Eşimi kaybettim

Allah rahmet eylesin. Rabbim eşinizin günahlarını bağışlasın ,cennetine kabul etsin. Allah sizden de razı olsun.

Uzun zamandır sizi meraktaydım hatta size mesajda attım. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, Allah size ailesine sabır versin.
Ne desek boş.. zaman diyebiliyorum sadece..

Eşinize Allahtan Rahmet, size güzel sabırlar ve yüreğinize ferahliklar diliyorum.
Babacığımi ve yakinlarimi kanserden kaybettim, sizi anlayabiliyorum ve şu anda içinizdeki acıyı tahmin edebiliyorum.

Başınız sağ olsun. Böyle bir acıyı yaşamak gerçekten çok zor. Ona Allah'tan rahmet sizede başsağlığı diliyorum.

Allah rahmet eylesin inşallah. Sizede sabırlar diliyorum Allah yardımcınız olsun. Rabbim sizlere tekrar yasama sevinci ve hevesi versin. Yaşınız daha çok genç inşallah sizi seven tekrar hayata bağlayan yeni bir yuvaniz eşiniz ve çocuklarınız olur. Rahmetli eşinizde bence mutlu olmanızı isterdi.
Tekrar başınız sağolsun. Duami ettim Rabbim ulaştırsın inşallah

Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

Allahım büyük sabırlar versin inşallah arkadaşım.

Başınız sağolsun.

Bence eşiniz çok şanslıymış sizin gibi biriyle 3.5 yıllı birlikte geçirmiş. Okurken çok üzüldüm bi yanımda dediğiniz gibi acılları bitmiştir şimdi dedi. Ne söylenir nasıl teselli edilir bilmiyorum ama size kucak dolusu sarılıyorum.Rabbim eşine rahmetiyle muamele etsin. Başınız sağolsun.Bazı aşkların yarım kalması çok üzücü ama eminim ki eşinizle çok güzel zamanlar geçirmişsinizdir. Size sabırlar diliyorum.

başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
3 ihlas 1 fatiha okudum

Cok iyi hatirliyorum ilk postunuzu. Cok uzulmustum ama atlatacak diye dusunmustum hep, dua etmistim. Size sabir diliyorum. Allah rahmetiyle muamele etsin. Basiniz sag olsun.

Mekanı cennet olsun eşin artık okuduğum kuran-ı kerime ortak , Allah kabul ederse

Başınız sağolsun. Bu yazdıklarınızdan çok merhametli, çok temiz biri olduğunuzu hissettim şu an. Sanki kendi yakınımı kaybetmişim gibi kalbime işledi ve bana bu hayatta en önemli şey sevdiklerimizin sağlığı olduğunu hatırlattınız. Zaman zaman eşlerimizle tartışmalar vs. oluyor herkeste var bu. O tartışmalarda eşime söylediğim kırıcı sözler geldi aklıma. Aslında hepsinin boş olduğunu ve hayatta olan sevdiklerimize sıkı sıkı sarılmamız gerektiğini bana hatırlattınız Allah sizden razı olsun ve Rabbim eşinizin mekanını cennet eylesin. Hepimiz için geçerli bugün varız yarın yokuz. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…