- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi Melekbzkrt
Biz normal insanlar olarak önce birbirimizi tanıyıp bağ kurup, ardından evleniyoruz. Sıralama böyle değil yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimimi Kendime Bağlamam İcin Napmalym Kzlar Bilgi Verir misiniz Nasl Davranmalym Napmalym
iyi de bunu değiştiremezsin ki o adam gene annesine bağlı kalacak çünkü öyle yetiştirilmiş en başından, bunu kırmanız imkansız soğuk davranıyorsa size sıcak davrandığı bi başkası vardır dikkat etmek izlemek lazım bide huyuna gitmeye çalış sevdiği yemekler hoş bi kıyafet güzel bi ortam belki dilinin bağı çözülürAnnesine Cok Duskun Bana Anlatmadgı seyleri Annesine Anlatyor Surekli Mesajlarma Goruldu Atyor Arada Soguk dvranyor falan
gerçek mi bilmiyorum..Gormedim onun icin sen 19 yasinda ve 2 senelik evli yazinca cok sasirdim. Sonra kendi yazdigim yoruma da uzuldum cunku yasi cok kucukmus![]()
gerçek mi bilmiyorum..
ama neden evlendin diye sormayi çekiniyorum SANANE diyecek..
çünkü bi üye neden bağlanmak istediği sordu çok komik dedi.
Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin
1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)
2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin
3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama
Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için
Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme
Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur
ilk üç madde hayvan eğitiminde kullanılıyormuş zatenİlk üç maddeyi köpekleri eğitirken kullanıyoruz...
Sonrakiler de totolarını kaldırmaya yarıyor ....
Biz bu kadar şey yapacaksak erkek bu ilişkide ne yapacak ? Biliyorum iyi niyetlisiniz ama ne olur bunları okumayın ve yaymayın vallahi kadın kimyası ile oynuyorlar ne erkek bu kadar basit bir düzenek ne de kadın bu kadar verici olmak zorunda, evlilik böyle bir şey değil
Canten kayadan dinleyip not aldığım ve bir ara denediğim ve gerrrcekten işe yarayan 3 yöntenden bahsedeyim. Ah sonra neden bıraktım ki her şey sarpa sardı
İsterseniz sizde not edip her gün okuyun ki aklınızda yer etsinler uygulamayı unutmayin
1- yaklastir: beğendiğin davranışlarını ödüllendir begenmedigin davranışlarını görmezden gel. Eleştirme erkegin egosuna oyna. Taktir teşekkür ödüllendirme (öpücük pasta vs)
2-sabret: sevmediğin davranışlarına sabret. Tepki vermek yerine ortamı terk et. Daha sonra güzelce üzüldüğün şeyi anlatabilirsin
3-hatalari kişisel alma: örneğin çorabını ortalıkta bıraktı inadına yaptığını dusnme ben yaptiramadim diye dusun karsi tarafı suçlama
Bir de ismi serhat yabanciydi sanırım onun tavsiyeleri var onları da not ediyim sizin için
Akıl verir gibi konuşma çaktırmadan akıl ver
Eleştirme. Kendini yetersiz hisseder. Eğer degrli hissetirilirse kadınının peşinden ayrılmaz eleştiri erkeği uzaklaştırır
Sorgulama. Örneğin Neredeydin? Güzellikle sor. Seni çok özledim nerede kaldın. Takibi caktirmadan yap
Başarılarını küçümseme. Tebrik et. Başarısızlık yaşadığında aşağılama. Değersiz işe yaramaz hissettirme.
Sikayet etme iyi davranışlarıni yücelt
Anlattıklarına hemen karşı cikma önce dinle. Her söylediğine karşı çıkma
Dişil enerjini ön planda tut. Erkeklik yapma. Bir şey isterken ya da söylerken kadınsal dille söyle
Kadın kadın gibi olmali erkek erkek gibi olmali
Olmayanı değil olanı gör
Erkeksi tarafını dışarıda kullan evde kullanma
Eşine ben eşimin sözünden cikmam duygusunu asila. Erkek sorumluluk almazsa sorumsuzlasir. Kontrolün eşinde olduğunu hissettir
Gereksiz ayrinti anlatma
Küsme. Neden küstügümü bilmedi die bir daha küsme.
Soylenme
Ne yapsa begenmemezlik etme
Bakımsız olma
Abartılı tepkiler verme
Sorununuz ne bilmiyorum ama inşallah bunlar size yardımcı olur