• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kendime bağlamak için ne yapmalıyım?

Annesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
iyi de bunu değiştiremezsin ki o adam gene annesine bağlı kalacak çünkü öyle yetiştirilmiş en başından, bunu kırmanız imkansız soğuk davranıyorsa size sıcak davrandığı bi başkası vardır dikkat etmek izlemek lazım bide huyuna gitmeye çalış sevdiği yemekler hoş bi kıyafet güzel bi ortam belki dilinin bağı çözülür

Bağ evlendikten sonra kurulan bir şey değil ki. Evlenmek için ön koşul zaten arada bir bağ olması. Eşiniz derdini mutluluğunu sizinle paylaşmıyorsa aranızda sevgi saygı yok demektir. Bu durumda da ben adamı kendime bağlamam. Tam tersi, tamamen salarım.

Gormedim onun icin sen 19 yasinda ve 2 senelik evli yazinca cok sasirdim. Sonra kendi yazdigim yoruma da uzuldum cunku yasi cok kucukmus :KK43:
gerçek mi bilmiyorum..
ama neden evlendin diye sormayi çekiniyorum SANANE diyecek..
çünkü bi üye neden bağlanmak istediği sordu çok komik dedi.

Baglayamazsınız, aranızdaki sorun her neyse oturup konusmalısınız, bu işe yaramıyorsa yapılacak bir sey de kalmıyor

Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı

İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin

1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)

2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin

3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama

Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için

Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme

Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur

İlk üç maddeyi köpekleri eğitirken kullanıyoruz...
Sonrakiler de totolarını kaldırmaya yarıyor ....

Biz bu kadar şey yapacaksak erkek bu ilişkide ne yapacak ? Biliyorum iyi niyetlisiniz ama ne olur bunları okumayın ve yaymayın vallahi kadın kimyası ile oynuyorlar ne erkek bu kadar basit bir düzenek ne de kadın bu kadar verici olmak zorunda, evlilik böyle bir şey değil

İlk üç maddeyi köpekleri eğitirken kullanıyoruz...
Sonrakiler de totolarını kaldırmaya yarıyor ....

Biz bu kadar şey yapacaksak erkek bu ilişkide ne yapacak ? Biliyorum iyi niyetlisiniz ama ne olur bunları okumayın ve yaymayın vallahi kadın kimyası ile oynuyorlar ne erkek bu kadar basit bir düzenek ne de kadın bu kadar verici olmak zorunda, evlilik böyle bir şey değil
ilk üç madde hayvan eğitiminde kullanılıyormuş zaten 😁

Valla ben uyguladım ise de yaradı. Aynı şekilde eşimin de bana karşı tavrı olumlu yönde değişti. Tek tarafli değil yani. Baktı ki koca da yine tık yok o zaman yapmayı bırakır. Ama bı denesin. Bu şekilde kocasının kendisine davrandığını yazsa biri burda herkes gıpta eder ama ayni davranış erkeğe gösterilince bi tepki gösteriliyor. Kadın verici olmak zorunda değil derken almadan önce vermek lazım bu hayatın her alanında boyledir

Kadın çıkış arıyor ve verilen onerilrin çoğu kışkırtıcı nitelikte ve bu da işleri daha da kötüye sokmaktan baska ise yaramaz maalesef

Değer ver değer gör bütün mesele bu aslında

İster yapar ister yapmaz kendi bilir🤷

Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı

İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin

1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)

2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin

3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama

Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için

Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme

Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur
BF91C1E2-038C-438F-9FFE-1E2BE0AE1AF0.webp

Back
X