Doktor şu gün çıkar demiyor 1 buçuk kilo doğdu şu an tedavisi olumlu ilerliyor şükürler olsun tek düşündüğüm bebeğim zaten .Öncelikle hayırlı olsun.
Sizde gebelik zehirlenmesi vardı. Sanırım ondan erken doğum yaptınız.
Tüm konularınızı biliyorum.
Eşiniz epilepsi hastalığını kullanmaya devam ediyor ve maalesef edecek.
Siz bu ara bebeğinize odaklanın.
Ne zaman bebeğiniz eve gelecek?
Sevindim.Doktor şu gün çıkar demiyor 1 buçuk kilo doğdu şu an tedavisi olumlu ilerliyor şükürler olsun tek düşündüğüm bebeğim zaten .
Hem de ne yeminler yok allah belamı versin yok şerefsizim baktı isem . Baktım artık sürekli aynı cevap umursamıyorum baktığını çocuğum olunca önceliğim değişti . Umursadıkça uyardıkça değişen hiçbirşey olmadıyemin mi ediyor
o zaman yalancı
Sütüm geldi ama çok geç geldi üzüntüden şükür hergğn götürüyorum süt ona.Hayırlı olsun oncelikle. Ben de 30 haftalık dogum yaptım. 1 bucuk kilo dogdu oglum. 32 gün kuvezde kaldı ve eve cikardik.
Su an en onemli sey onun icin anne sütü, bunları kafaniza takip ta, (eger geldiyse) sütünüzün kesilmesine vesile olmasına izin vermeyiniz..
Sükür.. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize. Zor bir süreçtir, bilirim. Eşiniz ya da bir başkasınin sizi üzmesine izin vermeyin.Sütüm geldi ama çok geç geldi üzüntüden şükür hergğn götürüyorum süt ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?