- 31 Mart 2023
- 271
- 13
- 18
- 21
- Konu Sahibi Melekbzkrt
Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falanEşinizi neden kendinize bağlamak istiyorsunuz
Nee dyorusnzNalburdan kalinca bir halat alip …
Büyü ve yeni bir çocuk yapın bağlanır hatta yapışırEşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Türkçeyi doğru düzgün kullanarak başlayın mesela .Nee dyorusnz
Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Konu başlıklarınızı içeriği özetleyecek şekilde yazar, konu içeriğinizde de tam olarak neden bahsettiğinizi açıklarsanız, üyeler konunuza daha çok vakıf olur ona göre yorum yazarlar.Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
Görüldü atmasini engelleyin öncelikle.Mesaj atmayarak.Annesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
Halat kullanabilirsiniz,tövbe yarabbim adam sixle ei değil mi zaten,niye bağlıyorsunuz daha?Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
EwtKonu başlıklarınızı içeriği özetleyecek şekilde yazar, konu içeriğinizde de tam olarak neden bahsettiğinizi açıklarsanız, üyeler konunuza daha çok vakıf olur ona göre yorum yazarlar.
Eşiniz annesine çok bağlı, her şeyini ona anlatıyor ama size soğuk davranıyor ve hiçbir şeyini anlatmıyor, siz de bu duruma üzülüyor ve ne yapabilirim diye soruyorsunuz değil mi?
Büyü ve yeni bir çocuk yapın bağlanır hatta yapışır
Özgüvensiz eşe ben bile saygı göstermem
Çalışın kendi paranızı kazanın ayaklarınızın üzerinde durun
Cok komikkkEşinizi neden kendinize bağlamak istiyorsunuz
Çok açıklayıcı oldu tşk
Canım benim ben komik bir şey söylemedim tamam adamı kendine bağlamak istiyorsun onu anladık ama sebebinide bilelim de ona göre yardımcı olalım değil miCok komikkk
asıl siz komiksiniz. bağ denilen şey böyle oluşmuyor, eşin evleneceği/evlendiği kişiye kendiliğinden bağlanması beklenir. sizin bağlamak adına yapacağınız hiç bir şey işe yaramaz. hele de çocuk, çocuk asla bağlayıcı değildir. bir de büyü, çünkü korkarım aradığınız cevap buCok komikkk