Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

kardelen84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
180
41
118
Ankara
Merhaba
Daha önce eşimin ilgisinin azaldığı ile ilgili burada yaZıp akıl almıştım siZden malesef beni sevdiğini artık hiç hissetmiyorum (( evde sürekli oyun oynuyor konuşmuyoruz böyle bir hamilelik geçireceğimi hiç düşünmezdim(( size bahsetmediğim bir konu vardı.. Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .kardeşimin ismi aslı sevgilisi murat yemekte diziler filmler konuşuldu aslı eşimin sevdiği yabancı film ve dizileri konuştu çok severim diye.. Neyse ertesi gün bana diyorki aslı popüler kültüre daha yakın sen öyle değilsin 2 yıldır izletemedim o diZileri sana dedi( böyle bir kıyaslama yaptı) sanırım kıskanma duygum bu cümle ile başladı( kardeşlerim bekar evindeler 2 kız kardeşim aynı evde yaşıyorlar. Ben onlara gittiğimde eşim beni alır ama eve çıkmazdı çoğu zaman . Şimdi hadi kızlara gidelim kızlarda kalalım . Diretmesi canımı sıkıyor neyse bi akşam gittik diğer kardeşim eşime bir video iZletirken koptu bende olay eşim videoyu izlerken 3 kez başını kaldırıp aslıya baktı bir kez olsa gayri ihtiyari dicem 3 kez videoyu izlerken beden bakar??? Ve bişey anlatırken hep ona bakıyordu o gece orada kaldık ama ben 2 saat uyuyabildim. Sonra geçtiğimiz çarşamba hadi kızları ara oraya gidelim dedi ven de aslıyı aradım napıyosunuz diye muratla buluşucaz dedi eşim biz de gelelim ozaman dedi neyse yemepe gidildi o akşam ben de süslenmiştim ama eşim bir kez güZel bakıp iltifat etmedi yemek sırasında çok güZel olmuşsun baldız dedi o da sana da gömleğin çok yakışmış enişte dedi. Bana hiç iltifat etmedi buraya bi takıldım ( sonra kızların evine gittik orada kaldık eve gelirken yolda gömleğin biraz tüylenmiş dedim ve dediği şu gömleğim güzel dimi aslı da beğendi. Neden önemsiyosun diyemedim tabi( sonra eve geldik 1 saat sonra durup dururken aslı evde yalnız mıdır şimdi dedi artık dayanamadım ne alaka dedim hiçç merak ettim dedi ben de üstüne bişey diyemedim gidip mutfakta ağladım anlam veremiyorum çok kötüyüm regaip kandilinde namaz kılıp epey ağladım allahım bu duygusan kurtar beni diye ve rahatlamıştım ama bugün psiikoloğa gittim o kadın bana hak verdi( o yemekte sana da çok güZel olmuşsun diybilirdi o ortamda her kadın buna takılır dedi ve diğer olaylarda da hak verdi kıyaslaması yanlış kıskanmana o neden olmuş sende sıkıntı yok diye(( o kadın bugün bana hak verince tekrar alt üst oldum eşime güveneniyorum artık(( siz nasıl yorumladınız? Yardımcı olun nolur

Kız kardesinizin tutumu nasıl peki eşinize karsı?

kız kardeşine yansıtmamaya çalış onun da pskolojisi bozulmasın. eşini inş yanlış anlamışsındır

kötü bir durum ama haksızsınız dıyemıycem kım olursa olsun bende kıskanırdım...konuyu esınıze dırek söylemenız hos olmaz ama bu konudan rahatsız oldugunuzu bellı etmelısınız..kız kardesınız sıze yanlıs bırsey yapmaz esınıze o gözlede bakmaz ama ben erkeklere malesef guvenemıyorum..bir çözüm bulmalısınız bu konuda

Ama nasıl nasıl((((((((
Eğer birdaha kardeşimle ilgili birşey sorarsa ne demeliyim önceden hiç sormazdı(

Allahımmm sen şaşırtmaaa
hemen mesafe koy,eşine bahaneler uydur..
Yanyana getirtme,gerekirse eşinle konuss..
insallah gebelik duygusallığındır canımm

Anlattıklarına bakılırsa, eşin ilgi duymaya başlamış kardeşine
Eşinle aynı ortamlarda kizkardeslerinle bi araya gelmemeye çalışın. (Bi süre bu şekilde görüş kardeşlerinle.birebir yani)
Yatiya hic gitme esinle
ayrıca 'diyemedim' demissin ya anlattığın bazi noktalarda, iste öyle yapma. Lafini gerektigi yerde esirgeme
bi süre gozlemle bakalım. .

eşinin tavırları hiç normal değil nasıl kalkarsın bu durumun altından bilemedim...
bence bir süre aynı ortama getirme ikisini.........

Onlarla da yalnız görüşmek istemiyorum kimseyi istemiyorum sadece annemi((((((

canım moralini bozmak istemem ama eşinin uslubu hiç hoş değil çok yakışıksız tavırlar.artı sen onun bebeğini taşıyorsun ilgisinin katlanması lazım sana karşı.eskiden pek sevmezdi kardeşimin demiştin galiba.bir araya geldikce ortak yönler keşfetmiş olmalı.buda ilgisini çekmiş.bence onları biribirinden uzak tut canım.tanıştırdığınız kişiyle yalnız kalsınlar görüşsün.eşinede bunu bahane olarak sunabilirsin.bırakalım başbaşa kalsınlar konuşacakları vardır filan gibi bahanelerle bir araya gelme teklifini reddedersin.dünyada olmaz diye birşey yok.neler duyup neler işitiyoruz.benim eşim olacak vatandaşında eltime karşı bazı tavırları oldu ogün bugündür görüşmüyorum.ve seni çok iyi anlıyorum

Ama nasıl nasıl((((((((
Eğer birdaha kardeşimle ilgili birşey sorarsa ne demeliyim önceden hiç sormazdı(

öncelıkle kız kardesınle bıraraya getırmemeye calıs...ve ıltıfat ederse kızkardesımı onemsemen cok hos ama farkettınmı bılmem bende bunu gıydım yada sacımı söyle yaptım dıye laf sok kı rahatsız oldugunu anlasın...mesela o gun haberlerde ızledıgın bırseyden konuyu ac..adam baldızına göz dıkmıs tavız etmıs nekadar karaktersız ınsanlar var sen böyle bırsey yapsan kı yapmazsın gözünün yasına bakmam bosarım de mesela...yanı konu hakkındakı cıddıyetınızi bılsın

Hiç kız kardeşinizden bahsetmeyin araya mesafe koyun oraya gidelim dediğinde biz bugün görüştük işi varmış vs diye gitmeyin ya da ağrım var çok kötüyüm evde kalmak istiyorum diye geçiştirin onu uzaklaştırın daha fazla ilgi duymadan. Bu zaman zarfında da onun istediği gibi davranın onun sevdiği filmleri izleyin vs ki sizinle de vakit geçirmekten zevk alsın. Umarım büyümeden halledersiniz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…