Eşimi kıskandıkça şımarması !!

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
7 aylık bi bebeğim dünyaya geldi küvezde şu an zor bi süreçten geçiyoruz . Hergün hastaneye gidiyorum bebeğimi görmeye erken Doğum yapmama eşim sebep oldu ölümden döndüm diyebilirim . Hep ufak şeyler için tartışması Benimle hamileliğimi zehir etmesi gözümün içine baka baka kızlara bakması . Neden baktın dediğimde arabanın içinde bi yerleri yumruklaması . Evde zaten kapı kırmışlığı var .doğumumda annem geldi onun yanında da tartıştı Benimle. Bugüne kdr mutsuzluğumu aileme yansıtmamıştım ama anneme anlattım herşeyi çünkü onlar eşimi efendi düzgün biri biliyorlar . Gözümün içine baka baka kızlara bakması neden baktın deyince durumsal farkındalığımın yüksek demesi . İli gereği etrafına dikkatli imiş. Alışkanlıkmış ! Neden baktın deyince yeminler etmesi . Zaten lohusalık gibi hassas süreçten geçerken bi de bu adamın tavırları ile uğraşmak. Kendim ettim kendim buldum diyorum . Ölme riskim vardı şükür kurtuldum 20 gün hastanelerde yattım. Yani diyeceğim o ki bi adam asla değişmiyor benim ki beyhude çaba...

Bakmak derken, nasil bakiyor? Insan etrafindaki insanlara bakar yani illa kotu bir niyet aramamak gerek. Acaba cok bunaltmis olabilir misiniz? Ama yine de etrafi kirip dokmesi gerekmez tabi. Bu cift tarafli dinlenmesi gereken bir durum bence.

Bebeginiz icin de insallah en kisa zamanda evinize saglikli bir sekilde donersiniz.

Öncelikle hayırlı olsun.
Sizde gebelik zehirlenmesi vardı. Sanırım ondan erken doğum yaptınız.
Tüm konularınızı biliyorum.
Eşiniz epilepsi hastalığını kullanmaya devam ediyor ve maalesef edecek.
Siz bu ara bebeğinize odaklanın.

Ne zaman bebeğiniz eve gelecek?

Doktor şu gün çıkar demiyor 1 buçuk kilo doğdu şu an tedavisi olumlu ilerliyor şükürler olsun tek düşündüğüm bebeğim zaten .

Bebeğiniz bir an önce sağlığına kavuşur umarım .bence bu süreçte eşinize değil Bebeğinize odaklanın. Bazı sorunları ki bunlar sizde çok uzun süredir var erteleyin bence .Bebeğiniz sağlığına kavusunca daha detaylı düşünürsünüz

Doktor şu gün çıkar demiyor 1 buçuk kilo doğdu şu an tedavisi olumlu ilerliyor şükürler olsun tek düşündüğüm bebeğim zaten .
Sevindim.
Tez vakitte kucağınıza alırsınız inşallah..

Bu adamla evli kalmak size hiç iyi gelmeyecek,piskolojik olarak çok yıpranacaksınız... ve en kötüsü evladınızı,bozuk pskolojiyle nekadar baka bilecek,ilgileneceksiniz acaba... adamı damızlık görüp,evladınızı kâr sayın boşayın bu adamı... bu adam düzelmeyecek belli ... kendim ettim kendim buldum deyip sindirmeyin kendinizi... olan oldu yanlış eş tercihi yaptınız ama dönülmeyecek bir yol da değilsiniz

Hayırlı olsun oncelikle. Ben de 30 haftalık dogum yaptım. 1 bucuk kilo dogdu oglum. 32 gün kuvezde kaldı ve eve cikardik.
Su an en onemli sey onun icin anne sütü, bunları kafaniza takip ta, (eger geldiyse) sütünüzün kesilmesine vesile olmasına izin vermeyiniz..

Allah sabır versin çok üzüldüm öncelikle Allah çocuğunu sana bağışlasın sağlıklı huzurlu büyütebilir çocuğunu gözyaşın akmasın hiç

yemin mi ediyor
o zaman yalancı
Hem de ne yeminler yok allah belamı versin yok şerefsizim baktı isem . Baktım artık sürekli aynı cevap umursamıyorum baktığını çocuğum olunca önceliğim değişti . Umursadıkça uyardıkça değişen hiçbirşey olmadı

Erken Doğum yapmam evet Allah’ın bi imtihanı ama tansiyon rahatsızlığına yakalanmam bunu tetikleyen sebebin stres olduğunu düşünüyorum eşimin bana Yaşattığı hamileliğim boyunca yaşattığı stres yüzünden

O zaman benim de durumsal farkındalığımı artırmam gerek,yanında eksik kalmayayım.demelisiniz.
Kendinizi boşuna strese sokmayın.Bebeğin ve sizin sağlığı herşeyden önemli.Geçmiş olsun ve bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun.İnşallah çabucak toparlar ve evinize çıkartırsınız.Sağlık ve mutluluk dilerim.

Sütüm geldi ama çok geç geldi üzüntüden şükür hergğn götürüyorum süt ona.

Sütüm geldi ama çok geç geldi üzüntüden şükür hergğn götürüyorum süt ona.
Sükür.. Allah sağlık sıhhat versin bebeğinize. Zor bir süreçtir, bilirim. Eşiniz ya da bir başkasınin sizi üzmesine izin vermeyin.

Benim de 1 buçuk kilo doğdu bebeklerim.
Uzun bir kuvöz döneminden sonra sağlıkla geldiler şükür.
Sizin için de aynı şekilde sağlıkla kavuşmanızı dilerim.
Bol bol süt sağın, dinlenin ve dua edin.
Sonrasında da düşünürsünüz evliliğinizin gidişatını.

Sadece bebek icin uzuldm. Guven duygun sifir anlasilan ben olsam suan tum derdim bu olurdu yani bebek ve sagligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…