Eşimi kaybettim

Başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok zor bi süreç gerçekten de allah size de sabır versin

Başınız sağ olsun eş kelimesinin hakkını vermiş birbirinize çok iyi eş olmuşsunuz hiçbir söz teselli olamaz. Allah dayanma gücü versin size

Sözün bittiği yer.. sabırlar diliyorum tüm içtenliğim ile. Unutmayın bir hayat daha var ben inanıyorum göçüp giden tüm sevdiklerimiz ile kavuşacağız

Güzel saçlı kadın... Allah senin saçın kadar omur versin hepimize

Evet ya. Bu hastalık öldürmeden bırakmıyor filan yazmak gerekir mi bu konuya. Güya teselli veriyor bazıları. Kimin ne ile imtihan olduğunu bilmeden böyle şeyler yazanlara sinir oluyorum.

Efendimiz diyor ki; ya hayır söyle ya da sus

Hanımlar teselli vermeye çalışırken başkalarının umutlarını kırmayın.

Lütfen üzülme. Kanser artık tedaviye cevap veren bir hastalık. Eskisi gibi değil. Tabi ki ömrü veren Allahtır
Vademiz bitince öleceğiz. Ama hastalık ömür kesmez. Ben son zamanlarda hep iyileşen hastalar duyuyorum..benim anneciğim de rektum tanısıyla tedavi alıyor
Hiç korkmuyorum. Iyilesecegini biliyorum çünkü. Senin için de üzülmedim cünkü iyileseceksin. Kanset eskisi gibi korkutan bi hastalık değil.

Kalbim seninle ve yazdıklarımın hepsi gerçek hiçbiri senin keyfini yerine getirmek için yazılmadı . Allah hepimizin yardımcısı olsun

Eski konunuzu da okumuştum. Çok üzülmüştüm. Insanin vadesi bitince sebepler sıralanıyor işte.

Allah cennetinde sizi kavuştursun insallah. Eşiniz nur içinde yatsın.

Canım ben çok iyiyim, çok teşekkür ederim. Keşke herkes senin gibi hassas olsa. Sürecimin çoğunluğu insanlara canımı sıkmakla geçti, kimse kötü niyetli değil ama ağzından çıkan lafı tartmıyor maalesef.

Ara ara aklıma geliyordunuz. Çok üzüldüm. başınız sağolsun. Sabır diliyorum size.

Iyi olduğundan en ufak bir şüpheye düşmedim. Çünkü kötü olmamıza bir sebep yok .

Ama senin saçların bende olsaydı daha iyi olabilirdim.

Seni seviiyorum güzel kadın ❤

Allah rahmet eylesin.... çok üzüldüm. Fatiha okudum

İlk günden beri konularınızı okuyorum belki hatırlarsınız…

Tarifi olmayan bir acı, yaşamayan bilemez, biliyorum… nurlar içinde yatsın inşallah, mekanı cennet olsun …

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Özelden bana yazarsanız, çalıştığım kurumda size yardımcı olmak isterim..

Bu süreçte ruhunuzun kesinlikle desteğe ihtiyacı var, eğer koşulları sağlayabilirsek , sizi kendim takip edebilirim, düzenli olarak…

İlaç tedavisi + psikoterapi şeklinde

Sizin için yapabileceğim bir şey varsa lütfen bana yazın, lütfen

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah sabır versin size inşirah gönül ferahlığı versin

Yeni saçlar için dm ye bekleniyorsun
Bu mesajım burda yer aldığı için konu sahibinden özür diliyorum. Bir an arkadaşla konuşurken özel yazışıyormuş gibi boş bulundum. Sonra mesajımı sildim aslında ama nedense geri getirilmiş. Site kuralları en azından böyle bir konu içinde biraz esnetilebilirdi. Çok çok özür dilerim.

Başını sağolsun arkadaşım. Daha çok taze acin....çok yeni...açısı dinmez ama zamanla azalır ..zaman herşeye çare.
Hayat durmayacak akıp gidecek zamanla sende adapte olacaksın, güleceksin gün gelecek egleneceksin...
Çocuğunuzun olmamasına sevindim..bir de o babasını aradikca sen kahrolacaktin çünkü...
Sabırlar diliyorum

Çok çok üzüldüm gözlerim dolu dolu okudum.başınız sağ olsun eşinize Allah rahmet eylesinÇok zor bi durum ne diyeceğimi bilemiyorum.Dua etmek yapabileceğimiz tek şey bu.Dediğiniz gibi en azından ağrıları acıları bitti.Ne kadar şanslı ki beraber savaşmışsınız.Hep yanında olmuşssunuz.İyi ki buraya yazmışssınız.İçinizde tutmayın.

Merhaba türünüz neydi bilmiyorum ancak ben bir şey söylemek istiyorum. Benim teyzem 20 sene önce meme kanseri tedavisi gördü ve 20 senedir kanserden eser yok. Unuttu bile böyle bir hastalık geçirdiğini. Nükseden kadar kanserden tamamen kurtulan da var yani, biz onların hikayesini duymuyoruz sadece. Lütfen kalbinizi ferah tutun ve asla strese girmeyin. Canınız ne istiyorsa imkânlar dahilinde onu yapın, hep kendinizi ön planda tutun. Benim teyzem böyle umursamaz bir insan misal. 20 senedir yazları her gün denizine girdi her gün kafa dinledi ve stresten tamamen uzaklaştı. Size ne iyi geliyorsa onu yapın. İnşallah geri gelmeyecek

Basiniz sagolsun kuzum ,yapilabilecek her seyi yapmissiniz ona cok destek olmussunuz , guzel bir esmissiniz Allah sizden de razi olsun cok zor bir süreç ,dualarim sizinle ve esinizle

Konularınızı biliyordum. Çok çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun

Allah sabır versin mekani cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…