Eşimi kızkardeşimden kıskanmak konusunun devamı

kardelen canım bak gene başladın
neye biliyorsun kendini eşini yuvanı huzursuz etmeye
huzursuzluk için konuları ısıtıp çıkarıyorsun yine
bakmış sa bakmış nedir bu Allah aşkına
birz sert yazdım k.bakma ama
şeytan vevesesi başka bişey değil..

sorun faceten bakma değil
bu olayın öncesi var
ondan dolayı psikolojisi bozulmuş
hatta psikologa gitmiş o da hak vermiş eşin normal davranmıyo diye
kadın iyice kötü olmuş
eşine güvenmiyo sorun bu

konu da bu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşimi-kızkardeşimden-kıskanmak.715981/page-7

Okudum, kafam karıştı. Kızkardeşim yok, olsa ve eşimle bu durumu yaşasam ne yapardım diye düşündüm. Hamile olsam bir de ve eşim de bana iltifat etmese ve kardeşime etse. Çıkamadım işin içinden. Ama ben olsam alır eşimi konuşurdum karşıma ne oluyor derdim.

insanın kız kardeşiyle kocasını düşünmesi ve kıskançlık yapması bana göre akıl sağlığından yoksunluğunu gösterirdi ki....nazan öncel ve neşe karaböcek örneklerini görene bilene kadar..kardeşinin tavırlarından nem kapıyosun açık açık tartış ve kardeşinle görüşme..kocandan nem kapıyosan iyi bir ders ver..ama hüsnükuruntularla hayatını zindan etme bacım..kocana güvenmiyorsan bunu aşmak uzun zaman alır aile terapistine git ve kcanında dökülmesini sağla..

Okudum, kafam karıştı. Kızkardeşim yok, olsa ve eşimle bu durumu yaşasam ne yapardım diye düşündüm. Hamile olsam bir de ve eşim de bana iltifat etmese ve kardeşime etse. Çıkamadım işin içinden. Ama ben olsam alır eşimi konuşurdum karşıma ne oluyor derdim.

canım kadın haklı aslında
eşinin davranışı normal değil
normalde kızı sevmezken birden aslı da aslı demeye başlamış
kızkardeşin bi suçu yok ama dikkat etmesi lazım bu sebeple çok sorun yaşayanlar oluyo

hatta adam göz meselesini bile kendiyle kıyaslamış ya
kızkardeşi küçük gözlü erkek seviyomuş nişanlısı murat ta küçük gözlüymüş
kocası aslı benden sonra mı küçük göz sevmeye başladı demiş (kendi gözleri büyükmüş)
bunu bile kıyaslamış yani
kadın napsın elbetteki rahatsız olur ki lohusa bide

ben olsam eşimle de dibine kadar tartışırdım
kafamdakileri sorardım
herkes hakeretlerine dikkat etsin valla
olmaz diye birşey yok şu hayatta
kimseye güven olmuyo

canım bence bol bol dua et Allah yardım etsın var yada yok bırsey dıyemem gozumuzle gormedık.. ama bu konunun sureklı gundeme gelmesı ancak senı yıpratır ya kardesınle esınle konusacaksın ıkısınıde kaybetmeyı goze alacaksın yada artık bu konuları kapatıp yuvana bakacaksın bence kararını ver

sen boyle davranirsan birsk bakmayi adam elden gider de haberin olmaz.azcik guler yuz tatli dil cokmu niye lohusaliga baglsuip hayati onada kendinede zindan ediyorsun ki

Cnm lohusa olduğun için psikoljinde biraz bozulmuş olabilir.hormonlar adama neler yaptirir.
Ancak kizkardesin istediği gibi giyinebilir sonuçta bekar kiz ve herkesin bir tarzi var.
Gelgelelim eşine .hicbir erkeğe guvenmem.eşime bile oysa öyle saf ve temizdirki ancak birgün birşey hissetsemde şoke olmam.
Düzgün giyinen erkeklerle iliskilerimde gayet resmi biriyimdir.ancak öyle kişiler öyle imalarda bulundular ki erkeklere olan tüm güvenim sifir.tabi bende agizlarinin payini verdim.yinede nasil imasind bile bulunma cesaretinde buluuyorlar aklim almiyor oyle terbiyesiz ve yüzsüz insanlar var ve ben bazen yuzyuzr

simhangisit: 36540228 .!.:
diğer konunu okudum şimdi ve sana hak verdim
ben olsam gelmesini istemezdim
kardeşine durumu belli etme ama eşin hafiften ilgi duymuş gibi

bi daha kardeşinle ilgili bi lafını duyarsan boz direk
belki anlar saçmaladığını
çok sinir oldum şu anda
kardeşin de gelmesin her hafta yorgunum de
yapacak birşey yok

kızkardeşinin bi suçu yok ama yine de giydiği şeylere dikkat etmeli
çünkü eşinin durumunu beğenmedim ben diğer konuya bakarak
sanki ilgi duyuyo gibi geldi
Diger konu hangisi

Canım hiç elle tutulur birşey yok ama biraz daha ararsan inan bulacaksın topla kendini
bence eşin kardeşinle ortak ilgi alanı bulmuş ve kendine daha yakın hissetmiş şuan kardeşinin sevgiliside ortak tanıdıkları muhabbet genişlemiş o kadar

Merhaba arkadaşlar.
13 gün önce doğumumu yaptım şimdi oğlumu emirdim yatırıp yaZmaya başladım.. Biliyorsunuz kötü bir hamilelik geçirdim.. Başında eşimin ailesi ile ilgili yaşadığımız büyük kavga sonrasında eşimin ilgisi davranışları sonucunda herşeye alınmalarım , eşimin bu durumdan sıkılıp ondan hiç duymadığım ağır söZleri hamileliğimde duymam.. Öyle bir kafa karışıklığıydı ki biliyoraunuz kardeşimden kıskanmıştım:KK43: ben hamileliğimin son 2 ayını iyi geçirdim kendimle konuşarak kendimi yenerek.. Ama eşimin eski hali hala yoktu ama umursamıyordum.. Ben de ona ilgisiz soğuk davranınca ' aşkım neyin var beni sevmiyomusun' gibi cümleler söylüyordu. Herneyse doğum oldu eşim direk bebeğe odaklandı ben ameliyat olmuş muyum olmamış mıyım ağrım sancım var mı? O soruları duymadım pek..
Kızkardeşlerim hastaneye geldiler 2 akşam da kıskandığım kardeşim yine havalı yine gösterişli işten geldiği için şık..
Eve geliyorlar o kızkardeşim göğüs dekolteli blüz giyiyor veya body.. Anneme dedim ki bu kıIn neden dikkat etmiyor ben lohusayım burada.. Uyar dedim düzgün giyinsin .. Annem de ' kızım ben ona bişey diyebilir miyim lafını söyler konuşturmaz beni bidaha dedi.
Geçenlerde burada facete aratmalar konuşuluyordu ben de bi bakayım dedim ama kaç gün cesaret edemedim eski sevgilisine baktığını görüraen napcakaın diye hep vazgeçtim neyse dün baktım
Eşim daha önce hiç bakmamış önceki aylara da baktım çünkü ama geçen ctesi 2 kez bakmış facete . Buarada ailesine de bakmış bana bakmış kensi birkaç arkadaşına yani hepsi bukadar ama 2 kez bakmış olmasına gıcık oldum zaten zemin sağlam değil..
Lohusalığı inanılmaz suygusal geçiriyorum eşimi üzdüğüm için pişmanlık duyguları.. Oğlum daha güZel bir ortama gelebilir diye pişmanlık suçluluk duyguları ağlıyorum öyle..
Bi de bu konu var ben naaıl düşüneceğimi napacağımı şaşırdım :KK43: bebeğimi izlerken ağlıyorum sonra pişmanlık suçluluk duyguları geliyor.. Kötüyüm ztn bir de bu konuyla başa nasıl çıkıcam bilmiyorum kardeşim herhafta sonu bizde artık
Dünden beri niye günde 2 kez face te baktı diye üzülüyorum:KK43:(

Diğer konunu okumadım, bilmiyorum. Ama eşini kendi kız kardeşinden kıskanman çok kötü. O senin kardeşin. Bence hamilelik ve doğum seni kötü etkilemiş. Aranızda ne oldu bilmiyorum ama bu konuda yazdığın gerekçeler en azından çok saçma. Kız işten çıkmış direk seni görmeye gelmiş. Sen lohusasın diye saçı sakalı bırakıp, üstüne pijama giyip mi gelseydi? Ben de ablam doğurmuş olsa direk işten çıkar giderim. Kıskanacağı aklımın ucundan bile geçmez. Ablam ya da kız kardeşim de bana bu şekilde gelse kıskanmam işin açıkcası. O senin kardeşin... Anneni bu konuda uyarman bile hata. Annen gidip de bunu kız kardeşinle konuşsa olaylar daha da içinden çıkılmaz hal alır. Sen de ailenin kara koyunu olursun bir anda. Herhalde kardeşin sadece size gelirken, eşini yoldan çıkartmak için giyinmiyordur o kıyafetleri, normal tarzı odur. Bir de şöyle düşün, normalde dekolte giyinen kardeşin sadece sizin eve gelirken kapalı giyinse bu defa ne düşünürsün. Acaba benim eşim kardeşime yan gözle bakıyor da kız bu yüzden dikkat ediyor demez misin? Şu anda hormonların çok üst seviyede çalışıyor. Doğum yapan kadınlar için hastanelerin özel rehabilite servisleri var. Bence acil bir uzmanla konuş. Yoksa şu an içinde bulunduğun ruh hali daha da kötü olacak. Hem kendine, hem kocana, hem çocuklarına hem de ailene zarar vereceksin bu hareketlerinle.

Canim ben evli de degilim lohusa da olmadim ama böyle dönemlerde kadinlarin kendini tabiri caizse "yetersiz" görmesi cok normal gibi geliyor. Her kadin ayni sürecten geciyor galiba. Bence esini de kendini de yipratma bu konuda. Bosuna araniza mesafe koyma kendini toparla ve ilgilen. Zorla da olsa süslen püslen ki sende kendini daha iyi hissedesin.

Kendine cici bak ve önemse!

lohusalık psikolojisi nedir bilemiyorum da bizim pms'in devasa haliyse eğer muhtemel ki lohusalıktan durumunuz. önceki konuya bakıcam birazdan ama şu yazdıklarınız hastalıklı bir psikolojinin ürünleri gibi duruyor.

biz eşim ben kardeşim denize gidiyoruz sürekli... tüvbe tövbe... insanın aklına getirmesi bile iğrenç allahım sen koru

bence düşünmeyin böyle şeyler çocuğunuza odaklanın, yazık değil mi o bebeğe dünyadaki ilk günlerinde annesi sürekli mutsuz ağlıyor?

Eski konunuzun bir kısmını okudum...
Benim bir kardeşim var, eşimle ilk onu tanıştırdım. Fena anlaşmadılar yani zaten uzaktalardı çok muhabbetleri yoktu ama eşim onu sevdi baya...
Hatta bana bir şey yollarken ona da kargo ile hediyeler yolladığı olmuştur. Evlendik 1 ay oldu kardeşimi çağırdı bize, çağır gelsin gezeriz dedi...Çağırdım ben de, gayet güzel vakit geçirdik, oldukça da ilgiliydi. Burayı sever mi, şuraya gidelim mi, şurası tam ona göre...Hatta oturup ben yanlarındayken beni çekiştirdikleri de oldu. Kardeşimin de sevgilisi var ve eşim "böyle insan çekilmez, ayrıl gitsin" gibi tavsiyelerde de bulundu. Yanımızdayken öğrenci olduğu için ona harçlık verdi, hediye aldı... O gittikten sonra karakterine de övgüler yağdırıp durdu hatta senle alakası yok nasıl kardeşsiniz bile dedi. Bir yere gitsek, ona uygun bir şey görsek bak bunu da sever ona alalım mı falan der mutlaka. Hatta kardeşimin gelmesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen yine çağırıyor...
Yalnız kardeşim erkek:KK53: Hani kız olsa uyuşsalar ne değişirdi? Yıldızları barışmış, kafaları uyuşmuş işte o kadar...

Canımcım diğer konularını hatırlıyorum. Kendini mutsuz etmek, evliliğini sarsmak için elinden geleni yapıyorsun. Resmen öküz altında buzağı arar durumdasın. Adam ne dese, ne yapsa sen bir ters yön buluyorsun kafaya takacak. Önceki evliliğinin izlerini taşıyorsun hala sanırım.

Hani psikoloğa gitmiştin annenle beraber, orda sebebi bulmuştun bu davranışlarının. Dikkat edecektin, yeni ve çok güzel kararlar almıştın. Eşine de kendine de eziyet ediyorsun resmen. Hadi o kararları tekrar gözden geçir. Tekrar bir adım at psikolojini düzeltmeye doğru. Yazık sana da o adama da minnacık bebişe de.

Eski konunuzun bir kısmını okudum...
Benim bir kardeşim var, eşimle ilk onu tanıştırdım. Fena anlaşmadılar yani zaten uzaktalardı çok muhabbetleri yoktu ama eşim onu sevdi baya...
Hatta bana bir şey yollarken ona da kargo ile hediyeler yolladığı olmuştur. Evlendik 1 ay oldu kardeşimi çağırdı bize, çağır gelsin gezeriz dedi...Çağırdım ben de, gayet güzel vakit geçirdik, oldukça da ilgiliydi. Burayı sever mi, şuraya gidelim mi, şurası tam ona göre...Hatta oturup ben yanlarındayken beni çekiştirdikleri de oldu. Kardeşimin de sevgilisi var ve eşim "böyle insan çekilmez, ayrıl gitsin" gibi tavsiyelerde de bulundu. Yanımızdayken öğrenci olduğu için ona harçlık verdi, hediye aldı... O gittikten sonra karakterine de övgüler yağdırıp durdu hatta senle alakası yok nasıl kardeşsiniz bile dedi. Bir yere gitsek, ona uygun bir şey görsek bak bunu da sever ona alalım mı falan der mutlaka. Hatta kardeşimin gelmesinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen yine çağırıyor...
Yalnız kardeşim erkek:KK53: Hani kız olsa uyuşsalar ne değişirdi? Yıldızları barışmış, kafaları uyuşmuş işte o kadar...
Koalina seninki gay olmasın...:eek::KK53:

lohusalık psikolojisi nedir bilemiyorum da bizim pms'in devasa haliyse eğer muhtemel ki lohusalıktan durumunuz. önceki konuya bakıcam birazdan ama şu yazdıklarınız hastalıklı bir psikolojinin ürünleri gibi duruyor.

biz eşim ben kardeşim denize gidiyoruz sürekli... tüvbe tövbe... insanın aklına getirmesi bile iğrenç allahım sen koru

bence düşünmeyin böyle şeyler çocuğunuza odaklanın, yazık değil mi o bebeğe dünyadaki ilk günlerinde annesi sürekli mutsuz ağlıyor?
Yok canım diğer konumu okumayın saçmalıyorum bunları eşim bilse bidaha yüzüme bakmaz
Eşim kardeşimi işyerinden bi arkadaşı ile tanıştırdı o dönem oyüzden çok soruyordu kardeşimi bana görüştün mü nasıllarmış fln diye? Eşim çok içi dışı bir biridir kendisi de kabul eder bazen patavatsıLık yaptığını çok açıksöLü oluşundan işte
Ama ben takıla takıla kelimelerini azaltmasına neden oldum:(
Hamilelik hormonlar beni çok etkiledi hala da etkiliyor sağlıklı düşünemiyorum eşim dün saatlerce konuştu kendimi suçlu hissetmemem gerektiği ile ilgili hem de benimle birlikte ağlayarak:( lütfen yapma aşkım dedi ben seni çok seviyorum sevgim hiç azalmadı sen hamileyken öyle söylemişim cahilmişim affet desi şimdi oğlumuza bakınca senin böyle bişeyi nasıl dünyaya getirdiğine şaşırıp hamileyken yaşadıklarına hak veriyorum dedi böyle bişeyin dünyaya gelmesi kolay mı dedi
O konuşunca iyi oldum ama sabah kalkınca yine içim bi tuhaf ben nasıl iyi hissedicemi bilmiyorum

Back
X