiyorsunuz. Kusura bakmayın ama alıp har vurup harman savurduğunuz para ile bir ay ev geçindiren var. Birde para için böyle çirkinleştikten sonra nasıl bakıyorsunuz yüz yüze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…